Epsilon Yayınevi Babaya Mektup

213,74 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,67 TL
500 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
318,78 TL

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Babaya Mektup

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Debir Basım Satıcı Ünvanı: DEBİR BASIM YAYIN SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272084373700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720843737
    Bu ürün Debir Basım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Epsilon Yayınları Yazar Franz Kafka Barkod 9786054820603 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Kasım 2017 Sayfa Sayısı 96 Cilt Durumu Ciltsiz “Kafka’nın kendini anlatmaya giriştiği bu mektup, aynı zamanda edebiyatın en büyük itiraflarından biri.” _ F. W. Dupee Franz Kafka otuz altı yaşındayken, o zamana dek hep sorunlu bir ilişki yaşadığı babasına bir mektup yazdı. Bu mektubunda hem babasıyla olan ilişkisini tahlil etmek, hem bu baba-oğul etkileşiminin kendi kişiliğinin oluşumu üzerindeki etkilerini açık yüreklilikle anlatmak hem de belki bu vesileyle babasıyla bir tür uzlaşmaya varabilmek istiyordu. Kafka’nın ölümünden sonra yakılmasını istediği eserlerini ve kişisel belgelerini –bu vasiyete bir anlamda ihanet ederek– yayınlamaya karar veren arkadaşı Max Brod sayesinde günümüze ulaşan Babaya Mektup, 20. yüzyılın en büyük yazarlarından Franz Kafka’nın, kendi kişiliğinin oluşumunu büyük bir içgörüyle ele aldığı ve belki de onu Kafka yapan çocukluk ve gençlik tecrübelerini bizzat çözümleyerek bizlere eserlerinin ipuçlarını verdiği çok önemli bir belge. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Franz Kafka
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver