Epsilon Yayınevi Açık Yaralar Ve Dikiş İzleri- Beyza Aksoy

233,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
257,14 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Açık Yaralar Ve Dikiş İzleri- Beyza Aksoy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kod : 9786051736921 Yayıncı : Epsilon Yayınevi Yazar : Beyza Aksoy Yayın Dili : Türkçe Basım Tarihi : 2020-02-07 Baskı Sayısı : 1.Baskı Sayfa Sayısı : 512 Boyut : 135 X 215 Kapak : Karton Kağıt : 2.Hamur Hiç kimse özgür değildir. Herkes kendi zihninin esiridir. Daha karanlık, belki biraz da mavi
  • ama asla yeteri kadar aydınlık değil. Siyah Kuğu serisiyle karanlıkta kalmış kapılardan birini aralayan Beyza Aksoy, Açık Yaralar ve Dikiş İzleri ile çok daha fazlasının anahtarlarını elinde tutuyor. Önce hayaller ölür. Ve unutmayın, karanlığın içindekileri bir kez gördüğünüzde bir daha asla eskisi gibi olamazsınız. Pencereleri kapatsan da dışarıdaki kötülüğün içeriye sızacak bir yol bulduğunu biliyorum ama yine de ışıkları söndürüp onlarla körebe oynayabilirsin, diye mırıldandım. Direksiyon başında sinirlendiğinde hızı artırabilirsin, dışarıda koşmaya başlayabilirsin ama öfkeni sindirmeyi öğrenmezsen kafanın içindeki o bir metrekarelik alanda felç geçirirsin. Çantamı çıkardım ve kucağıma aldım. Bir de... Paketten bir tane çıkardım. Yaralarını kapatmak yerine açıkta bırakırsan insanların ellerine kolayca mikrop kapmanı sağlayacak yegâne silahı vermiş olursun. Zehirli iğneyi. İğne asla zehre batırılmamıştır, onu tutan insanlar zehirlidirler. Çantamın fermuarını kapattım. Sonra dikiş izi kalır. O iz geçmiyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Aksoy
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları 544624 Açık Yaralar Ve Dikiş İzleri - Beyza Aksoy

Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri kitabı boş vakitlerinizi değerlendirmek için okuyabileceğiniz güzel bir üründür. Akıcı ve sade diliyle dikkat çeken kitabı birkaç gün içinde bitirmek mümkün olur. Yazarın betimlemeleri sayesinde okurlar üründen keyif alır. Heyecanlı ve esrarengiz bir eser arayan kişiler bu ürünü elinden bırakamaz. Kitabın siyah ve beyaz dış kapağı okurların beğenisini kazanır. Kapağın en üst kısmında yazarın hemen altında eserin adı yer alır. Siyah fon üzerinde yatan bir kadın mevcuttur. Arka tarafta bir gül ve onun üzerinde kitap tanıtımı vardır. Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri eseri hem konusuyla hem de tasarımıyla okurlardan geçer not alır.

  • Eser 13,5x21 cm ebatlara sahiptir.
  • Ürün 512 sayfadan oluşur.
  • Kitap 2020 yılında İstanbul’da basılmıştır.

Epsilon Yayınları Açık Yaralar ve Dikiş İzleri Kitabının Konusu

Epsilon Yayınları Açık Yaralar ve Dikiş İzleri Kitabının Konusu Nedir?

Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri eseri intihara meyilli bir genç kadının yaşadıklarını ele alan bir üründür. Kitap, Liva adlı baş karakterin çantasına bir USB bırakılmasıyla başlar. Arkadaşıyla bir barda oturan kadının eşyaları arasına bunu Pars, eserin baş kahramanı koyar. Kadın karakter geçmişindeki olaylardan dolayı psikolojik sorunlar yaşar. Çantaya atılan eşyayla Liva, maceranın içine çekilir. Kitapta sürekli bir aksiyon ve kaos ortamı görmek mümkündür. Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri eserinin her sayfası okurlarda merak uyandırır. Bir yandan Liva’nın kafasında dönen sorunlara tanıklık ederken diğer taraftan karakterin yaşadığı olayları okuyabilirsiniz. Epsilon Yayınları Açık Yaralar ve Dikiş İzleri eserinin son 100 sayfasında ürüne farklı karakterlerin dâhil ve Siyah Kuğu kitabıyla bağlantılı olduğunu görebilirsiniz.

Açık Yaralar ve Dikiş İzleri Kitabı Kimlere Göredir?

Epsilon Yayınları Açık Yaralar ve Dikiş İzleri Kitabı Kimlere Göredir?

Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri genç ve yetişkin herkese hitap eder. Sürükleyici ve gizemli konuları seven kişiler bunu oldukça beğenir. Baş kahramanların her düşüncesini ve hareketini takip etmekten hoşlanan okurlar için oldukça ideal bir üründür. Akıcı bir diliyle ve bol betimlemeleriyle dikkat çeken kitap, edebiyat tutkunlarının beğenisini kazanır. Ürünü lise ve üniversite okuyan bireyler alabilir. Ustaca kurulmuş bir olay örgüsüne sahip eseri gençler birkaç gün içinde bitirebilir. Çalışan bireyler kitabı yemek molalarında ya da çalışmaya ara verdiği zamanlarda okumayı tercih edebilir. Ayrıca ürünün 13,5×21 cm ölçüleri sayesinde bireyler eseri yanında rahatlıkla taşır. Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri kitabını metro, tramvay ya da otobüs gibi toplu taşımalarda okumak mümkün olur.

Epsilon Yayınları Açık Yaralar ve Dikiş İzleri Kitabı Kalitesi

Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri oldukça kaliteli bir eserdir. Ürün 2. hamur kâğıt kullanılarak üretilmiştir. Kitabın yaprakları kırık beyaz bir renge sahiptir. Böylelikle romanı okurken gözleriniz ağrımaz. Saatlerce keyifli bir şekilde kitapla vakit geçirebilirsiniz. Eser ilk defa 2020 yılında İstanbul’da basılmıştır. 512 sayfalık ürünün her yaprağı orta kalınlıkta olup kolay kolay hasar almaz. Eseri siz okuduktan sonra arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Ürünü aldığınızda kitabın neredeyse hiç zarar görmediğini gözlemlemek mümkündür. Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri kitabının baskısında kullanılan mürekkep oldukça kalitelidir. Yıllar geçse bile yazılar silinmez ya da akmaz. Karton kapaklı bu ürün dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır. Eserin içinde ayraç mevcuttur. Böylelikle kitap okurken kaldığınız yeri kolayca bulabilirsiniz. Sürükleyici ve merak uyandıran bir eser arayan bireyler bunu Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilir. Ürün hakkında belirtilen görüşler için Epsilon Yayınları Beyza Aksoy Açık Yaralar ve Dikiş İzleri yorumlarını platformdan okuyabilirsiniz.