Epson EcoTank L3251 Yaz+Tara+Fot+Wi-Fi Direct Tanklı Yazıcı Mürekkep (C11CJ67406)

6.480 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.489 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.088,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.990 TL

Ürün Bilgileri

Epson EcoTank L3251 Yaz+Tara+Fot+Wi-Fi Direct Tanklı Yazıcı Mürekkep (C11CJ67406)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WebPa Satıcı Ünvanı: KEMAL ŞAFAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890075425
    Bu ürün WebPa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epson L3251, 1200 -2400 DPI tarama çözünürlüğüne sahiptir.
  • Teknik özellikleriyle dikkat çeken Epson L3251 Drivers, renkli baskı sistemi mevcuttur.
  • Baskı hizmeti sunması için üretimi sağlanan Epson Ecotank L3251, mobil baskı özelliğiyle kolay kullanım sunar.
  • Tasarımıyla zarif olan Epson L3251 mürekkep modeli, siyah renkte üretimi mevcuttur.
  • Birden çok farklı baskı sistemi bulunan Epson L3251 yazıcı, A4, A5, A6, B5 ve C6 kağıt boyutlarına uygulanır.
  • Eposon Ecotank L3251 fotokopi tarayıcı Wi-Fi mürekkep tankli yazici, 3.9 kg ağırlıktadır.
  • Günlük kullanıma uygun olan Epson L3251 Driverd Download, zarf kağıt tiplerini destekler. Pürüzsüz ve net baskı sonuçları elde etmeye yardımcı olur.
  • Ofis ve çalışma masaları için uygun donanıma sahip olan L3251 mürekkep yazıcı modeli, kaliteli baskı hizmeti sağlar.
  • Cihazda toplam kağıt girişi 100 sayfa olmasıyla Epson Ecotank L3251 mürekkep, uzun süreli kullanım imkanına yardımcı olur.
  • Özel baskı sistemini içerisinde barındıran Epson mürekkep püskürtmeli yazıcı, daha verimli ve hızlı bir baskı deneyimi sunar.
  • Baskı cihazları ve teknolojileri arasında yerini alan Epson L3251 Wi-Fi özelliğiyle, telefon veya bilgisayar üzerinden kolaylıkla kullanılabilir.
  • Epson L3251 çift taraflı yazdırma özelliği sayesinde zamandan tasarruf sağlar.
  • Epson L3251 siyah mürekkep sisteminin, toplam 30 sayfa kağıt çıkış özelliği mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Baskı Tipi Renkli
  • Ek Özellikler Fotokopi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Epson Ecotank L3251 Wi-Fi+Tarayıcı+Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Epson Ecotank L3251 Wi-Fi+tarayıcı+fotokopi renkli çok fonksiyonlu tanklı mürekkep püskürtmeli yazıcı şık tasarımı ve ileri teknoloji özellikleri ile beklentilerinizi karşılayabilecek kullanışlı bir üründür. Tek ebat boyutu ideal olduğundan kullanıldığı mekanda fazla yer kaplamaz. Cihaz ultra düşük maliyetle baskı yapma imkanı sunduğundan sık sık tercih edilir. Düşük maliyetli baskı yaparak tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli ve net görüntünün keyfini çıkarabilirsiniz. 8715946684680 kodlu bu model, baskı maliyetinde %90’a kadar tasarruf etmenize olanak sağlar. Cihazın kendi bünyesinde 3 yıl boyunca kullanılabilecek miktarda mürekkep de vardır. Bu mürekkep 8100 sayfa siyah beyaz ve 6500 sayfa renkli baskı yapmanıza yetecek miktardadır. Yüksek verimli yedek mürekkep şişelerinin birisi 66 kartuşa eşdeğer mürekkep bulundurur. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Düşük maliyetli
  • Kaliteli net baskı
  • Yüksek verimli mürekkepler

Kullanışlı Epson Ecotank L3251 Modelleri

Kullanışlı Epson Ecotank L3251 Modelleri

Epson Ecotank L3251 Wi-Fi+tarayıcı+fotokopi renkli çok fonksiyonlu tanklı mürekkep püskürtmeli yazıcı fiyatları belirlenirken cihazın sahip olduğu bütün özellikler değerlendirilir. İleri teknoloji özellikleri sayesinde kaliteli ve net baskı yapmanıza olanak sağlayan ürünün fiyatı da bütçe dostudur. Yüksek verimli mürekkep şişeleri sayesinde kartuş değiştirmek ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Mürekkep şişelerinden bir tanesi bile 66 kartuşa denktir. Bu sayede uzun süreli kullanıma olanak verir. Epson Ecotank L3251 modelin içinde bulunan şişeler, 8100 siyah beyaz ve 6500 renkli baskı yapmanıza olanak sağlar. Özel püskürtmeli yapısı sayesinde işlemi hızlı bir şekilde bitirip istediğiniz sonucu elde etmenize olanak sağlar. Zahmetsiz şekilde değiştirebileceğiniz mürekkep bankı sistemi sayesinde şişe değişimi sırasında rahat edersiniz. Tasarruflu ve kaliteli baskı yapmanıza olanak sağlayan bu modeli edinerek siz de kolayca baskı yapabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Ecotank L3251 Özellikleri

Şık Tasarımlı Ecotank L3251 Özellikleri

Epson L3251, Smart panel uygulamasına sahiptir. Bu sayede kurulum, izleme ve baskı gibi zahmetli işlemleri kolayca akıllı cihazınızdan yapabilirsiniz. Tablet, akıllı telefon ve dizüstü bilgisayardan rahatça kontrol edebileceğiniz baskı işlemi sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. L3251 Epson 100 sayfalık arka kağıt tepsisine sahiptir. Fazla kapasitesi sayesinde sürekli kağıt yükleme derdi olmadan baskı yapabilirsiniz. Kenarlıksız fotoğraf baskısı yapmanıza olanak sağlar. Bu model sayesinde 10x15 cm’e kadar fotoğraf baskısı yapabilirsiniz. 1 dakika içerisinde 10 sayfaya varan baskı yapabilme özelliği sayesinde işlemi hızlandırır. Hızlı çalışabilmesi sayesinde çoklu baskı işlemlerini dahi kısa sürede halledebilirsiniz. Ecotank L3251 Wi-Fi ile kullanılabilen yapısı sayesinde kolay bir şekilde kontrol edilebilir. Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz şık tasarımlı bu model sayesinde siz de tasarruf edebilirsiniz. Beğeni kazanan bu modeli güvenle kullanabilirsiniz.

Kaliteli Epson Ecotank L3251 Fiyat ve Yorumları

Kaliteli Epson Ecotank L3251 Fiyat ve Yorumları

Epson L3251 özellikleri kullanım sırasında size pek çok kolaylık sağlar. Paket içerisinde verilen mürekkep şişeleri sayesinde 1 ile 3 yıl arasında kullanabileceğiniz miktarda baskı malzemeniz olur. Kapaklı şişelere kolayca koyabileceğiniz mürekkepler, 8100 siyah beyaz sayfa ve 6500 renkli sayfaya kadar baskı yapmanıza olanak sağlar. Mürekkepler bittiği zaman ise değişimi ellerinizi kirletmeden rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kenarlıksız fotoğraf baskısı yapmanıza olanak sağlayan bu cihaz sayesinde 10x15 cm’e boyutuna kadar fotoğraf çıkarabilirsiniz. Püskürtmeli teknolojisi sayesinde net ve kaliteli baskı yapmanıza olanak sağlar. Epson Ecotank L3251 fiyat belirlenirken cihazın sahip olduğu bu gibi kullanışlı bütün özellikler göz önünde bulundurulur. Akıllı cihazınızdan komut vererek ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tasarruf etmenize olanak sağlayan kullanışlı Epson tanklı yazıcıya Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. İsterseniz Epson Ecotank L3251 yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.