Ersağ Güneş Kremi 50 Faktör 100 ml 565-22

600 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ersağ Güneş Kremi 50 Faktör 100 ml 565-22

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doaline Satıcı Ünvanı: FATMA CİVELEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2110300033
    Bu ürün Doaline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ersağ 50 Faktörlü Güneş Kremi 100 ML Ersağ 50 Faktörlü Güneş Kremi özel formülü sayesinde güneşin zararlı ışınlarını süzmeye ve cildi korumaya yardımcı olur. SPF 50
  • Kolay sürülür, yapışkan değildir.
  • Hassas ciltler için yüksek koruma sağlar.
  • Güneşe çıkmadan önce, tüm vücuda eşit oranda yayarak uygulanır.
  • Her denize giriş ve çıkışta yeniden uygulanır.
  • Üretim Bilgisi: ERSAĞ bitkisel temizlik ve kozmetik ürünleri ile vitamin ve gıda takviyeleri ürünleri Denizli'de %100 Türk Malı olarak üretilmektedir. Ürünlerimiz Helal Sertifikalı ve Bakanlık onaylıdır. Avrupa'nın tüm ülkelerine ihraç edilmektedir. Üretim tarih ve parti no ambalaj üzerindedir. Yeni tarihli, faturalı, orijinal Ersağ ürünlerini tercih ediniz.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renkli
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Ersağ Güneş Kremi Çeşitleri Trendyol'da!

Güneşten gelen zararlı ışınlara karşı cildinizi korumanız son derece önem arz eder. Ersağ 100 ml 50 faktör güneş kremi, bu korumayı sağlayan bir üründür. Yoğun yapısı sayesinde az miktarıyla işlevini başarıyla yerine getirir. Kolay emilebilen bir yapısı bulunur. Günlük hayatta konforlu bir kullanım şansı verir. Cilt üzerinde beyazlık ve parlama yapmaz. Böylece makyaj altında da rahatlık kullanılır. Büyük boyutu sayesinde uzun süre size eşlik eder.

  • SPF 50 koruması sağlar.
  • Farklı cilt tiplerine uyum gösterir.
  • Miktar: 100 ml

Ersağ 50 Faktör 100 ml Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Ersağ 50 Faktör 100 ml Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Ersağ 100 ml 50 faktör güneş kremi, son derece kullanışlı bir üründür. Sürülmesinden kısa bir süre sonra cilt tarafından emilir. Böylece kremi cildinize yedirmek için fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz. Vaktiniz olmadığında dahi güneş kremi sürmeyi mümkün hâle getirir. Söz konusu ürünün yoğun bir kıvamı bulunur. Az miktarda ürün kullanarak güneşten korunma şansı verir. Bu sayede ilgili güneş kremini daha uzun süre kullanmak mümkün olur. Ersağ 100 ml 50 faktör güneş kremi, farklı kullanım alanlarına uyum sağlar. Günlük hayatta evden çıkmadan önce kullanabileceğiniz bir üründür. Ayrıca deniz ve havuz kenarında da tercih sebebi olur. Güneş yanığı olmadan bronzlaşma şansı verir. Böylece istediğiniz ten rengine ulaşmak konforlu hâle gelir. Bronzlaşmak için şezlonga uzanmadan önce bu ürünü tüm vücudunuza sürebilirsiniz.

Ersağ 50 Faktör 100 ml Güneş Kreminin Uygulanma Biçimi Nedir?

Ersağ 100 ml 50 faktör güneş kremi, son derece pratik bir şekilde kullanılır. Kıvamı sayesinde cilde eşit olarak yayılır. Cilt üzerinde krem kalıntısı bırakmaz. Bu sayede ilgili işlem için uzun süre uğraşmanıza gerek kalmaz. Söz konusu güneş kremini deniz ve havuz kenarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun süreli bir etkisi olduğu için bu ortamlarda işlerinizi kolaylaştırır. Suya girip çıksanız dahi cildinizi korumaya devam eder. Belirli aralıklarla bu kremi yeniden sürerek güneşin zararlı ışınlarından korunabilirsiniz. Ersağ 100 ml 50 faktör güneş kremi, günlük olarak da konforlu bir kullanım şansı verir. Gün içinde yağlanma yapmadığı için kullanıcıları memnun eder. Böylece yağlı cilt tipine sahip olanların işlerini kolaylaştırır. Ayrıca gün boyu etkili bir koruma da sağlar. Makyaj yapmadan önce bu güneş kremini cildinize uygulayabilirsiniz.

Ersağ 100 ml Tüm Cilt Tiplerine Uygun Güneş Kremi Etkili midir?

Ersağ 100 ml 50 faktör güneş kremi, koruyucu özelliğini uzun süre devam ettiren bir üründür. SPF 50 koruması sayesinde cildiniz için oldukça önemli bir görev üstlenir. Güneşten gelen zararlı ışınlara karşı etkili bir koruma sağlar. Böylece bu ışınlardan dolayı cildinizde leke oluşmasını önler. Güneşten gelen zararlı ışınlar, kırışıklık artırıcı bir etkiye sahiptir. Bu güneş kremi, söz konusu etkilerin azalmasına yardımcı olur. Cildiniz için gereken yüksek korumayı sağlar. Ersağ 50 faktör 100 ml tüm cilt tiplerine uygun güneş kremi, bronzlaşırken de tercih sebebi olur. Daha bronz bir ten rengi için güneşlenirken bu ürünü kullanabilirsiniz. Etkin koruması sayesinde güneş yanıklarının oluşmasını önler. Böylece sizi tatiliniz boyunca acı çekme sorunundan da kurtarır. Dengeli ve güvenli bir şekilde istediğiniz bronzluğa ulaşmanıza yardımcı olur. Arzu ederseniz Ersağ 50 faktör 100 ml güneş kremi yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Söz konusu güneş kremini Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.