Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz Ciltli Nostalji Kapak Dilara Keskin

269 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,91 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz Ciltli Nostalji Kapak Dilara Keskin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Sen, yaşayamayan tüm insanlar için yaşayabildiğin kadar yaşa. Sınırlardan ve onları aşmaktan korkma.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Dilara Keskin
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ölüler Konuşamaz - Dilara Keskin | Ephesus Yayınları

Dilara Keskin’in en popüler romanlarından birisi olan Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz olay örgüsü ve konusu bakımından akıcı bir eserdir. Okuyucularının ilgisini çeken sürükleyici bir anlatım diline sahiptir. Ephesus Yayınları tarafından basılan bu eser kalitesi ve dış kapağıyla da ilginizi çekmeyi başarır. Ölüler Konuşamaz Dilara Keskin tarafından ele alınan edebi bir romandır. Bu roman, sevilen ve beğenilen olay örgüsüyle her okuyucunun ilgisini çeker. Zihninizde kalıcılığı oldukça yüksek olan bu eser günlük hayatınızın belirli dönemlerinde sizlere yol gösterir. Merak konusu haline gelen Ölüler Konuşamaz kaç sayfa sorusuna 496 cevabını alarak eserin içeriğini inceleme fırsatına sahip olabilirsiniz. Dilara Keskin’in çalışması sonucunda ortaya çıkan Ölüler Konuşamaz serisi de sizlere sunulur.

  • Akıcı ve anlaşılır bir dile sahip
  • Sürükleyici bir olay örgüsü
  • Gerçek hayatı yansıtan konusu

Ölüler Konuşamaz Kitabının İçeriği

Ölüler Konuşamaz Kitabının İçeriği

Dilara Keskin’in özverili çalışması ve birikimleri sayesinde ortaya çıkardığı eserlerden birisi olan Ölüler Konuşamaz adını her geçen gün duyurmaya devam eder. Akıcılığı ve etkileyiciliğiyle sizleri bambaşka duygular içerisine sokan Ölüler Konuşamaz kitabında belirli içerikler ön plana çıkar. Okuyucularında merak uyandıran Ölüler Konuşamaz konusu keyifli bir şekilde ilerme imkanını sunar. Konunun gerçek hayatla olan bağı sayesinde kitap içerisinde kendi benliğinizi bulabilirsiniz. Konunun heyecan ve merak uyandıran bir düzeyde olması okumaktan zevk alabilmenizi sağlarken hızlı bir şekilde bitirme içgüdüsünü de sizlere sunar. Özellikle Ölüler Konuşamaz karakterleri ve olay örgüsünün gerçek hayatla olan benzerliği sizi okumaya teşvik eder. Karakterlerin kişilikleri, duyguları ve düşünceleri de ele alındığı için eseri benimseme şansınız yükselir. Anlaşılır ve düz cümle yapılarıyla hazırlanan içerik sayesinde de okumaktan zevk alabilirsiniz.

Ölüler Konuşamaz Kitabının Özeti

Ölüler Konuşamaz Kitabının Özeti

Yazarın anlatım dili ve olay kurgusunu betimlemesi sayesinde kitabı her elinize aldığınızda kendinizi farklı bir noktada bulabilirsiniz. Ölüler Konuşamaz türü, roman olduğu için okumaktan sıkılmadan her sayfadan sonra merakınız artmaya devam eder. Gökçe, Yankı, Erdem ve Alper adı verilen karakterler arasında geçen kitap oldukça sürükleyicidir. Hayallerine kavuşan ve mutlulukla yeni tanışan Gökçe’nin kaybolması üzerine dostları durumdan etkilenir. Gökçe’nin kaybolmasının ardından geçen yıllar sonrasında arkadaşları bu olayı çözümlemek ister. Arkadaşları, öncelikle kendi hayatlarındaki sırlarla karşı karşıya kalırlar. Bu durumda gerçeğe ulaşmayı oldukça güç bir hale getirir. Yankı geçmişin izleriyle yaşarken, Alper geçmişi şimdiki zamanda ararken, Erdem ise geçmişten kaçmak isterken yıllar sonra yaşanan bu olay onları bir araya getirmeyi başarır. Gökçe’nin kaybolmasının ardından gelişen olaylar Ölüler Konuşamaz kitap serisini meydana getirilir.

Ölüler Konuşamaz Kitabı Uygun Fiyatlarla

Ölüler Konuşamaz Kitabı Uygun Fiyatlarla

4 arkadaştan birinin kaybolması ile birlikte diğerlerinin kendi sırlarıyla yüzleşmesini konu edinen Ölüler Konuşamaz romanı, olay örgüsü sayesinde her okuyucuya hitap eder. Dilara Keskin’in doğal ve özel anlatımıyla şekillenen sayfaları her çevirdiğinizde ilerlemekten zevk alabilirsiniz. Her sayfadan sonra merak duygunuz kabararak sizlerin okumaktan keyif alacağınız bir esere dönüşür. Ölüler Konuşamaz kaç yaş için uygundur sorusuna yanıt bulmak istediğinizde Trendyol üzerinden müşterilere sunulan yorum ve önerilere göz atabilirsiniz. Ölüler Konuşamaz kitap yorumu ve önerisi sayesinde satın almak istediğiniz eserin içeriği hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede okumayı seven herkes bu esere ulaşabilir ve satın alabilir. Her bütçeye uygun olan Ölüler Konuşamaz fiyat seçenekleri sayesinde alışverişinizi avantajlı bir hale dönüştürebilirsiniz. Merak uyandıran konusu sayesinde dilediğiniz her yerde Ölüler Konuşamaz kitabını okuyabilirsiniz.