Epsilon Yayınevi Assassin’s Creed 8 Kitap Set Oliver Bowden

1.899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.898,60 TL

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Assassin’s Creed 8 Kitap Set Oliver Bowden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kara sancak - Suikastçının inancı 7
  • Birlik
  • Sahipsiz
  • Rönesans
  • Yoldaşlık
  • Cehennem
  • Gizli sefer
  • Sırlar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Oliver Bowden
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin’s Creed 8 Kitap Set Seçenekleri Trendyol'da!

Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed 8'li kitap seti, okurların ilgiyle takip ettiği seçeneklerden oluşur. Fantezi ve tarih türünde yazılan eserler, bu alana meraklı olan kişiler tarafından ilgi görür. Sırayla okunması gereken kitaplar; kendinizi zorlu, yorucu ve maceralı serüvenlerin içinde hissetmenizi sağlar. Farklı dönemlerden bahseden kitaplar sayesinde tarihsel süreçler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kronolojik sırayla okunması gereken kitapları keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz. Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed 8'li kitap seti, özel ambalajında güvenle alabileceğiniz bir üründür. Bu set sayesinde tek seferde tüm seriye sahip olabilirsiniz. Oliver Bowden'in kaleminden çıkan bu seri, ilginç kurgusu ve beklenmedik sonuyla okuyucuları şaşırtmayı başarır. Söz konusu setin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Tür: Fantezi ve tarih
  • Yazar: Oliver Bowden
  • Kitap Adedi: 8

Epsilon Yayınları Oliver Bowden Kitap Setinin Sıralaması Nedir?

Epsilon Yayınları Oliver Bowden Kitap Setinin Sıralaması Nedir?

Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed, 8 farklı kitaptan oluşur. Kitap setinin sıralaması şu şekildedir: Rönesans, Yoldaşlık, Gizli Sefer ve Sırlar. Sonrasında ise Sahipsiz, Cehennem, Kara Sancak ve Birlik kitaplarının okunması gerekir. Olay örgüsünün takibi amacıyla kitap sırasının dikkate alınması önemlidir. Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed 8'li kitap seti, tüm dünyada okuyucuların ilgiyle karşıladığı bir seridir. Yazarın her bir kitabı merakla beklenir ve satın alınır. Kitap, anlatım şekli ile okuyucuyu sürükleyici bir maceraya dâhil eder. Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed 8'li kitap seti hem edebiyat okurları hem de oyunseverler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür.

Epsilon Yayınları Assassin's Creed Kitap Setinin Konusu Nedir?

Kitap, seri hâlinde yazılmıştır. Her biri farklı maceraları konu alır. Rönesans adlı ilk kitap, İtalya'nın soylu ailelerinin ihanetine uğrayan Ezio'nun intikam yolculuğunu anlatır. Yoldaşlık, harabeye dönen Roma'da Borgia ailesinin zulmünde olan halkı, onların kurtarıcısı olabilecek tek kişinin mücadelesini ve yoldaşlık üyeleri arasındaki ihaneti aktarır. Gizli Sefer, ünlü suikastçinin tarihin gidişatını değiştirecek olan serüveninden bahseder. Sırlar adlı romanda Tapınakçılarla yaşanan zorlu mücadele, Sahipsiz ise Haytham'ın intikam peşindeki savaşını anlatır. Kara Sancak, serinin 6. kitabı olarak korsanlığın altın çağı ve Kenway'in intikam dürtüsüyle yaşadığı maceralardan bahseder. Birlik,1789 Fransız ihtilali zamanında bir adam ve kadının kaybettikleri herşeyi geri alma savaşını anlatır. Son kitap olan Cehennem ise 1862 Londrasında Suikastçiler ve Tapınakçılar arasındaki ölümcül bölümdür.

Epsilon Yayınları Oliver Bowden 8'li Kitap Seti Kimlere Hitap Eder?

Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed 8'li kitap seti, fantezi türünde kitapları okumaktan hoşlanan kişiler için uygundur. Kitap içeriği, geniş bir okuyucu kitlesine hitap eder. Özgürlük, adalet, aile ve kan davası gibi yüzyıllardır dile gelen konuları detaylı olarak takip etmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Ayrıca oyunseverlerin de ilgiyle okumak isteyeceği bir kitaptır. Buna ek olarak macera ve tarihsel öğeler içermesi sebebiyle bu alana ilgili duyanlar tarafından tercih edilebilir. Bu serinin kitapları, kahramanlık hikayelerini sevenlerin eşlik etmekten hoşlanacağı serüvenlerden oluşur. Aynı zamanda Oliver Bowden hayranlarının da kaçırmaması gereken bir seri olarak öne çıkar. Dilerseniz Epsilon Yayınları Oliver Bowden Assassin's Creed 8'li kitap seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.