Erginoks Soğan Doğrama Makinesi 11 Litre Hazneli 220v

10.863,72 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Erginoks Soğan Doğrama Makinesi 11 Litre Hazneli 220v

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E MUTFAK ENDÜSTRİYEL Satıcı Ünvanı: E MUTFAK ENDÜSTRİYEL MUTFAK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323055760100001 Vergi Kimlik Numarası: 3230557601
    Bu ürün E MUTFAK ENDÜSTRİYEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erginoks ERG.SD Sogan Dograma Makinesi 11 Litre Hazneli 220V ÜRÜN ADI: Erginoks ERG.SD Sogan Dograma Makinesi 11 Litre Hazneli 220V MODEL: ERG.SD ÖNE ÇIKAN ÖZELLIKLER: Güvenlik Sensörü, Paslanmaz Gövde Kazan AÇIKLAMA -Mutfaklarda en zahmetli islerden biri olan sogan dograma isi artik sogan dograma makinesi ile çok daha pratik bir sekilde yapilmaktadir. -Dograma, parçalama ve dilimle isini birçok sekilde yapan sogan dograma makineleri, basta hanimlarin olmak üzere is yerlerinde asçilarin en büyük yardimcilari olmustur. -Her yemekte kullanilan sogan, soymasi ve dogramasi manuel yapildiginda zahmetli bir istir. -Üstelik birden fazla sogan dogramak gerektirdiginde bu durum daha da eziyetli olur. -11 litreye kadar birçok modeli ile üretilmis olan bu makineler, paslanmaz çelikten olup uzun ömürlüdür. -Bir evde kullanilacak olan sogan dograma makinesi ile bir is yerinde kullanilacak olan sogan dograma makinesinin kapasiteleri farklidir. -Ilkinde kullanici sayisi az iken, digerinde yüzlerce kisiye yemek yapma ihtiyaci vardir. -Tencereli, endüstriyel ve sanayi tipi sogan dograma makineleri, kalabalik çalisanlari olan firmalar için idealdir. -Küp sogan dograma, kesme, dilimleme ve parçalama içini mükemmel bir sekilde hizli yapan bu akilli makineler, temizligi kolay ve kullanimi pratik makinelerdir. - Sogan dograma kapasitesi tek seferde maksimum 2-2,5 kg olmali, sonrasinda tencere seri bir sekilde bosaltilmalidir. Tencere iç çapı: 30 cm, yüksekliği 15 cm.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver