Eragon 4 In 1 Profesyonel Boyun Bel Sırt Ayak Omuz Karın Bacak Vücut Masaj Aleti

799,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eragon 4 In 1 Profesyonel Boyun Bel Sırt Ayak Omuz Karın Bacak Vücut Masaj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERAGON Satıcı Ünvanı: ERAGON ELEKTRONİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0337073675900001 Vergi Kimlik Numarası: 3370736759
    Bu ürün ERAGON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eragon 4 in 1 Masaj Aleti Kullanımı kolay ve basit. Gün boyu oluşan yorgunluğu alan size zindelik ve rahatlık kazandırmaya yardımcı masaj aleti. Vücudunuzda oluşan stresi azaltmaya yardımcı olur. Masaj aletinizi kullanmak oldukça basit fişe takın ve hız ayar modundan hız kontrolü yaparak kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir hız özelliği ile istediğiniz şiddette masaj yapma özelliği. Masaj yapmış olduğunuz bölgelerdeki ağrılardan kurtulmanızda ve rahatlamanıza yardımcı olur. Masaj yaparak kan dolaşımını düzenlemenize ve stresten arınmanıza yardımcı olur. Yapacağınız masaj ile kaslarda gevşeme ve rahatlama hissedecek ve dinlenirken kendinize bir iyilik yapmış olacaksınız. Kaslarınız toparlanmaya yardımcı ve sıkı bir vücuda kavuşmanıza yardımcı olur. Yorgunluğunuzu atacak rahatlayacaksınız. Faydaları Kan dolaşımını hızlandırır ve yorgun kasları ısıtarak rahatlatır. Gevşemiş kasları toparlar. Sırt ve boyun ağrılarına karşı etkilidir. Bacak ve ayaklarınıza masaj yapar. Ölü derilerin atılmasını sağlar. Teni canlandırır, cildi yenilemeye yardımcı olur. Özellikler Kolay ve rahat kullanım Taşınabilir Üst düzey etkili İncelme, şekil verme ve masaj, üç özellik tek bir alette Dakikada 2500'ün üzerinde titreşim sağlayan off-centre axis tasarım Teninizin derinlerine nüfuz eden etki Egzersiz yapmanıza gerek bırakmadan tüm vücudunuzu çalıştırır Kalça bölgesini incelterek şekil kazandırır Bacaklarda incelme Selülite karşı etkilidir Kan dolaşımını hızlandırır Kasları rahatlatır Sırt ve boyun ağrılarına karşı etkilidir Bacak ve ayaklarınıza masaj yapar Ölü derilerin atılmasını sağlar Paket İçeriği Eragon Masaj Aleti Masaj Başlıkları Kullanma Kılavuzu
Geri Bildirim Ver