Epsilon Yayınevi Stranger Things - Diğer Taraf - Jody Houser -

352,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Stranger Things - Diğer Taraf - Jody Houser -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitapevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Etraf sessiz. Etraf Karanlik. Etraf Soguk. Duffer Kardeslerin popüler Netflix dizisi Stranger Things simdi, Will Byers in tehlikeli Bas Asagi dünyasinda yasadigi korku dolu hayatta kalma hikâyesini anlatan, gerilim yüklü bir çizgi roman ile karsinizda! Will Byers kendini içinde buldugu bu gölge dünyaya ne ad verecegini bilmese de orada ne yalniz ne de güvende oldugundan emindi. Çigliga benzer sesler çikaran ürkütücü bir yaratik her köse basinda onu gözlüyor, diger taraftan gelen tanidik sesler etrafinda yankilaniyordu. Will in hayatta kalmak için tek bir umudu vardi: Arkadaslariyla kurdugu baglara tutunarak ailesinin yanina geri dönebilmek. Stranger Things in ilk sezonunda karanlik Bas Asagi dünyasinda Will in verdigi mücadeleyi kesfedin. Doctor Who, X-Files, Faith çizgi romanlarinin yazari Jody Houser in kaleminden ve Doctor Who: Catwoman in çizeri Stefano Martino nun illüstrasyonlariyla. Ürün Adı: Diğer Taraf Stranger Things Ürün Kodu: 9786051736778 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Jody Houser En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sevilay Kaya
Geri Bildirim Ver