Epson Ecotank L382 Siyah Ve Renkli orjinal Mürekkep Kartuş Takımı A8222

795,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL

Ürün Bilgileri

Epson Ecotank L382 Siyah Ve Renkli orjinal Mürekkep Kartuş Takımı A8222

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Kartus Satıcı Ünvanı: ERCE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0341051207500001 Vergi Kimlik Numarası: 3410512075
    Bu ürün Asya Kartus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EcoTank L382 Siyah ve Renkli Orjinal Mürekkep Kartuş Takımı

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Epson Ecotank L382 Siyah ve Renkli Orijinal Mürekkep Kartuş Takımı

Epson Ecotank L382 Siyah ve Renkli orijinal mürekkep kartuş takımı pratik bir kullanımı ve doldurma özelliği olan bir üründür. Çabuk tükenmeyen ve kaliteli renklerin yer aldığı bu seçenek sayesinde çıktı ve fotokopilerinizi yüksek kalitede alabilirsiniz. Belli kısımların doğru renklere sahip olmasını istediğiniz çıktıları net ve HD renklerle elde edebilirsiniz. Sunum dosyası, teklif ya da proje hazırlıklarınızda kaliteli bir görünüm kazanabilmeniz adına sunulan Epson mürekkepleri sayesinde kusursuz işlere adım atabilirsiniz. Paket olarak satışa ve beğeninize sunulan bu seçeneğin içinde yer alan 1 adet sarı mürekkep ve magenta mürekkep yer alır. Aynı zamanda Cyan mürekkebinin de paket içinde yer aldığı bu tasarımda dolum enjektörü takımın içine dahildir. Böylelikle tüm dolum işlemlerinizi tek başınıza başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

  • 500 ml mürekkep miktarı
  • Dolum eldiveni
  • Enjektör

Dolum Konforu ile Epson Yazıcı Kartuşları

Dolum Konforu ile Epson Yazıcı Kartuşları

Epson yazıcı kartuşları dolum anlamında pratik bir dizayna sahip olan kullanışlı formlarıyla size sunulur. Tek başınıza rahat bir şekilde dolumu gerçekleştirebilmeniz için özel üretilir. Paketin içinde yer alan ıslak mendil, doldurma eldiveni ve enjektör sayesinde pratik ve seri bir biçimde işleminizi gerçekleştirerek kaliteli çıktı ve fotokopilere kavuşabilirsiniz. Ecotank L382 siyah ve renkli orijinal mürekkep kartuş takımı fiyatlarına bakıldığında da görüleceği üzere oldukça avantajlı rakamlarla satışa sunulur. Bütçe dostu olan bu formüller aynı zamanda uzun süreli kullanıma uygundur. 500 ml mürekkep bulunan paketin içinde, her bir renk için yeterli miktar yer alır. Az miktarlarda yüksek kalitede renklere şahit olabileceğiniz kaliteli materyaller kullanılarak elde edilen bir mürekkep setidir. Siz de bu sete kolayca erişebilir ve sunum dosyalarınıza renk katabilirsiniz.

Epson L382 Orijinal Mürekkep Seti 4 Renk Seçeneğiyle

Epson L382 Orijinal Mürekkep Seti 4 Renk Seçeneğiyle

Epson L382 orijinal mürekkep seti 4 renk yelpazesi bulunan bir pakettir. İçinde yer alan sarı, mavi, kırmızı ve siyah seçenekleri sayesinde birçok dosyayı olması gereken renkleri ve kalitesiyle hazırlayabilirsiniz. Dikkat çekici teklif dosyaları ya da ofisinize, dükkanınıza asacağınız renkli, desenli uyarı yazılarını orijinal bir şekilde tasarlayarak renklerini kaybetmeden ekrandaki görünümü ile aynı şekilde kullanabilirsiniz. Epson Ecotank L382 siyah ve renkli orijinal mürekkep kartuş takımı fiyat olarak da dikkat çekici, uygun ve bütçe dostu rakamlarla size sunulur. İçinde yer alan enjektörü ve mendilleri sayesinde kapsamlı bir ürün setiyle kullanışlı bir ürün setidir. İhtiyacınız olan ürünleri set içinde bulabilir ve tüm dolum işlemlerini tek başınıza yapabilirsiniz. Dilediğiniz tüm ortam ve amaçlarda kullanışlı olduğu kadar pratik ve hızlı da bir yarar sağlar.

Epson L382 Orijinal Mürekkep Fiyatları ve Özellikleri

Epson L382 Orijinal Mürekkep Fiyatları ve Özellikleri

Epson L382 orijinal mürekkep fiyatları uygun rakamlarla satışa sunulduğu için tüm bütçelere hitap eder. Ürüne göz atarak yararlanabileceğiniz tüm imkanları inceleyerek gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda Epson Ecotank L382 siyah ve renkli orijinal mürekkep kartuş takımı yorum kısmını da inceleyerek sizden önce satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylelikle güvenli bir alışveriş yapabilir, ihtiyacınız olan bu sete kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm ortamlarda kullanıma uygun, içinde yer alan temizleme mendilleri ile oldukça kullanışlı bir tasarımdır. Siz de bu kartuş setine sahip olarak tüm işlemlerinizi yüksek kalitede hayata geçirebilirsiniz. Böylelikle uzun süreli kullanımlarınızda da fark edeceğiniz üzere kendi elde ettiğiniz bu işlemden büyük oranda tasarruf sağlarsınız. Kaliteli çıktılar ve gerçek renkler için baskıcı aramanıza gerek kalmadan bu mürekkep setini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.