ERİKMANN Akordiyon Kapı 500 H 230 Akçaağaç Camlı Çift Açılım Katlanır Kapı

28.081,01 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ERİKMANN Akordiyon Kapı 500 H 230 Akçaağaç Camlı Çift Açılım Katlanır Kapı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erikmann Satıcı Ünvanı: SUZAN ERİKMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590120975
    Bu ürün Erikmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akordeon Kapı Sistemleri:Dekoratif ve fonksiyonel kapı. Kapı arkası kavramını ortadan kaldıran kapı ister bölme,ister kapı,ister camsız, ister camlı. Zeminle ilgili hiçbir bağlantısı yoktur.Beton, ahşap ve demir gibi her türlü konstrüksiyona montaj yapılabilir.Akordeon alışıla gelmiş kapı standartlarını ortadan kaldırıyor. "ÖLÜ" diye nitelendirilen kapı arkaları artık hayat kazanıyor. Mekanlarınızın ve işyerlerinizin kapıları ve salon bölmeleri için PVC, zarif görünümlü.Kullanım Alanları:Banyo, Gardırop, Kiler, Mutfak, Oturma Odası, Salon ve Ofis gibi yerlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Montaj Şekli :1) Ray profilini ortasından kapının üst kısmına vidalayın.2) Ray profilini çevirerek kapıyı profile takın 3) Ray profilini eski haline getirin yanları vidalıyarak sabitleyin. 4) U profilinden birini kapının kilit olmayan tarafından kasaya sabitleyin. 5) Kapıyı U profiline takın ve tam olarak oturmasına dikkat edin. 6) Kilit karşılığı ikinci U profilinin içindeki kanala takın ve dübeli alt kısmına koyarak kanalın herhangi bir yerine parçayı sabitleyin.7) Kapıyı kapatarak kilit karşılığının yerini belirleyin, dübelle sabitleyerek vidalayın.Kapı kullanıma hazırdır. İyi günlerde kullanmanızı dileriz.Ürün Malzeme Detay: Rulmanlar,plastik bağlantı elemanları ve kol kilit takımı siyah renklidir. Ana panel kalınlıkları 12 mm kilit profili 25 mm mafsal profilleri 25 mm dir.Panellerin bağlantılarındaki panel mafsal profilleri ana panelle aynı ham madde ile üretilmiştir.Sağlam pvc malzemesidir. Hiçbir bağlantı noktasında ve mafsallarda conta kullanılmamıştır.Kapı resimlerinin çercevesinde görünen siyah veya beyaz renkli / kasa / pervaz sadece görsel amaçlıdır. Kapı paketine dahil degildir.DİKKAT :Kapı en ölçünüz ölçü listesindeki (72-87-102 vb...) ölçülerde ise kapınız düz kapanır... Panel genişlikleri 15 cm olduğundan ara ölçü olursa pot lu kapanır. Kendi kapı net ölçünüzü, sipariş numaranız la birlikte
  • firmaya soru sor kısmından yazabilirsiniz... İstediğiniz ölçüde imalat yapılabilir..Siparişi verirken kendi net ölçünüzün bir üst ölçüsünü seçip, firmaya soru sor dan net ölçünüzü bildirebilirsiniz..

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Boyut/Ebat 87x250-87x300
Geri Bildirim Ver