Ersağ Sıvı Propolis 30 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Sıvı Propolis 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NATURBİTS Satıcı Ünvanı: AHMET ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2581514171
    Bu ürün NATURBİTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ersağ Sıvı Propolis, takviye edici gıda olarak üretilmektedir. İçeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Bileşen Adı Sıvı Propolis Ekstraktı %76 Su %24 Önerilen Kullanım Şekli: Günde iki defa yarım bardak (100 ml) su içerisine 5’er damla (0,2 ml) damlatılarak kullanılır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Takviye edici gıda olarak tüketilir. İşletme Kayıt No : TR-20-K-014963 ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Ersağ Sıvı Propolis Onay Numarası: 000285-29.12.2015 Ersağ Sıvı Propolis takviye edici gıda olarak Ersağ Tesislerinde Üretilmiştir. Kullanıcıların Dikkatine
  • Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği ve ilgili yayınlanan mevzuatlara göre gıda takviyesi olarak üretilen ürünlerin tanıtımında endikasyon, hastalık ve faydaları gibi ibarelerin kullanılması yasaktır. Uyarı Bilgileri: Takviye edici gıda olarak tüketilir. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Parti numarası ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ambalaj üzerindedir.
Geri Bildirim Ver

Ersağ Sıvı Propolis

İnsan sağlığının kontrol altında tutulması, aynı zamanda gerek bağışıklık sisteminin gerekse de ruh sağlığının korunması için takviye gıdalar oldukça önemlidir. Bağışıklık, solunum ya da dolaşım sistemi rahatsızlıklarına sahip olan kişiler için bu seçenek son derece idealdir. Bu seçenek ile ilgili rahatsızlıklar azalıp daha sağlıklı bir bağışıklık sistemine sahip olmak mümkündür. Ersağ sıvı propolis yorumlarında da görüldüğü üzere pek çok kişi, bu takviye gıdanın kullanımı ile sağlığını korumak adına adım atar. Siz de kaliteli bir takviye gıda kullanımı gerçekleştirip ürünün faydalarından yararlanmak istiyorsanız bu seçeneği gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Böylece çeşitli hastalıklardan korunup bağışıklık sisteminizin daha güçlü bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Beğeni kazanan Ersağ sıvı propolis ile son derece sağlıklı ve avantajlı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Plak oluşumunu engelleyici
  • Besleyici içerik
  • Pratik kullanım imkanı

Dikkat Çeken Ersağ Propolis Fiyatları

Dikkat Çeken Ersağ Propolis Fiyatları

Ersağ markalı bu sıvı haldeki propolisin birbirinden farklı pek çok faydası bulunur. Düzenli olarak kullanımının gerçekleştirilmesi durumunda bu takviye gıdanın faydalarından yararlanmanız mümkündür. Ürün, bağışıklık sistemini güçlendirme konusunda son derece etkilidir. Aynı zamanda yaraların iyileşmesine yardımcı olması da dikkat çeker. Bununla beraber antioksidan özelliğe sahip olması ile yoğun rağbet görür. Dikkat çeken bu takviye gıda ile diş apseleri sorunu da çözüme kavuşabilir. Tüm bu detayların yanı sıra ürünün ağız kokusunu engellemesi, sedef hastalığına iyi gelmesi ve kulak enfeksiyonlarını yatıştırması da ürünün tam not alan ayrıntıları arasında yer alır. Ersağ sıvı propolis fiyat bakımından da son derece cazip bir seçenektir. Bu sayede pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Siz de bu seçeneğin faydalarından son derece kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Avantajlı Özellikleriyle Ersağ Propolis Seçeneği

Avantajlı Özellikleriyle Ersağ Propolis Seçeneği

Sıvı propolis Ersağ markası tarafından büyük bir titizlikle üretilir. Siz de bu takviye gıdanın kullanımına karar verdikten kolay bir şekilde Ersağ sıvı propolis satın alabilirsiniz. Sonrasında da ürünün ideal kullanımına dair gerekli olan bilgileri kolayca öğrenebilirsiniz. Genel olarak ürünün kullanımı için önerilen miktarlar belirlidir. Ürünü satın aldıktan sonra yarım bardak su içerisinde yetişkinler için gün içerisinde iki kez 10 damla olacak şekilde kullanılabilir. Çocuklar için ise gün içerisinde yarım bardak su içerisine 5 damla olacak şekilde damlatılarak kullanımı uygundur. Ürün, bardağa damlatılmadan önce çalkalanmalıdır. Ardından da damlatma işlemi gerçekleştirilmelidir. Önerilen kullanımının dışına çıkılmamalıdır ve ilaç olarak görülüp gün içerisinde iki seferden fazla tüketilmemelidir. Kullanımda aşırı orana kaçılmaması durumunda bu seçenekten maksimum oranda fayda sağlayabilirsiniz. Böylece vücudunuza da katkıda bulunabilirsiniz.

Birbirinden Cazip Ersağ Propolis Faydaları

Birbirinden Cazip Ersağ Propolis Faydaları

Ersağ markalı bu propolis; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği standartlarına uygun biçimde üretilir. Beğeni kazanan bu sıvı propolis takviyesinin belirli şartlara uyum sağlayan kişiler tarafından kullanılması tavsiye edilir. Belirli standartlar çerçevesinde üretilmiş olan ürünün kullanım talimatlarına göre tüketilmesi önem taşır. Bu ürünün 18 yaşından küçük olan kişilerde tercih edilmesi durumunda kontrollü kullanım önerilir. Takviye gıda, çocukların ulaşım gerçekleştiremeyeceği yerlerde saklanmalıdır. Aynı zamanda yoğun ilaç kullanımı gerçekleştiren ve kemoterapi gören kişiler tarafından doktor onayı almadan kullanılmamalıdır. Herhangi bir sağlık sorununuz yoksa bu seçeneği kullanabilirsiniz. Sağlığınızı korumak ya da bağışıklık kazanmak istiyorsanız bu takviye gıdadan yararlanmanız mümkündür. Ersağ sıvı propolis kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak seçeneğin özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol ile bu seçeneğe kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.