Ersağ Çam Kabuğu Ekstraktlı Krem 100ml

286 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ersağ Çam Kabuğu Ekstraktlı Krem 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mer-SA GROUP - 2 Satıcı Ünvanı: MERVE TENOR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390881781
    Bu ürün Mer-SA GROUP - 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çam kabuğu ekstraktlı krem Özellikleri: ersağ çam kabuğu ekstraktlı krem, cildi nemlendirirken ciltte oluşan sorunların giderilmesine, cildin serbest radikallere karşı korunmasına, elastikiyetini arttırarak daha sıkı ve genç bir görünüm kazanmasına, ayrıca çevresel faktörlerden dolayı hasar görmüş cildin ihtiyacı olduğu bakımı sağlayarak, doğal yenilenme sürecine yardımcı olur. Kullanım şekli: sabah ve akşam cilt yüzeylerinde uygulamak istediğiniz bölgeye dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.l

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Şişe
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem 100 ml

Cildiniz kendini yenilemek ve sağlıklı bir görünüm için neme ihtiyaç duyar. Özellikle kış aylarında eller ve diğer bölgeler oldukça kurur. Kuruyan bölgeler giderek yara olmaya ve acımaya başlar. Bunun olmaması adına iyi ve doğru bir nemlendirici seçimi oldukça önem taşır. Ersağ çam kabuğu ekstratlı krem 100 ml cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılar. İçerisinde bulunan çam kabuğu sayesinde teniniz beslenir ve aynı zamanda da korunması sağlanır. Güneş ışığı, kötü beslenme alışkanlıkları sonucu artan serbest radikalleri etkisiz hale getirmekte önemli bir rol oynar. Ersağ çam kabuğu ekstratlı krem 100 ml yorumları cildin ihtiyacı olan nemi karşıladığı yönündedir. Teninizde oluşan kuruluğu, iyi bir şekilde besleyerek ortadan kaldırır. Kuruluk ile oluşan yaraları en aza indirmeyi hedefleyerek buna uygun bakım sağlayarak onarım yapar.

  • Onarıcı bakım
  • Nemlendirme
  • Cildi besleme

Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem 100 ml Etkileri

Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem 100 ml Etkileri

Ersağ çam kabuğu ekstratlı krem 100 ml satın alanlar kremin etkisinin oldukça yoğun olduğunu söyler. Kremin ten üzerindeki etkileri gözle görülür şekilde olur. Sürdükten sonra yağlı bir his bırakmadan onarım yapar. Bazı müşterilerin yorumları cildi aynı zamanda sıkılaştırdığı yönündedir. İçindeki doğal bileşenler sayesinde sağlıklı bir şekilde beslenmeyi sağlar. Kuruluk hissini ortadan kaldırır. Cildi pürüzsüz yaparak yumuşak bir his bırakır. Ellerin sürekli su içerisinde olması, soğuk hava, sıcak hava ve dışarıda bulunan kötü gazlar sonucu teninizi korunmaya özen göstermeniz gerekir. Ersağ çam kabuğu ekstraktlı krem bu konuda size destek olur. Ciltte hapsedilen kötü havayı, sorunları ortadan kaldırmanızı sağlar. Bu sayede daha sağlıklı bir görünüme ulaşarak teninizi korumayı amaçlar. Cildi korumak ve onarmak oldukça önem taşır. Beslendikçe yenilenir ve güzel bir görünüme ulaşır.

Besleyici ve Koruyucu Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem

Besleyici ve Koruyucu Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem

Cildin nefes alması ve korunması sağlık açısından da oldukça önem taşır. Bu sayede cilt altındaki kir, yağ arınırken üzerine makyaj yaptığınızda da güzel bir görünüm sağlar, cilt pürüzsüzleşir. İhtiyacı olan nem sağlandığında sağlıklı bir görünüme kavuşur. Ersağ çam kabuğu ekstratlı krem 100 ml fiyatı yapısına, içeriğine ve kullanılan malzemelere göre değişkenlik gösterir. İçinde bulunan çam kabuğunun ise cilde sağlık açısından birçok faydası bulunur. Çam kabuğu genellikle ilaç yapımında da kullanılan bir bitki olma özelliği taşır. Sağlık sorunlarına da oldukça etkili ve faydalı olan bu bitki ile cildiniz gerekli nemi alır. Alerjiler açısından da etkili olduğu söylenir. Ürünü ilk olarak lokal bir bölgede deneyerek cildinizdeki değişikliği gözlemleyebilirsiniz. Bu sayede etkisini, hissini ve yapısını öğrenirsiniz. Her cilt tipi farklı olduğundan faydaları da değişkenlik gösterir.

Nemlendirici Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem 100 ml

Nemlendirici Ersağ Çam Kabuğu Ekstratlı Krem 100 ml

Ersağ çam kabuğu ekstratlı krem 100 ml kullananlar kremin etkili bir formüle sahip olduğunu söyler. Vücut üzerinde yağlı his bırakmadan emilim sağlar. Sağlıklı bir görünüme ulaşılmaya yardımcı olur. Kuruluğu ortadan kaldırır. Nemlendiriciler, yaşlılığa karşı da oldukça etkili olmasının yanı sıra cilt bakımlarının vazgeçilmeyen ilk aşamalarından biri haline gelir. Cildinizi yumuşatarak ideal nem seviyesine ulaştırır. Cilt üzerinde pürüzsüz ve yumuşaklık oluşturarak sağlıklı ve estetik görünümün anahtarı olur. Yaşlanma karşıtı olarak da etkili olan nemlendirici kremler bu özelliği sayesinde sıkça tercih edilir. Ciltteki nem dengesini eşitleyerek nemi hapsettiği ve ihtiyacı olan nemi karşıladığı için sağlıklı bir görünüm oluşturur. Her cilt tipine özel olarak üretilir ve neme hizmet eder. Ersağ çam kabuğu içerikli nemlendirici kreme Trendyol üzerinden ulaşarak inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.