Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 Ml

305 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,99 TL
1 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tömbay Shop Satıcı Ünvanı: YAVUZ SELİM ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3450260775
    Bu ürün Tömbay Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ersağ cleanball masaj kremi 100 ml özellikleri : Ersağ masaj kremi k ozmetik amaçlı geliştirilmiş bitki özlerinin karışımıyla elde edilmiştir.
  • İlaç değildir.
  • Ersağ masaj kremi kullanılmak istenilen bölgeye sürüldükten sonra dairesel hareketlerle tamamen emilimi sağlanır.
  • Ovalayarak masaj yapılır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Naneli
  • Form Krem
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml Rahatlama Keyfi

Yoğun iş temposu ve değişen mevsim koşulları nedeniyle kas ve eklem ağrıları oluşmakta, cilt ise kurumaktadır. Cilt bedeni kaplayan bir organ olması dolayısıyla dış etkilerden kolaylıkla etkilenmektedir. Dolayısıyla yumuşak ve sağlıklı bir cilt sağlığı baştan sona beden sağlığına etki etmektedir. Kas ve eklem ağrıları ise dayanılmaz ağrılara ve hatta uyku problemlerine negatif yönlü etki ederek yaşam kalitesini düşürebilmektedir. Bitki özlerinden elde edilen Ersağ Cleanball masaj kremi hem ağrıların hafiflemesine hem de cildin yumuşayarak rahatlamasına yardımcı olmaktadır. Masaj yağının cildi yumuşatması ile yapılacak masajın kuru cildi tahriş etmesi de önlenmiş olmaktadır. Hızlı emilerek kısa sürede rahatlatma etkisi vermesiyle de oldukça etkili bir üründür. Ersağ Cleanball masaj kremi fiyatı ile de herkesin beğenisini kazanır.

  • Cildi Rahatlatıcı
  • Hızlı Emilim
  • Kas Eklem Ağrılarını Gidermeye Yardımcı

Ersağ Cleanball Masaj Kremi Özellikleri

Cleanball Masaj Kremi İle Rahatlayın!

Stres, ters hareket, hareketsizlik, bilgisayar başında çalışma ya da ayakta geçirilen zamanın fazla olması sonucunda ortaya çıkabilen kas eklem ağrıları baş belası olabilmektedir. Masaj ile giderilmeye çalışılan ağrılar kuru cilt üzerinde tahriş gibi problemlere yol açabilmektedir. Bu nedenle masajlar kuru değil nemli bir cilt üzerinde yapılmalıdır ki masaj hareketleri uygulanırken parmaklar cilt üzerinde kolayca kayabilsin. Cleanball masaj kremi cilde ihtiyacı olan nemi vererek kayganlaşmasını sağlamaktadır. Bu şekilde de kolaylıkla masaj yapılabilmektedir. Yumuşayan cilt masaj kreminin hızlı emilimi sonucunda ısınmaya başlar. Isınma da kas ve eklem ağrılarının giderilmesi konusunda önem arz etmektedir. Bu sayede cilt sakinleşir ve kremin sakinleştirici etkisi kendisini göstermeye başlar.

Ersağ Cleanball Masaj Kremi Kullanımı

Ersağ Cleanball Masaj Kremi Kullanımı

Öncelikle ciltte ya da kas eklem bölgesinde ağrı hissedilen yere nemliliğin sağlanacağı kadar Ersağ Cleanball masaj kremi 100 ml sürülmesi gerekmektedir. Sürülen kremin dairesel hareketler ile emilimi sağlandıktan sonra ovalayarak ağrılı bölgeye masaj yapılmalıdır. Sorunlu bölgenin her ovalama hareketiyle de birlikte ısınmaya başlaması söz konusu olacaktır. Bu ısınma kozmetik amaçlı üretilen bitkisel özleri bünyesinde barındıran masaj kremi ile ağrıların geçmesi konusunda pozitif yönlü etki yaratacaktır. Tutulma gibi durumlarda kasların ısınması tek başına yeterli olmamaktadır. Bu nedenle masaj esnasında uygulanan ovalama hareketi aynı zamanda kasların hareket etmesine de yardımcı olacaktır. Ersağ Cleanball masaj kremi içeriği ginseng, mentol, allontion bitki özleri ile donatılmıştır ve masaj kremi bu bitki özleri sayesinde sorunlu bölgenin yeniden hareket ettirilebilecek kadar esnekliğe kavuşmasına yardımcı olacaktır.

Ersağ Cleanball Masaj Kremi İçeriği

Ersağ Cleanball Masaj Kremi İçeriği

Ersağ Cleanball masaj kremi faydaları iki şekildedir. Birincisi çatlamış, kurumuş hasar görmüş derinin kendisine gelmesini sağlaması yönündedir. İkincisi ise yetişkinlerin daha çok tercih ettiği kısma işaret etmektedir. Masaj kremi bel, boyun, sırt, kulunç, omuz, baş ağrılarında etkili olmakla beraber kramp ve incinme burkulma durumlarda da etkili olmaktadır. Kas gerginliğini azaltmanın yanı sıra hareket kabiliyetini arttıran Cleanball masaj kremi kokusunda dahi hissedilen mentol kokusu ile kasların ve cildin yenilenerek eski haline gelmesine yardımcı olmaktadır. Kas eklem ağrılarından ve cilt kuruluğundan şikâyetçi olanların genellikle kullandığı Ersağ Cleanball masaj kremi yorumları da kremin oldukça etkili olduğunu göstermektedir. Trendyol'da yer alan Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml 01414 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.