Epicure Pudralı Konserve Ağda 800ml.

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Epicure Pudralı Konserve Ağda 800ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMETİKHAN Satıcı Ünvanı: GÜL NİLAY TUNA KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130281070600001 Vergi Kimlik Numarası: 8610514723
    Bu ürün KOZMETİKHAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epicure Pudralı Konserve Ağda 800ml.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Kavanoz
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Sir Ağda
  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

Pudralı Konserve Ağda ile İstenmeyen Tüylere Son

Kişilerin istenmeyen tüyleri almaları kişisel hijyen açısından oldukça önemlidir. Tüylerden kurtulmanın birçok yolu vardır. Ancak pudralı konserve ağda uzun süreli esnekliği ve hızlı uygulanması nedeniyle birçok erkek ve kadın için ilk tercihtir. Vücudun herhangi bir yerinde kullanılabilen ağdalar genellikle set olarak verilmektedir. Ekonomik ve basit bir alternatif olarak bu setler, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. Sette ağdanın çeşitli biçimlerinin yanı sıra spatula, ağda bezleri, temizlik bakım yağ bezleri gibi ürünler de yer alır. Bu kitler, kullanıcının cilalaması gereken birçok aksesuar içerir ve birden çok kez kullanılabilir. Ağdanın türü insan derisinin yapısına ve uygulama alanına göre değişir. Kıl köklerini zayıflatan özel formülü olan ağda, pudralı ve pudrasız seçeneklere sahiptir. Bu açıdan genel olarak Epicure pudralı ağda birçok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

  • Etkili Sonuçlar
  • Hijyen için
  • Özel Formül

İstenmeyen Tüyler için Pudralı Konserve Ağda 800ml

İstenmeyen Tüyler için Pudralı Konserve Ağda 800ml

İstenmeyen tüyleri almak için sıklıkla başvurulan yöntem konserve ağda 800 ml seçeneğidir. Hızlı ve kullanıma hazır olan bu ürünler, herhangi bir özel beceri veya özel yüzeyler gerektirmeden uygulanabilir. Kullanıma hazır Epicure titanyum pudralı konserve sir ağda 800 ml istenmeyen tüylerden kısa sürede kurtulmanın anahtarıdır. Bu ürünler özel yapısı sayesinde tüylere yapışır, kökünden alır ve özel içeriği ile tüylerin yeniden çıkma süresini uzatır. Bu ağdalar kök beslenmesini önlemeye yardımcı olur ve çıkan tüyleri zayıflatır veya inceltir. Özellikle yaz aylarında uzun süreli esnekliği hissedebilirsiniz. Pudralı konserve ağdaların kullanımı sayesinde ise bu faydalardan yararlanabilirsiniz. Bu yüzden kullanıcılar sıklıkla tercih eder. Uzun süreli esneklik, zayıf ve az tüy ve ekonomik çözümler kullanıcıları mutlu eder. Bu olumlu özellikleri sayesinde ağda, profesyoneller için tercih edilen epilasyon yöntemidir.

Kullanıcı Dostu Pudralı Konserve Ağda 800ml

Kullanıcı Dostu Pudralı Konserve Ağda 800ml

Pudralı konserve ağda 800ml ürünün en beğenilen yönlerinden biri de yüz gibi hassas bölgelere kolaylıkla uygulanabilmesidir. Kısa sürede pürüzsüz bir görünüm elde etmek için bu ağda kullanılabilir. Yüz bölgesinde kullanıcıyı rahatsız eden oldukça pratik bir tüy temizleme yöntemidir. Yüz ağda çeşitleri hem toz hem de klasik formüllerde mevcuttur. Ancak kullanıcılar cilt tipine uygun ürünü de seçebilirler. Yüz bölgesine özel olarak sunulan çeşitli markaların ürünleri, hassas ciltlere ve alerjik bünyelere uygun özel içerikler de içermektedir. Bu ürünler hem erkek hem de kadın cildine kolayca adapte edilebilir. Ağda ile bıyık kaldırma hem erkekler hem de kadınlar için tercih edilen yöntemdir. Kadınların üst dudağındaki ince tüyleri yok eden pudralı konserve ağda 800ml içeriği sebebiyle erkeklerin bıyıklarını ve yanaklarını temizlemek için de kullanılır.

Pudralı Konserve Ağda 800ml Fiyatları

Pudralı Konserve Ağda 800ml Fiyatları

Pudralı konserve ağdalar, hassas bölgelerin tüye zarar vermeden kolayca çıkarılmasına yardımcı olur ve özel içerikleri cilt bakımını destekler. Cilde ağda uygulamak ölü deri hücrelerini kökten çıktığında uzaklaştırır. Buna ek olarak batık tüy oluşumunu engeller ve bir sonraki uygulamayı kolaylaştırır. Sağlıklı ve canlı bir cilt yapısı için kullanıcıyı koruyan bu ağda türü, aynı zamanda uzun süreli esneklik kazandırdığı için de tercih edilmektedir. Herkesin istediği zaman uygulayabildiği bu ağdalar ile bakım süreci kısa sürede tamamlanır. İşlemden sonra bölgeyi bakım yağı ile temizlemek yeterlidir. Doğru ağda kullanımı ile bölgede kızarıklık veya hassasiyet olmaz. Bu ürünü satın almadan önce ise pudralı konserve ağda 800ml. yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden 8697831320197 ürün kodu ile bu ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.