Epsilon Yayınevi 4n1k - Büşra Yılmaz -

264,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi 4n1k - Büşra Yılmaz -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaprak
  • küçükken, markette annesinden sürpriz yumurta istediği için bulgur reyonuna sıkıştırılıp çimdiklenenler, ilkokul önlüğünün altına eşofman giyip okula gidenler, yeşil silgisini diş izi yapanlar ve kırmızı kapaklı tüm dersler kitabının saman sayfalarını silerken yırtanlar kadar sıradan bir kız çocuğuyken
  • birlikte büyüdüğü dört çılgın erkek arkadaşı yüzünden akranlarından biraz farklı bir kız haline gelmiştir. Dünyası, on iki yıllık dostları, gamzeli kahramanı Ali, tek ideolojisi 3P (pizza, pijama, pislik) üzerine kurulu bir çılgın, Oğuz, sevgilisini kendi vesikalık resminden bile kıskanan demirli, Gökhan ve notları toplamda bile 100’e ulaşamayan çorap fetişisti tatlı çapkın Sinan’dan ibarettir. Kalbi dördüyle tıka basa dolu, hayatı onlarla rengarenk olduğu için aşka ne inancı vardır ne de ihtiyacı... Ama bir gün rutin (!) hayatı, doğum gününde gelen bir paket ile tümden değişir. Paketin içinde, gizemli bir aşıktan gelen, kızımızın asla giymeyeceği türden gösterişli bir elbise ve içinde de bir not vardır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Büşra Yılmaz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz

Wattpad platformunun oldukça fazla beğenilen ve sürükleyici dili ile okuyucuları hızlı bir şekilde etkisi altına alan Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz tarafından kaleme alınır. Epsilon Yayınları’nın bestseller listelerinde ilk sıralarda yer alan kitap özellikle gençler arasında oldukça popülerdir. Gençlik romanları konusunda büyük başarısı ile bilinen yayınevi, bu kitabı gençlerle buluşturup çok satanlar arasında yer almasını sağlar. Büşra Yılmaz’ın kendine özgü dilini usta bir şekilde yansıttığı hikayenin genç kahramanlara sahip olması, okuyucuların kahramanlarla empati kurabilmesini kolaylaştırır. Modern dünyanın içerisinde ilerleyen anlatım ise gençlerin kolaylıkla hikayeye girebilmesini sağlayan önemli unsurlardan biridir. Geniş bir okuyucu kitlesi bulunan bu özel roman ile farklı bir dünyaya adım atıp keyifli vakit geçirme imkanına sahip olabilirsiniz.

  • İnce karton kapak
  • İkinci hamur kağıt
  • Dikkat çekici hikaye

Etkileyici Hikayesiyle Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz

Etkileyici Hikayesiyle Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz

Büşra Yılmaz 4N1K romanının hikayesi ise alışılan gençlik kitaplarından biraz farklıdır. Yaprak isimli genç kız, aynı yaşlardaki yaşıtlarından farklı bir karaktere ve çevreye sahiptir. Yaprak’ın hiç kız arkadaşı olmamasının yanı sıra dört tane erkek arkadaşı vardır. On iki senesini beraber geçirdiği çocukluk arkadaşları ile beraber vakit geçirmekten keyif alan Yaprak, tıpkı onlar gibi maskülen tavırlara sahiptir. Arkadaşlar Ali, Oğuz, Gökhan ve Sinan’la yeri geldiğinde eğlenen yeri geldiğinde hüzünlenen genç kız, hayatından memnun görünür. Doğum gününde ise gelen paket olayları farklı noktalara götürür. Paketten oldukça süslü ve feminen bir elbise çıkar. Yaprak’ın hiç tarzı olmayan bu elbisenin yanında da bir not vardır. Doğum günü hediyesini ve notu gönderen gizli hayranı merak ediyorsanız, hiç vakit kaybetmeden Epsilon Yayınları 4N1K kitabını okumaya başlayabilirsiniz.

Epsilon Yayınları 4N1K Büşra Yılmaz Karakterleri

Epsilon Yayınları 4N1K Büşra Yılmaz Karakterleri

Yaprak’ın okuduğu notta yazan cümleler ve kelimeler oldukça samimi ve onu iyi tanıyan bir dille yazılır. Onu bu kadar iyi tanıyan kişiler yalnızca yakın arkadaşlarıdır. Bu sebeple Yaprak bu notun ve hediyenin onlardan biri olduğunu düşünerek hareket etse de değildir. Grubun korkusuzu Ali, onları her durumdan kolaylıkla kurtarır. Oğuz ise pizza ve pijama ile hayatını sürdürmek isteyen biridir. Gökhan, aşırı kıskançlığı ile tanınır. Derslerde düşük notlar alan Sinan ise gönül işlerinde oldukça başarılıdır. Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz yorumları incelendiğinde birbirinden renkli karakterlerle yaratılan kusursuz evren, okuyuculardan yüksek oranda beğeni toplar. Bu sihirli evrene adım atıp Yaprak ile vakit geçirebilir ve gerçek dünyadan bir süreliğine uzaklaşabilirsiniz. Hem akıcı dili hem de etkileyici konusu sayesinde okuyanları büyüleyen bu eseri siz de tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz Fiyatı

Avantajlı Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz Fiyatı

Bestseller dizisinin ilk sıralarında yer alan Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz kullananlar tarafından yüksek memnuniyet oranına sahip bir kitaptır. 2015 senesinde basılan roman, piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren geniş kitlelere hitap eder. Sayfalar, ikinci hamur kağıttan üretilir. Özel dokulu sarı yapraklar, okuma deneyiminizi keyifli bir hale getirir. Kitabın ebatları 13,5 x 21 cm’dir. Orta boyutları sayesinde çantalara kolaylıkla sığan romanı dilediğiniz her yere yanınızda taşıyabilme imkanınız bulunur. Editörlüğünü Meltem Erkmen’in üstlendiği Epsilon Yayınları 4N1K - Büşra Yılmaz fiyatı açısından oldukça uygun olarak Trendyol’da göze çarpar. Sınırsız sayıdaki değerlendirme seçeneği sayesinde seçim sürecinizi pratik bir hale getirebilirsiniz. Puanlama bölümüne göz atabilir veya yorumları inceleyebilirsiniz. Değerlendirmenizi tamamladıktan sonra bu dikkat çekici hikayeye sahip özel kitabı avantajlı fiyatıyla hiç vakit kaybetmeden elde edebilirsiniz.