Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli)

282 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 99 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAR KİTAP Satıcı Ünvanı: SAADET AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440368592
    Bu ürün ÇINAR KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayallerine kavuştuğu, mutlulukla yeni tanıştığı anda kaybolan Gökçe nin yokluğu, en çok dostlarını etkiler. Yıllar sonra bile çözülmeyi bekleyen olayı araştıran arkadaşları, önce kendi hayatlarındaki sırlarla karşı karşıya gelirler. Gerçeğe ulaşmak ise sandıklarından daha zor olacaktır. Geçmişin izleriyle yaşayan Yankı yı, geçmişi şimdide arayan Alper i, geçmişten kaçmak isteyip ona tutsak olan Erdem i yıllar sonra bir araya getiren şey Gökçe nin kendisini tekrar hatırlatmasıdır. Ve bu kez herkes kendi sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. 'Sen, yaşayamayan tüm insanlar için yaşayabildiğin kadar yaşa. Sınırlardan ve onları aşmaktan korkma.' Tanıtım Metni Ürün Adı: Ölüler Konuşamaz (Ciltli) Yazar: Dilara Keskin Yayınevi: Ephesus Yayınları Basım Yılı: Eylül 2020 Sayfa Sayısı: 496

Ürün Özellikleri

  • Yazar Dilara Keskin
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli)

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) kitabının yazarı Dilara Keskin’dir. Özellikle genç okurlar tarafından kitapları yoğun ilgi görmektedir. Geniş bir okur kitlesine ulaşan yazar, gençlik edebiyatı kategorisinde eserler kaleme alan bir Wattpad yazarıdır. Seri kitaplarının başarısının yanı sıra “Ölüler Konuşamaz” adlı kitabı da edebiyat camiası tarafından olumlu eleştiriler almaktadır.

 
  • Motive edici içerik
  • Kendini sevme metodları
  • Yeni düzen kurmak için ipuçları

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) 2511607 İçeriği

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) 2511607 İçeriği

Ölüler Konuşamaz içerdiği önermelerle umut dolu, motive edici içerik doğrultusunda harekete geçirici bir romandır. Yazar Dilara Keskin okurlarına geçirilen zor dönemlerde duyguları ifade etmenin ve ses çıkarmanın önemini anlatır. Bu yüzden özellikle gençler, şehir değiştirenler ve yeniden hayat kurmaya çalışanlar için tavsiye niteliği taşır. Yazar; kendine güven, cesaret, erdem sahibi olmak güçlü bir kişilik yapısı için önemli olduğunu vurgulamaktadır. Bir insanın kendisi için yapacağı en büyük yatırımın güçlü kişilik yapısını oluşturmak olduğunu nitelendirir. Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) içeriği gereği güçlü karakter kurmak üzerine detaylar sunar. Yazarın okurlarda yaratmak istediği etki, sağlam ve dayanıklı bir psikolojik ruh haline sahip olmaktır. Okurlarına ne olursa olsun yeniden ayağa kalkacak gücü bulmaları gerektiğini ifade eder. Kitapta yer alan ana karakter Gökçe’nin yolculuk serüveninin hikayesi betimlenmektedir. Gökçe karakteri idealindeki hayatı yaratmak için uğraşır ve sonunda bunu başarır. Ancak bu esnada hayatını tamamen değiştirecek kararlar almak zorunda kalır.

 

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) 2511607 Kimler İçin Uygun

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) 2511607 Kimler İçin Uygun

Ölüler Konuşamaz, her bireyin kendini sevme metodlarını ve kendini korumayı öğrenmesi gerektiğini vurgular. Ortaokul ve üzeri seviyedeki tüm okurlar için uygundur. 496 sayfadan oluşan kitap, oldukça yalın ve anlaşılır bir dile sahiptir. Psikolojik insan tahlilleri bakımından genç okurlara güçlü kişilik yaratma konusunda ilham kaynağıdır. Yeni düzen kurmak için ipuçları barındırır. Ölüler Konuşamaz eseri genel anlamda sürükleyici ve merak uyandırıcı nitelikler barındırır. Kitabı okuyan her okur kendinden mutlaka bir şeyler bulmaktadır. Bu anlamda eser oldukça geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir. Hayatında bir an olsun yolunu kaybetme hissi yaşayan herkese ilham olacak bir kaynak niteliğinde değerlendirilmektedir. İnsanın yaşadığı her zorluğun üstesinden gelebilecek kapasitede olduğu ve sıfırdan hayata tutunmanın ne denli önemli olduğu karakterlerin hayatı ile aktarılır. Her ne kadar olay örgüsü ana ve yan karakterler üzerinde geçse de aslında her okurun kendisinden bir parça bulacağı eşsiz gerçekler ortaya koymaktadır.

 

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) 2511607 Yorumları

Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) 2511607 Yorumları

Ölüler Konuşamaz, hayatı yaşamanın ve her anın tadını gerçekten özümseyerek geçirmenin önemini her sayfada farklı şekillerde okura anlatır. Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek yazılan kitaplara karşı ilgisi olan herkesin mutlaka okuması gereken eserlerden biridir. Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) yorumları ve değerlendirmeleri gerçek kullanıcı ifadelerini içerdiğinden kitap hakkında detaylar barındırmaktadır. İçeriği, yazarı ve olay örgüsü hakkında pek çok bilgiye erişim sağlayabilirsiniz. Satın alım öncesi deneyim sunan bu yorumlar sayesinde bu kitabı daha önce okuyan kişilerin gerçek duygularını da gözlemleme fırsatı elde edebilirsiniz. Ephesus Yayınları Ölüler Konuşamaz (Ciltli) fiyatı yayınevinin fiyat politikasına göre belirlenmektedir. Aynı zamanda baskı kalitesi, sayfa sayısı gibi detaylar da satış değerini belirleyen özelliklerdendir. Tüm bu seçenekler ve daha fazlasına Trendyol’da detayları ile birlikte ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kitabı kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.