Epson T664 Mürekkep Seti 4 Renk

795,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epson T664 Mürekkep Seti 4 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Kartus Satıcı Ünvanı: ERCE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0341051207500001 Vergi Kimlik Numarası: 3410512075
    Bu ürün Asya Kartus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epson tanklı yazıcı için 664 orijinal mürekkep 4 renk size gelecek ürünün paket içeriği:Sepete hangi renkten kaç adet eklerseniz size o ürün gelecektir. 70ml siyah orjinal mürekkep şişesi - 664 b - C13t66414a70ml mavi orjinal mürekkep şişesi - 664 c - C13t66424a70ml kırmızı orjinal mürekkep şişesi - 664 m - C13t66434a70ml sarı orjinal mürekkep şişesi - 664 y - C13t66444a epson yazıcılar 3 yıl garantilidir. Epson orjinal mürekkep kullanılırsa bu uzun garantiden faydalanır ayrıca yazıcınızı uzun ömürlü kullanırsınız. Epson orjinal mürekkepler zaten sarf olarak en ekonomik çözümdür. Yaptığı baskı sayısına göre çok ucuz bir maliyetle ve yazıcınızı sağlıklı ve uzun ömürlü kullandırır. 664 mürekkep kullanan epson yazıcılar: Epson l100epson l110epson l120epson l130epson l200epson l210epson l220epson l300epson l310epson l350epson l355epson l365epson l382epson l386epson l455epson l486epson l550epson l565epson l605epson l655epson l3050epson l3060epson l3070epson l1300epson l1455
  • 1 yıl ithalatçı garantili.
Geri Bildirim Ver

Epson T664 Mürekkep Seti (4 Renk)

Gelişen teknoloji sayesinde eskiden ulaşılması güç olan pek çok cihaz, evlerde dahi bulunur hale gelir. Bu anlamda oldukça fonksiyonel ve gelişmiş olan yazıcılar kişisel kullanım cihazı olma noktasında ilerler. Önceden yalnızca iş yerleri, devlet daireleri ve ofis gibi mekanlarda olmasına aşina olunan bu teknolojik aygıtlar şimdilerde pek çok kişinin evinde bulunur. Basit, pratik ve işlevsel olması da kolaylaştırıcı bir deneyim sunar. Kişisel kullanım yönünden avantaj sağlaması tercih edilirliğini arttırır. Evlerde genellikle öğrencilerin ödev için kullandığı bu ürünlerin temel ihtiyacı mürekkeptir. Son dönemde artış gösteren maliyeti düşük, kalitesiz ve cihaza zarar veren sahte mürekkeplerin içerisinde kaliteli olan seçenekler ön plana çıkar. Bu yönden Epson T664 mürekkep seti (4 renk) sağladığı avantajlar sebebi ile öne çıkar.

  • Kaliteli
  • Farklı renk seçenekleri
  • Renkli baskı

Epson Mürekkep Seti (4 Renk) Özellikleri

Epson Mürekkep Seti (4 Renk) Özellikleri

Yazıcı ile uyum içerisinde çalışacak şekilde tasarlanan ürün, temiz ve kaliteli baskıyı garanti eder. Bu yönden güvenli bir deneyim sunan Epson T664 mürekkep seti Epson markasının gelişmiş teknolojiye sahip steril tesislerinde üretilir. Test edilip onaylanan set, farklı araştırma ve uygulamalar neticesinde hizmete sunulur. Üretiminde hem gelişmiş yeni nesil teknolojinin kullanılması hem de kalite açısından eşsiz olması ürüne olan talebi arttırır. Epson T664 mürekkep seti (4 renk) kullananlar tarafından da beğenilir. Olumlu değerlendirmelerden ve güzel geri dönüşlerden çıkarılan sonuç memnuniyet dolu yorumlardır. Yapılan çeşitli araştırmalar, ileri teknoloji üretim ve uygulanan testler ürünün orijinallik noktasında beğeni kazanmasını sağlar. Özellikle son dönemde artan sahte mürekkep üretimi ile zarar gören yazıcılardan sonra orijinal olan ürüne duyulan talep ekstra fazladır. Siz de cihazınızı bu orijinal ürünle koruyabilirsiniz.

Epson Mürekkep Seti (4 Renk) Avantajları

Epson Mürekkep Seti (4 Renk) Avantajları

Kalitesi ve formülü ile sahte mürekkeplerden ayrışan Epson mürekkep seti, verimsiz baskı riskini sıfıra indirir. Kaliteli baskı güvencesi ile işlemden maksimum verim almayı hedefleyen mürekkep, fonksiyonel olması yönüyle öne çıkar. Orijinal mürekkep tercihinin kaliteli baskının yanı sıra yazıcıyı koruma işlevi de vardır. Çünkü bilindiği üzere sahte mürekkepler cihazlarda birçok hasara neden olarak ürünü garanti kapsamından çıkarır. Bütün bunların önüne ancak kaliteli ve risksiz bir tercih olan Epson mürekkep ile geçilebilir. Düşük baskı kalitesi, insan sağlığına oluşturduğu tehlike ve yazıcı arızası riskini tamamen ortadan kaldıran ürün, olumsuz durumları ekarte eder. Epson T664 mürekkep seti (4 renk) yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Epson Mürekkep Seti (4 Renk) Fiyatı

Epson Mürekkep Seti (4 Renk) Fiyatı

Sorunsuz ve net bir baskı için marka çatısı altında yapılan farklı testler neticesinde hizmete sunulan ürün, güvenilir bir kullanım deneyimi sunar. Böylelikle çıkan sonuçta başarılı ve sorunsuz olur. Epson T664 mürekkep seti (4 renk) fiyatı uygun aralıklarda olup tercih edilebilir bir üründür. Maksimum verim almanın en iyi yolu kesinlikle orijinal olan bu T664 mürekkep tercih etmektir. Aksi takdirde düşük kaliteli ve verimsiz çıktılarla boş yere zaman harcamış olursunuz. Hem mali açıdan hem de emek açısından zarara uğratan kalitesiz ve sahte ürünler daima daha büyük sorunları beraberinde getirir. Bu nedenle Epson T664 mürekkep seti (4 renk) satın alarak hem güvenilir hem de orijinal bir ürün tercih etmek gerekir. Ürün ile alakalı merak ettiğiniz detaylara Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Kaliteli ürün sayesinde renkli çıktılar alabilirsiniz.