Epsilon Yayınevi Martı Jonathan Livingston (Dördüncü Bölüm İlavesiyle)

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
179,90 TL120 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL120 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
126,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Martı Jonathan Livingston (Dördüncü Bölüm İlavesiyle)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekstra Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Ekstra Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Martı Jonathan Livingston - Richard BachRichard Bach tarafından kaleme alınan Martı Jonathan Livingston, 2000 yılında Kader Ay Demireğen tarafından Türkçeye çevrilerek Epsilon Yayınevi aracılığıyla okuyucularla buluşturulmuştur. Sınır Tanımayan Martı Jonathan Livingston Balıkçı tekneleri etrafında dönüp dolaşmayı reddedip bu rutin ve sıkıcı hayatı yaşamak istemeyen
  • kendi becerilerini ve yeteneklerini, zekâsını kullanarak keşfedebileceğini ve kendini bulabileceğini düşünen 'Martı' Jonathan Livingston, özgür olmak istemektedir. Bütün martılardan farklı düşünen 'Martı' Jonathan Livingston'un tek bir hedefi vardır: sınırları aşmak! Hedefine giden yolda önüne çıkan hiçbir engeli tanımayan Livingston, etrafındaki martıların da onu durdurmasına izin vermeyecektir. Çevresindeki hiç kimsenin yorumlarına kulak asmayıp, sıradan bir martı olmak istemeyen 'Martı' Livingston'u, hedefinden hiçbir şey döndürememektedir. Öyle ki çevresindeki martılar onun farklı olan davranışlarına bir anlam yükleyemeyip Livingston'u dışladığında bile kararlılığından ödün vermeyip, hedefi için uğraşmaya devam edecektir. Bir martı temelinde ele alınan konu, esasında tüm insanlığa ders verebilecek niteliktedir. Kişisel gelişim kategorisinde yer alan kitapta bir martının korkusuzca hedefine ilerlemesinin işlenmesi, tüm insanlığa cesaret aşılayacak türdendir. Kitap
  • insanlara tüm önyargıları kırıp, sıradanlıktan kurtulup, kimselere kulak asmayıp hedefine koşmaları için cesaret vermektedir. 157 sayfalık bir kitap olan Martı Jonathan Livingston, kısa olmasına rağmen insanlara büyük dersler verebilecek ve yeni bir bakış açısı kazandırabilecek bir kitaptır. Yazar Hakkında Richard Bach, 23 Haziran 1936'da ABD’de doğmuştur. 1956 ve 1962 yılları arasında hava kuvvetlerinde pilot olarak görev yapmıştır. Pilotluğu bıraktıktan sonra birbirinden farklı işlerde çalışmasına rağmen kitaplarında genellikle uçmayı konu almıştır. Richard Bach'ın 1970 yılında yazdığı Martı Johathan Livingston isimli kitabı başlangıçta birçok yayıncı tarafından reddedilmiş fakat daha sonra yayımlanmıştır. Üstelik bu kitap, ünlü bir film yapım şirketi tarafından beyaz perdeye de uyarlanmıştır. Martı id='ID_9129396' Jonathan Livingston - Richard Bach Durgun denizin minik dalgacıkları üzerinde, güneşin altın gibi ışıldadığı pırıl pırıl bir sabahtı. ?Sahilden bir mil uzaklıkta, denizi kucaklarcasına ilerleyen bir balıkçı teknesi, martılara kahvaltı zamanının geldiğini haber veriyordu. Binlerce martı, bir lokma yiyecek için mücadeleye girişmişti bile. İşte zor bir gün daha başlıyordu.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Richard Bach
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları Martı Jonathan Livingston (Dördüncü Bölüm İlavesiyle)

Kitaplar ilgi çekici kurguları ile okuru kendine bağlayarak onların hoş dakikalar geçirmesine yardımcı olur. Martı Jonathan Livingston isimli eser de hayatta kalma mücadelesini konu alan bir yapıttır. Bir martının zorluklara nasıl göğüs gerdiğini anlatır. Etkileyici ve bir o kadar da ders verici şeklinde nitelendirilen eser, okurların kişisel gelişimine de katkı da bulunur. Farklı yaş grupları tarafından farklı biçimlerde yorumlanır. Bu da eserin çok sayıda ve farklı gruplara hitap edebildiğini gösterir. Bir yapıt için bu önemli bir konudur. Siz de kitaplığınıza bu eseri ekleyerek kaliteli anlara sahip olabilirsiniz. Tasarımıyla da beğeni toplayan eser ince olduğundan kısa süre içerisinde okunur. Farklı bir olay örgüsü ile ortaya konulan bu yapıtı değerlendirebilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

  • Normal boy
  • Farklı yaş gruplarına uygun
  • İlgi çekici konu

İlgi Çekici Jonathan Livingston Martı İçeriği

İlgi Çekici Jonathan Livingston Martı İçeriği

Okuma sürecine farklı açılardan destek veren kitap, gün içerisinde yapılan okuma saatlerinde sıklıkla tercih edilir. Hem mevcut olay örgüsü hem de anlatım tarzı ile müşterilerin memnun kalmasını sağlar. Martı Jonathan Livingston kitabı ile birlikte zorlu süreçlerin bir şekilde biteceğine ve sonuç olarak mutluluğun beraberinde geleceğine tanık olabilirsiniz. Belirli konularda yol gösteren ve okurlarına ders veren kitap, ana fikri ile birlikte dikkat çeker. Kısa süreli okuma yapmak istediğinizde bu eseri tercih edebilirsiniz. Seçilen kelimeler ve anlatım şekli, kitabın farklı okuma gruplarına hitap etmesini sağlar. Kişiler tarafından çeşitli şekillerde yorumlanan olaylar, içinde bulunulan güne renk katar. Öğretici yönü ağır basar. Bununla birlikte okurları düşünmeye sevk ederek geçen zamanı kaliteli kılar. Siparişinizi oluşturarak faydalı bilgiler içeren ve okurun gelişimine katkıda bulunan yapıta sahip olabilirsiniz.

Jonathan Livingston Martı Kitabı ve Sürükleyici Konusu

Jonathan Livingston Martı Kitabı ve Sürükleyici Konusu

Farklı kurgusu ile öne çıkan eserler pek çok kişi tarafından ilgi ile karşılanır. Olayların anlatılış şekli ana fikrin okuyucuya geçmesine yardımcı olur. Belirli bir konu etrafında gelişen küçük olaylar eseri tamamlarken aynı zamanda okuyucunun ana fikre kolaylıkla ulaşmasına da yardımcı olur. Epsilon Yayınları Martı Jonathan Livingston (dördüncü bölüm i̇lavesiyle) hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eder. Bu sayede çok sayıda bir hedef kitleye sahiptir. Farklı yaş grubu içerisinde yer alan kişiler tarafından çeşitli şekillerde yorumlanan olaylar var olan hikayeyi oldukça zenginleştirir. Epsilon Yayınları Martı Jonathan Livingston (dördüncü bölüm i̇lavesiyle) yorumları ile birlikte ortaya konulan görüşlere ulaşabilirsiniz. Bu sayede pek çok bakış açısını bir arada inceleyerek eser hakkındaki kişisel görüşünüzü siz de paylaşabilirsiniz. Sipariş oluşturma noktasında kişisel gelişime katkı sağlayacak ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Jonathan Livingston Martı Fiyatı

Bütçe Dostu Jonathan Livingston Martı Fiyatı

Kitaplara ilgi duyan pek çok kişi tarafından bilinen ve kitaplıklarda yerini alan eser, dördüncü bölümü kapsaması sayesinde uzun süre boyunca okurlara eşlik eder. Epsilon Yayınları Martı Jonathan Livingston (dördüncü bölüm i̇lavesiyle) kullananlar olayların anlatılış biçimini benimser. Sıcak ve bir o kadar da anlaşılır biçimde yazılan kitap, okuru içine çekerek onu farklı bir dünyaya götürür. Bu gibi etkilerde bulunması sayesinde oldukça kaliteli bulunur. Epsilon Yayınları Martı Jonathan Livingston (dördüncü bölüm i̇lavesiyle) fiyatı ise eserin çeşitli özellikleri ve sağladığı faydalar neticesinde belirlenir. Dördüncü bölümü de kapsayan ve bir martının öyküsünü anlatan kitap, yalın anlatımı ile küçük yaştaki çocukların anlayabileceği tarzda ortaya konulur. Bu ürün için siparişinizi Trendyol üzerinden verebilirsiniz. Öncesinde yapacağınız kısa süreli bir araştırma sonucunda gerekli detayları öğrenip esere kolaylıkla temin edebilirsiniz.