Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy 9786051738253

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,71 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy 9786051738253

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onun Şeytanları İnsanları insanlar öldürür, silahlar değil. Bu devirde sözler işliyor cinayetleri, katiller değil. Beni başrolleri yakınlaştırmak için yazılan ikinci karakter, hikâyesini dinlemek istemediğin figüran olarak hatırlarsın. Ama herkesin bir hikâyesi vardır. Ve ben o sarışınım. Sen ise benden nefret ediyorsun. “Üşürken içimi sevgi ısıtmadı benim, hep çay ya da kahve içtim. Büyüdüm, büyüdüm... Büyürken sıcak şeylerle ısınamadığım kışlar geçirdim. Odamın kapısı bir gece yarısı çocuk masallarına hiç açılmadı. Bu yüzdendir belki de, yatağımın altındaki canavarlar her gece kafamda cirit atardı. Anneme söyledim, babama da... Susmayı böyle öğrendim: Saat 8'de, yemek masasında.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Aksoy
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beyza Aksoy Onun Şeytanları Epsilon Yayınları

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy tarafından kaleme alınmış olup okurlar tarafından büyük ilgi ve heyecanla karşılanmıştır. Yazar, insanların bütüncül olarak mutlu olmasına inanmaktadır. Sadece kendi bireysel mutluluğunu düşünmekten öte başkalarının da mutluluğunun düşünülmesi gerektiğini ifade etmektedir. Mutlu olmak adına insanların ortak bir paydada buluşması gerektiğini Onun Şeytanları romanıyla somut bir düzleme yerleştirir. 520 sayfa sayısına sahip bu kitap, 13,5 x 21 ebat 2. hamur tipi kaliteli kağıttan basılmıştır.

 
  • 2. hamur tipi
  • 520 sayfa sayısı
  • 13,5 x 21 ebat

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy İçeriği

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy İçeriği

Yazara göre dünyadaki tüm sorunlar bütünsel olarak mutsuzluktan kaynaklanmaktadır. Bütüncül mutlulukların şahsi mutluluğa da hizmet ettiğini kitabın pek çok noktasında ifade etmektedir. Her çağda benzer felsefi düşünceler var olduğu için bu anlamda kurguladığı hikayeler insanlığın ortak meseleleri haline gelmektedir. Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy içeriği toplumda önyargılar oluşturulan ve düşman gördüğümüz kişilerle empati kurmayı sağlamaktadır. Bu sayede kötülerin kötülük yapma sebebi olarak kendi korkuları olduğu detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Kötüyü haklı çıkarma çabası olmamakla beraber sadece anlama ve tanıma becerisi ortaya koyulmaktadır. İyilerin iyilik yapma eksikliğinin ‘’Toplumda kötülüğün artmasına neden olabilir mi?’’ şeklinde soruları ortaya çıkarmasına ve soruların cevaplarına da eğilmektedir Bu anlamda karakterleri sorgularken okuyucunun zihin havuzunda da dalgalanmalar meydana gelir. Kitabın sonlarına doğru okur bir sürprizle karşılaşır.

 

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy Kimler İçin Uygun

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy Kimler İçin Uygun

Aşk, kalp çarpıntısı, kalp kırıklıkları ve ikili ilişkiler kitabın içeriğinde özetlenen konular arasındadır. Kapak baskılarının dahi nasıl bir derin anlam bütünlüğüne sahip olduğunu kitabı okuduğunuzda daha net anlayabilirsiniz. Kitapların her birisi tamamlayıcı nitelikte olup okuyucuda devamlılık hissi uyandırmaktadır. Beyza Aksoy’un yazmış olduğu tüm kitaplar özellikle Z kuşağı tarafından büyük ilgi görmektedir. Ancak kitap sadece Z kuşağına değil tüm okurlar için uygunluk sağlar. Genele hitap eden özellikleri ile akıcı bir anlatım diline sahiptir. Hayatı sorgulayan, kendini hayatın içinde konumlandırmaya çalışan herkes bu kitabı mutlaka okumalıdır. Kitabın arka kapak sayfasındaki insanlar ve silahlar hakkındaki metaforik söylemleri oldukça çarpıcı bir şekilde yer almaktadır. Hiç düşünülmeden sarf edilmiş sözlerin başka biri için ölümcül olabileceği gibi hayatını derinden etkilediğini vurgulamaktadır. İnsanın önce bunun sorumluluğu içerisinde olması gerektiğine yer verilmektedir.

 

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy Yorumları

Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy Yorumları

Sevdiğin insan sana ayna tutuyor şeklinde tabirler ile derin metaforlara değinir. Baş kahraman ve yardımcı kahramanların özel olay kurgusu ile tasarlandığı bu eserde herkesin hayatını etkileyecek ipuçları yer almaktadır. Tüm detayları kitabın sayfalarının arasında bulabilirsiniz. Romanlardaki yardımcı karakter sarışın güzel havalı bir kızdır. İnce, alımlı ve oldukça hoş kimliği ile öne çıkmaktadır. Başrolün mutluluğa ulaşmasını sağlayan ve onlar için güzel bir hayat hazırlayan ikinci kız olarak ifade edilmektedir. Bu kızın ise kendisinden başka herkesin mutluluğunu düşünen biri olduğuna değinilmektedir. Onun Şeytanları sayesinde hayatınızda yer alan pek çok konuyu irdeleyerek aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy yorumları ve değerlendirmelerini okurların gerçek deneyimlerine göz atabilirsiniz. Epsilon Yayınevi Onun Şeytanları - Beyza Aksoy fiyatı ve künye bilgileri gibi detaylar Trendyol’da tüm ayrıntılarıyla birlikte listeleniyor. Dilerseniz ürünü sepetinize ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz.