Erkam Yayınları Riyazüs Salihin - Hadis-i Şerif Tercümesi - Takım- (8 Cilt)

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
650 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.440 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.480 TL

Ürün Bilgileri

Erkam Yayınları Riyazüs Salihin - Hadis-i Şerif Tercümesi - Takım- (8 Cilt)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Trend Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL BAKIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6750622571
    Bu ürün Kitap Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isbn : 000 9789756736005Yayınevi : Erkam yayınları Sayfa sayısı : 8 cilt Cilt tipi : sert cilt Baskı : tek renk Kağıt cinsi : 1.Hamur beyaz Boyut : 17x24 cm Riyazüs salihin - Hadis-I şerif tercümesi - Takım- (8 cilt) Yayınevi: Erkam yayınları Yazar: Prof.Dr.M.Yaşar kandemir Marmara üniversitesi ilahiyat fakültesi öğretim görevlileri prof. Dr. M. Yaşar kandemir, prof. Dr. Ismail l. Çakan ve doç dr. Raşit küçük'ün 6 yıllık emeğinin sonucu meydana gelen, imam-I nevevi'nin meşhur eseri riyazü's-Salihin'e yaptıkları tafsilatlı şerh çalışması.Türkiye'de bir çığır açmak.Var olan bir güzel yolu genişletmek. Sâlihler bahçesine varan güzergahın kullanılırlığını arttırmak... Bu sözler erkam yayınevi'nin yeniden şerh ve tercüme ettirip yayınladığı riyazü's-Sâlihîn hakkında söylenirse, bir gerçeğin teslimi olur. Yayınevimizin ricası üzerine prof. M. Yaşar kandemir, prof i. Lütfi çakan ve prof. Raşit küçük beyler, huzûr-I risâletpenâhîye sunulacak kıvamda bir esere omuz verdiler. Insanımızın severek okuduğu riyazü's-Sâlihîn'i büyük bir titizlikle yeniden tercüme ettiler. Hemen herkesin azami derece istifade edebileceği bir üslupla konuları açıkladılar. Bu eser hazırlanırken her yönüyle en iyisi, en güzeli olsun arzu edildi. Hoca efendiler, talebeler belli başlı konulardaki hadis-I şerifleri ve açıklamalarını, güvenilir bir tercüme ve şerhte kolayca bulabilsinler diye düşünüldü. Dost meclislerinde, evlerde okunup istifade edilsin istendi. Hadis-I şerifler, ilgili ayet-I kerimelerle ve diğer hadislerle izah edildi. Her hadis-I şeriften sonra
  • hadisten alınan dersler maddeler halinde sıralandı. Bu ümmet hadis-I şeriflerin sahibidir. Bu millet riyâzü's-Sâlihîn'e sahip çıkmıştır. Camilerde, okullarda, kütüphanelerde, evlerde onu baş tacı etmiştir. Okumak, dinlemek ve anladığı ile amel etmek üzere onu benimsemiştir. Ümmetin ittifakla sahiplendiği şeyde hayır vardır. Riyâzü's-Sâlihîn okumalar sünnete sarılmanın canlı örnekleridir. Bu sofrada sizin de nasibiniz olsun.

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver