Ersağ Saç Bakım Yağı 100 ml

299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ersağ Saç Bakım Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sahra Temizlik Satıcı Ünvanı: BİLAL ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 6760211858
    Bu ürün Sahra Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ERSAĞ Saç Bakım Yağı
  • Argan yağı, pirinç kepeği, yağı,tatlı badem yağı, buğday özü yağı ve kuşburnu meyvesi yağı içeren Ersağ durulanmayan saç bakım yağı saçlarınızı derinlenmesine beslemeye yardımcı olur. Hava koşulları, boya ve fön gibi dış etkenlerle yıpranmış ve hasar görmüş saç tellerine bakım yaparak canlılığını yeniden kazanmasına, göz alıcı bir parlaklık ve ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Saç tellerinin pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını destekler. KULLANIMI: Fön veya kurutma öncesi, fönün zararlı etkilerine karşı saçı korumak için, arzu edilen miktarı avucunuzda yayın. Havlu ile ıslaklığı alınan nemli saça eşit şekilde yayarak uygulayın, durulamayın. Fön sonrası ise, kabarıklığı kontrol altına almak ve saça parlaklık vermek için kuru saça aynı şekilde uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Ersağ Saç Bakım Yağı 100 ml ile Göz Alıcı Saçlar

Değişen mevsim koşulları ve fön, boya gibi uygulamalar neticesinde saçlar yıpranmakta ve sertleşmektedir. Saçların doğal dengesinin korunması ise saç sağlığı için oldukça önemlidir. Saçların ihtiyacı olan nemin karşılanmasının yanı sıra daha dirençli ve pürüzsüz bir görünüme sahip olması sağlıklı bir saç için gerek duyulanlar arasındadır. Çeşitli nedenlerden dolayı yıpranan saçlar sağlıklı hale gelebilmek için çoğu zaman dışarıdan bir takviyeye ihtiyaç duymaktadır. Ersağ saç bakım yağı saçları besleyecek birçok yağ birleşiminden oluştuğu için saçların sağlıklı bir hale gelmesine yardımcı olacaktır. Saç bakım rutininde yer alması gereken bu yağ, besleyici özelliği ile saçların sağlıklı uzamasını da sağlayacak bir niteliğe sahiptir.

  • Derinlemesine Besleyicilik
  • Durulama Gerektirmeyen Yapı
  • Parlak ve Yumuşak Saçlar

Ersağ Saç Bakım Yağı Özellikleri

Ersağ saç bakım yağı faydaları saymakla bitmemektedir. Saçların en çok ihtiyaç duyduğu şey ise nemdir. Bu saç bakım yağı durulanmayan özelliği ile saçların bir sonraki yıkamaya kadar nemli kalmasına yardımcı olmaktadır. Ersağ saç bakım yağı içeriği kuşburnu meyvesi yağı, pirinç kepeği yağı, argan yağı, badem özü yağı ve tatlı badem yağının karışımından oluşmaktadır. Özellikle argan yağı saç bakımının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Tatlı badem yağı ise saçların daha hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olacak niteliktedir. Bu yağların tamamı ise saçların derinlemesine beslenmesine yardımcı olmakta ve saçın ışıltısını geri kazanarak parıldamasına da etki etmektedir. Gözle görülür şekilde ipeksi bir yumuşaklık kazandıran saç bakım yağı ile göz alıcı saçlara sahip olmanın sırrı düzenli kullanımda yatmaktadır.

Ersağ Saç Bakım Yağı Kullanımı

Saç derisinin ve saç uçlarının temizlenmesinin ardından saç deri ve uçlarındaki yararlı yağlar da temizlenmektedir. Yararlı yağlar saçı koruyucu niteliktedir. Ersağ saç bakım yağı nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise nemli saçlar üzerine kullanımında gizlidir. Duş sonrasında saçların nemi alındıktan sonra düzenli bir şekilde Ersağ saç bakım yağı 100 ml kullanımı saçlarda gözle görülür farklar yaratacaktır. Avuç içerisine bir miktar saç yağından alındıktan sonra nemli saçlara eşit bir şekilde yedirilmelidir. Eğer eşit miktarda dağıldığından emin olunamıyorsa saçları taramak işe yarayacaktır. Ersağ saç bakım yağı ne işe yarar sorusu da zaman zaman dile getirilir. Saç yağının kullanılması fön gibi saça ısı veren uygulamalardan alınacak zararları da minimuma indirecektir. Saçlara istenilen şekil verildikten sonra yine bir miktar saç bakım yağının kullanılması olası kabarmaların da önüne geçecektir. Ersağ saç bakım yağı kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Ersağ Saç Bakım Yağı İçeriği

Koruyucu içermeyen özelliği ile dikkat çeken Ersağ Saç Bakım Yağı 100 ml 8681515220446 saçlara ipeksi bir yumuşaklık katmaktadır. İçeriğindeki yağlar ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde bakımsız, yıpranmış saçlar yerini parıldayan ve pürüzsüz saçlara bırakacaktır. Saçlara uygulanan işlemlere karşı koruyucu özelliğe sahip olması dolayısıyla saçların direnç kazanmasını ve dolayısıyla dış etkenlerden kolay kolay etkilenmemesini sağlayacaktır. Saçların uzama sürecini hızlandırmanın yanı sıra bu uzamanın da sağlıklı olmasına yardımcı olarak güçlü saçlar elde edilmesini sağlamaktadır. Öte yandan Ersağ saç bakım yağı yorumları da göstermektedir ki kokusu ve özellikleriyle kullanıcıların vazgeçilmezi olmayı başaran bir üründür. Ersağ saç bakım yağı fiyatı da herkes için avantaj sağlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.