Ernet Karbonat Çok Amaçlı Temizleyici 1500 G

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ernet Karbonat Çok Amaçlı Temizleyici 1500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARMAPA Satıcı Ünvanı: SEDA KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7580169984
    Bu ürün KARMAPA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karbonat Çok Amaçlı Temizleyici 1500 G
Geri Bildirim Ver

Ernet Temizlik İçin Karbonat 1.5 kg

Zorlu lekelerin temizliği kimi zaman güç bir hal alabilir. Bu tip durumlarda güvenilir ve kolay temizleme sunan Ernet temizlik karbonatı ile pek çok işlemi kısa sürede halledebilirsiniz. Tabaka haline gelen kir ve kararmalardan kurtulma noktasında önemli bir yardımcı olarak tercihinizi bu yönde yapmanız mümkündür. Mutfak ve banyolar için öne çıkan bu ürünü düzenli kullandığınızda gözle görülür bir şekilde fark oluşur. Yağlı lekelerle baş etme noktasında temizliğinizi bu ürünle yapabilirsiniz. Yağ çözücü özelliği ile kısa sürede etki göstererek lekeli bölgeyi arındırmanıza yardımcı olur. Kimyasaldan uzak durarak doğal malzemeler tercih eden kişiler için ideal kullanım sunan bu ürün sayesinde birçok kirle başarılı şekilde mücadele edebilirsiniz. İçeriğindeki sodyum karbonat doğal arındırıcı özelliği ile size fayda sağlar.

  • Çaydanlık kireçlerinin çözümü
  • Etkili lavabo temizliği
  • Fayans aralarını beyazlatma gücü

Banyo Temizliği İçin Uygun Kullanım Sunan Ernet Karbonat

Banyo Temizliği İçin Uygun Kullanım Sunan Ernet Karbonat

İnatçı lekeler için yardımcınız olan bu ürünü yaşam alanlarının pek çok noktasında kullanabilirsiniz. Bebeklerde kullanılan plastik kapaklı emziklerde zaman zaman kireçlenme ya da farklı leke oluşumları meydana gelebilir. Bu tip olumsuzluklarda doğal içerikli Ernet temizlik için karbonat 1.5 kg ürününü tercih edebilirsiniz. Bu şekilde bebeğinizin eşyalarını da kimyasallarla temas ettirmeden dilediğiniz şekilde temizleyebilirsiniz. Banyo lavabosu çok suya maruz kaldığı için kireçlenme problemi yaşanabilir. Bu tip durumlarda düzenli olarak kullanacağız bu ürünle başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Banyonuzun tahliye borularında meydana gelen kötü koku sorunu yaşadığınız dönemlerde yaklaşık 3 yemek kaşığı ürünü gidere dökerek bekletmeniz halinde faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. Klozet ya da alaturka tuvalet temizliği için de uygun niteliklere sahip olan ürünü banyonuzun pek çok noktası için güvenle tercih edebilirsiniz.

Fayanslarınıza Parlak Görünüm Sunan Ernet Karbonat

Fayanslarınıza Parlak Görünüm Sunan Ernet Karbonat

Mutfak tezgahı, banyo, balkon zemini gibi evinizin fayans bulunan noktalarında kimi zaman deformasyonlar meydana gelebilir. Görüntü olarak hoşunuza gitmeyen bir manzara karşınıza çıkabilir. Kir ve yağ çözücü özelliği ile Ernet temizlik için karbonat tercihlerinizle fayanslarda parlak bir görünüm yakalayabilirsiniz. Çamaşır temizliği için de kullanılan bu ürün, çok amaçlı olarak kendine yer bulabilir. Özellikle beyaz çamaşırlar için güvenle tercih edebilirsiniz. Durulama ve yıkama özelliği ile eşyalarınız için fonksiyonel bir temizlik elde edebilirsiniz. Tavalarda yer alan yağ kalıntıları kimi zaman zorlayıcı bir hal alabilir. Tavayı durulama aşamasına geçtiğiniz zaman karbonat yardımıyla etkin sonuçlar yakalayabilirsiniz. Yaşam alanlarının birçok noktası zamanla deforme olarak kötü bir görünüme bürünebilir. Kötü görünüm ve kokuları giderme noktasında bu ürün tercihinizle başarılı sonuçlar yakalayabilirsiniz. Etkili ve sağlıklı temizlikler için ürünü tercih edebilirsiniz.

Mutfak Temizliğinde Yardımcı Ernet Karbonat Fiyat ve Yorumları

Mutfak Temizliğinde Yardımcı Ernet Karbonat Fiyat ve Yorumları

Yemek yapmayı sevdiğiniz kadar bulaşık ve mutfak temizliği konusunda da rahat hissetmeniz adına doğru ürünlerle hareket etmeniz gerekir. Fırın, davlumbaz, ocak gibi eşyalarınızda pişirme sonrasında çeşitli lekeler oluşabilir. Yemek kokusu ve yağ lekelerinin güvenle temizliği için doğal içerikli bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ernet temizlik için karbonat 1.5 kg yorumları incelendiği zaman fiyat performans ürünü olduğu görülür. Pek çok noktayı etkin şekilde temizlemesi memnuniyet oluşturur. Evin her noktasında kullanıma uygun olması tercih edilirliği arttıran bir performans sergiler. Doğal içerikli olduğu için özellikle çocuk sahibi olan kişilerin güvenle tercih ettiği görülür. Trendyol’dan sahip olacağınız Ernet temizlik için karbonat 1.5 kg fiyatı bütçenize uygun şekilde sunulur. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu ürünü deneyimleyebilir ve günlük hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.