Epson L382 Mürekkep Seti 4 Renk

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Epson L382 Mürekkep Seti 4 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İçerisinde siyah, mavi, pembe ve sarı olmak üzere 4 ayrı renk bulunan ve set halinde olan Epson L382 mürekkep renkli yazıcılar için uygundur.
  • Rengi kağıda tam geçen, yazıcıdan tam çıkan ve dağılmayan set içerisinde bulunan mürekkepler kapağı sağlam olan şişeler içerisindedir.
  • Yazıcıdan resim, yazı veya belge yazdırmak için gerekli olan siyah mürekkep set içerisinde bulunur. Yazıcı ile uyumlu çalışan ve yazıcıya zarar vermeyen set renkli ve renksiz resimler yazdırılmasına yardımcı olur.
  • Her biri 70 ml olan ve kullanım ömrü uzun olan Epson mürekkep seti içerisindeki renkler kaliteli pigmente sahiptir.
  • Yazıcı içerisinde bulunan kartuşlara ayrı ayrı konulan renkli mürekkep seti tanklı yazıcılar ile uyumludur.
Geri Bildirim Ver

Epson L382 Mürekkep Seti 4 Renk

Bilgisayar ortamında hazırlanan metinlerin ve görsellerin kağıt üzerine baskılarının alınması için yazıcılar kullanılır. Yazıcının baskı kalitesi üzerinde kullanılan mürekkeplerin önemli bir yeri bulunur. Epson yazıcılarla birlikte kullanabileceğiniz Epson L382 mürekkep seti 4 renk seçenekleri, hızlı ve net baskılar almanızı sağlar. Ev ve ofis ortamlarında kullanabileceğiniz yazıcıların net görüntü kalitesine sahip sonuçlar vermesi için orijinal mürekkeplerin kullanılması gerekir. 4 farklı renk seçeneğine sahip olan ürün, renkli çıktıların sorunsuz bir şekilde basılmasını sağlar. Kolay kullanıma sahip olan mürekkepleri kısa süre içerisinde yazıcının kartuşlarına doldurabilir, hızlı bir şekilde baskı almaya devam edebilirsiniz. Çarpıcı renk pigmentasyonu ve pratik dolum özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak çıktı alma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılayabilirsiniz.

  • 4 farklı renk seçeneği
  • Hızlı ve hijyenik dolum
  • Kağıt üzerinde çarpıcı görünüm

Çarpıcı Baskılar İçin Epson L382 Mürekkep Seti

Çarpıcı Baskılar İçin Epson L382 Mürekkep Seti

Resmi işler, okul ve ofis çalışmaları için ihtiyaç duyulan baskıların yüksek görüntü kalitesine sahip olması gerekir. Püskürtmeli mürekkep prensibiyle çalışan Epson yazıcılarla uyumlu olan mürekkepler, yüksek renk pigmentasyonuyla bu ihtiyaçlara nitelikli yanıtlar verir. Kağıt üzerinde orantılı bir şekilde dağılır ve kaliteyi olumsuz yönde etkileyen durumların meydana gelmesini engeller. Dağılma, kağıt arkasına geçen görünüm gibi problemlerin yaşanmasını engeller. Kağıt üzerinde yer alan görsellerin net bir görünüme sahip olmasını sağlar. Profesyonel sonuçlar elde etmek isteyenler tarafından tercih edilen Epson L382 orijinal mürekkep seti 4 renk seçeneğiyle farklı özelliklere sahip çıktıları başarılı bir şekilde elde etmenizi sağlar. Fotoğraf ve renkli metin baskısı ihtiyaçlarına nitelikli yanıtlar verir. Yüksek kalitesiyle Epson L382 mürekkep seti 4 renk kullananlar tarafından beğeni toplayan ürün aracılığıyla kaliteli baskılar elde edebilirsiniz.

Kolay Kullanımı ile Öne Çıkan Epson L382 Mürekkep Seti

Kolay Kullanımı ile Öne Çıkan Epson L382 Mürekkep Seti

Pratik bir şekilde kartuş içerisine doldurabileceğiniz boyalar, yazıcının sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam etmesi için önemli bir yere sahiptir. Kartuş içerisinde yer alan mürekkep bittiğinde kısa süre içerisinde yenilemek gerekir. Uzun süre kartuşu boş bırakmak, baskı kafalarının tıkanmasına sebep olur. Sızıntı gibi durumların meydana gelmemesi için kartuş içerisine dikkatli bir şekilde dolum yapılması gerekir. Kapasitesinden fazla mürekkep doldurulması, boya akıtma gibi durumların meydana gelmesine sebep olur. İhtiyaç duyduğunuz renklere uygun olarak satın alacağınız Epson mürekkep seti bir şişe içerisinde yer alır. Pratik dolum özelliği sağlayan şişeler, uzun süreli kullanım için uygun yapıya sahiptir. Canlı ve çarpıcı renklere sahip olan set, renkli baskı ihtiyaçlarınıza hızlı çözümler üretir. Epson yazıcıyla beraber orijinal mürekkeplerin yer aldığı setin kullanılması, yazıcının uzun ömürlü kullanımını sağlar.

Uygun Fırsatlarla Epson L382 Mürekkep Seti Fiyatları ve Yorumları

Uygun Fırsatlarla Epson L382 Mürekkep Seti Fiyatları ve Yorumları

Ev, ofis ve okul gibi ortamlarda sıklıkla tercih edilen yazıcılar için tasarlanan nitelikli mürekkepler, kaliteli baskıların olmazsa olmazları arasında yer alır. Kaliteli baskı sunan yapısıyla dikkat çeken set içerisinde yer alan mürekkepler, canlı görünüme sahip sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kağıt üzerinde çarpıcı ve net bir görünüm yaratmak isteyenler için oldukça ideal bir üründür. Solma ve dağılma gibi olumsuz durumların yaşanmasını engelleyen yapısıyla öne çıkar. Baskı ihtiyaçlarına yanıt veren ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Epson L382 mürekkep seti 4 renk fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Deneyimli müşterilerin ürünün kullanımı, kalitesi ve özellikleri hakkında yaptığı Epson L382 mürekkep seti 4 renk yorumları üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Mürekkep püskürtmeli, bitmeyen kartuş sistemiyle uyumlu çalışan ürün aracılığıyla kaliteli baskılar elde edebilirsiniz.