Epsilon Yayınevi Benimle Yan - Beyza Özaydın

264,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Benimle Yan - Beyza Özaydın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benimle Yan - Beyza Özaydın

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Özaydın
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınevi 522919 Benimle Yan Beyza Özaydın

Epsilon Yayınevi Benimle Yan aşk türünde bir romandır. Beyza Özaydın tarafından kaleme alınan bu kitap Masal ve Ayaz adlı iki genç arasında gelişen aşk ve arkadaşlık ilişkisini anlatır. Yazar, anlatımında eğlenceli ve romantik bir dil kullanır. Bu roman yazar tarafından ilk olarak Wattpad adlı platformda yayınlanmıştır. Yayınlandığı günden günümüze kadar yaklaşık 145 milyon kez okunarak Türkiye’de en çok okunan Wattpad kitabı haline gelmiştir. Kitabın ilk baskısı 2019 yılında yapılmıştır. Benimle Yan kitabının ikinci kitabı ise 2022 yılında yine Epsilon yayınevi tarafından yapılmıştır. Epsilon Yayınevi Benimle Yan – Beyza Özaydın, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Romantik türde bir kitaptır.
  • Basım dili Türkçedir.
  • Roman 560 sayfadır.

Epsilon Yayınevi Benimle Yan Kitabının Basım Özellikleri Nelerdir?

Epsilon Yayınevi Benimle Yan Kitabının Basım Özellikleri Nelerdir?

Epsilon Yayınevi Beyza Özaydın – Benimle Yan kitabının ilk basımı 2019 yılının Ekim ayında yapılmıştır. İlk baskısı ciltsiz olarak yapılmıştır. Kitap, ince karton kapaklıdır. Kitabın ön kapağında içeriğini temsilen iki gencin romantik bir anı ve İstanbul manzarası bulunur. Üzerinde ise bu romantik anla ilgili kitaptan bir alıntıya yer verilmiştir. Arka kapaktaki tanıtım yazısı ise yine kitaptan bir alıntıdır. Alıntılar sayesinde kitabın dili ve konusu rahatlıkla anlaşılabilir. Romanın dili Türkçedir. 560 sayfadan oluşan kitabın boyutları normal boyutlardadır. Kitabın ölçüleri 13.5 cm ve 21 cm’dir. Kitabın baskısı standart kitap kağıdına yapılmıştır. Hamur tipi olarak 2.hamur tipi kullanılmıştır. Bu tipteki kağıtlar tam beyaz kağıt değildir. Günlük okumaya elverişlidir. Uzun süreli okumalarda da beyaz kağıtla karşılaştırıldığında gözlerin yorulma oranı daha düşüktür.

Epsilon Yayınevi Benimle Yan Kitabının Konusu Nedir?

Epsilon Yayınevi Benimle Yan kitabı, esasen Masal ve Ayaz arasında gelişen aşkı ve ikilinin ilişkisini konu edinir. Kitap, bu ikilinin tuhaf bir şekilde tanışmasıyla başlar. Ardından kitap, ilişkinin farklı dinamiklere ulaşmasıyla devam eder. Bu ilişki hem biraz tutkulu hem de biraz çekişmelidir. Karakterlerin tatlı atışmaları ve birbirlerine yaptıkları kıskançlıklar yer yer kitaba eğlence katar. Kitapta bu ikilinin diğer arkadaşlarıyla olan ilişkilerine de yer verilmiştir. Ayrıca diğer arkadaşlarının hayatlarından ve maceralarından bahsedilir. Böylece yazar sadece iki kişinin ilişkisine odaklanmak yerine bi arkadaş ortamını anlatmış olur. Özellikle gençlerin ilgisini çekecek bu kitapta yeni aşklar, dostluklar, kıskançlıklar, yeni deneyimler anlatılır. Kısacası her gencin başına gelebilecek olaylara yer verilmiştir. Yazar bu anlatımında hayal gücünden yararlanır ve okuyucuları farklı bir arkadaşlık ve aşk ortamına götürür.

Epsilon Yayınevi Benimle Yan Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Epsilon Yayınevi Benimle Yan kitabı bir gençlik romanıdır. İnsan ilişkilerini ve hayatı yeni tanımaya başlayan, daha önce hiç tatmadığı duyguları tatmak isteyen gençler bu kitapta kendilerine ait bir şeyler bulabilirler. Kitapta sadece olumlu duygulara ve iyi ilişkilere yer verilmemiştir. Bir gencin hissedebileceği olumsuz hislere de yer verilmiştir. Kitapta ilişkilerin ve duyguların ele alınış biçimiyle okurlar empati yapabilirler ve kendi ilişkileri için ders çıkarabilirler. Ayrıca eğlenceli ve romantik anlatımı sayesinde bu kitap tüm yaşlara hitap eder. Romantizm severler veya gençlik yıllarına dönüp o tatlı heyecanları tekrar yaşamak isteyenler de bu kitabı tercih edebilirler. Epsilon Yayınevi Beyza Özaydın – Benimle Yan yorumları çoğunlukla gençlerin yorumlarından oluşur. Gençler bu yorumlarda genel olarak hikayeyi beğendiklerinden, kitabı okurken yer yer gülüp yer yer hüzünlendiklerinden bahsederler. Kitabın hacim olarak büyük olmasına rağmen akıcı bir şekilde okunduğuna dair yorumlar da vardır. Sizler de bu kitabı ve yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, kendinize veya bir sevdiğinize hediye olarak satın alabilirsiniz.