ERA 111 Naturemax Halı Yıkama Şampuanı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ERA 111 Naturemax Halı Yıkama Şampuanı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 60 Kg. varil ambalajlarda üretilmektedir. Makina Halıları ve Her Türlü El dokuma Yün Halının endüstriyel yıkanmasında kullanılır Ultra konsantre: 60 kg ile 4000 ila 6000 m2 halı yıkama kapasitesi. Türkiye ve Avrupada en başarılı 1. sınıf Ağır Hizmet halı şampuanıdır. Konsantrasyon oranı ile kullanım maliyeti en düşük üründür. Parlaklık ve yumuşaklık verir. Profesyoneller için teknik bir üründür. 1 Kg. ile en az 55 -75 metrekare halı yıkanır
Geri Bildirim Ver

Era 111 Naturemax Halı Yıkama Şampuanı

Halı yıkama şampuanları profesyonel halı yıkama işiyle uğraşanlar için önemli ürünlerin başında gelir. Kalitesi, uzun süre kullanılabilir oluşu ve konsantre özelliği gibi nitelikler bu tür ürünler için önemlidir. Era 111 Naturemax halı yıkama şampuanı 60 litrelik büyük varillerde oluşu ve konsantre özelliğe sahip olmasıyla uzun süre kullanmanızı sağlar. Halı şampuanları, halıların parlak ve yumuşak olması için özel olarak üretilen kimyasal ürünlerdir. Ultra konsantrasyon oranı sayesinde halı yıkarken şampuan maliyetini azaltmanıza yardımcı olur. Kaliteli ve uygun fiyatlı profesyonel kullanım için uygun olan ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Makine halıları ve ek dokuma yün halılar için uygun olan ürünü yıkama işlemlerinizde kullanma talimatlarına uygun şekilde ölçeklendirerek kullandığınızda halıların temizliğini kolayca yapabilirsiniz.

  • Ultra konsantre
  • Yüksek yıkama kapasitesi
  • Parlak ve yumuşak doku

Kullanışlı Era 111 Naturemax Şampuan Avantajları

Kullanışlı Era 111 Naturemax Şampuan Avantajları

Era 111 Naturemax halı şampuanı 60 kilogramlık büyük variller içinde bulunur. Bu sayede uzun süreli kullanım olanağı sunar. Ultra konsantre özelliği ile 12.000 m² halı yıkama kapasitesine sahiptir. Ağır kir ve lekelerde bile etkili olan ürün moleküler çalışma sistemi sayesinde kirleri dipten yüzeye iterek kolay bir şekilde temizlenmesini sağlar. Ayrıca yoğun yapısına rağmen kolay durulanma özelliği ile su tüketiminizi oldukça azaltarak su tasarrufu yapmanızı sağlar. Ürün, su tüketimini azaltarak hem çevreyi korumanıza hem de su maliyetini azaltmanıza olanak sunar. İlave yumuşatıcı veya boraks gibi leke çıkarıcı temizlik maddeleri kullanmanıza gerek olmadan tek başına hem yumuşak hem de parlak halılara sahip olmanızı sağlar. Ürün yüzeyinde deterjan kalıntısı bırakmaz. Kir ve tozları uzak tuttuğu için antialerjenik ve antistatiktir. Era 111 halı şampuanı kullanarak yıkamalarınızdan olumlu sonuçlar alırsınız.

Etkili Era 111 Naturemax Şampuan Kullanımı

Etkili Era 111 Naturemax Şampuan Kullanımı

Era halı şampuanı talimatlar doğrultusunda halıların kirlilik oranına göre ölçeklendirilerek kullanılır. 1 kg’lık deterjana 100 litre su ilave edilerek kullanılması önerilir. Ürünü su ile karıştırarak seyreltikten sonra S harfi şeklinde dökerek uygulamanız deterjanın kirlere nüfus etmesi için önemlidir. Halılarınızın kirlilik durumuna göre ölçeklendirmeyi şu şekilde de yapabilirsiniz. Az kirli olanlar için 70-80 m²’lik yüzeye m² başına 8-12 gram, normal kirli olanlar için 60-70 m²’lik yüzeye m² başına 10-15 gram, çok kirli olanlar için ise 50-60 m²’lik yüzeye 15-20 gram deterjan kullanılması önerilir. Bu değerler halının cinsine, suyun sertlik derecesine ve ürünün kirlilik oranlarına göre değişiklik gösterebilir. El dokuması ve yünlü halılarda yıkama yaparken kullanma talimatlarına uygun ölçeklendirme yapılarak ürünün kullanımında doğabilecek sorunlar ortadan kaldırılır.

Üstün Kalitede Era 111 Naturemax Şampuan Fiyatı

Üstün Kalitede Era 111 Naturemax Şampuan Fiyatı

Era 111 Naturemax halı yıkama şampuanı fiyatı konsantre bir ürün olması nedeniyle tam bir fiyat performans ürünüdür. Bu ürün sayesinde deterjan tüketiminizi azaltarak tasarruf edebilirsiniz. Ürünü S şeklinde dökerek kullanabilirsiniz. Dilerseniz su ile seyrelterek viskozitesi düşük şampuanı açarak da kullanabilirsiniz. Oldukça yoğun bir formüle sahip olan halı şampuanını halıların kirliliğine ve büyüklüğüne göre oranlama yaparak açabilir ve direkt olarak ürünün üzerine de uygulayabilirsiniz. Ürün, elde ve makine ile yıkama için son derece uygundur. Ürünün seyreltilerek kullanımı sayesinde uzun süreli kullanım sağlayarak tasarruf edebilir ve düşük maliyetlerde yıkayarak kar elde edebilirsiniz. Era 111 Naturemax halı yıkama şampuanı yorumları ile bu ürünü deneyimleyenlerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu ürünün avantajlı fiyatlarına Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Böylece konforlu bir deneyim edinebilirsiniz.