1
Yabancı Dil Eğitim Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

ersin yayınları Etkili Ingilizce Kitap Ingilizce Eğitim Seti Gramer Kitabı Ingilizce Kelime Kitabı Ingilizce

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ersin yayınları Etkili Ingilizce Kitap Ingilizce Eğitim Seti Gramer Kitabı Ingilizce Kelime Kitabı Ingilizce

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: roket ingilizce Satıcı Ünvanı: MURAT ERSİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1615474279600013 Vergi Kimlik Numarası: 3690197486
    Bu ürün roket ingilizce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • etkili ingilizce öğreniyorum gramer kitabı + temel 1000 kelime kitap+ premium 1000 kelime kitap+ Kelime kitaplarının seslendirme linki + 50 saatlik sıfır ileri düzey video ders linki beraber. Seviye a1-c2 arasıdır. Videolar link olarak gönderilir internetten indirilecektir. CD değildir. Hikaye gibi okuyabileceğiniz binlerce örnek cümle ve Türkçe karşılıkları. Sete bakıldığında küçük duruyor aslında fakat Türkiye'deki en büyük setlerden biri. Eskiden 50 saatlik videoları 50 cd'ye yazardık. Büyük maliyetler ve dev gibi bir kutu olurdu. Şimdi artık cd olmadığı için link üzerinden videoları izleyip indirebiliyorsunuz. Set küçülmedi fakat eskiye göre maliyetler 10 kattan daha fazla düştü. Setimiz şimdi daha güncel, daha kaliteli ve daha ucuz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Murat Ersin
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ersin İngilizce Eğitim Seti 2 Kitap+ 50 Saatlik Video Link

İngilizce öğrenmek için yüksek katkı sağlayan bir settir. İngilizce öğrenmeyi kolay hale getirir. İngilizce’yi tek başınıza da kolayca öğrenebilmek için videolu şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz. Çeşitli imkanları ile her anlamda görsel ve işitsel olarak öğrenmeyi geliştirir. Görsel ve duyusal olarak hafızayı destekleyerek tam öğrenme ve akılda kalıcılığı sağlar. Son derece etkili şekilde İngilizce öğrenme imkânı verir. Ersin Yayınları İngilizce eğitim seti 2 kitap+ 50 saatlik video link sayesinde anlamadığınız bir yer kalmadan İngilizce eğitimini tamamlayabilirsiniz. Kolay öğrenmeye yardımcı içerik ve özellikleri ile hızlı şekilde İngilizce temelini oluşturabilirsiniz. Küçük yaştan itibaren kullanabilmesi dışında ilerleyen yaşlarda da kullanmaya uygundur. Dileyen herkesin rahatça İngilizce öğrenmesine yardımcı olur. Kendinize veya sevdiklerinize satın alarak yeni bir yabancı dil gelişimini destekleyebilme imkânı verir.

  • Kolay öğrenmeye yardımcı
  • Yabancı dil gelişimini destekleyici
  • Videolu içerik

Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti ile Güçlü İngilizce Temeli

Yeni bir dil öğrenirken temelden öğrenmek her anlamda işi kolaylaştırır. Temeli güçlü tutmak, öğrenilen dili kalıcı tutmaya yardımcı olur. Dil öğrenmeyi güçlü bir temel üzerine kuran özelliklere sahip bir settir. İşlevsel özellikleri ile setin güçlü performans vermesini sağlar. Videolu anlatımı hafızayı destekleyerek güçlü yer edinmesine imkân verir. Dil öğrenmeyi daha kolay hale getirir. Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti yeni dil öğrenme yolculuğunu belirgin şekilde kolaylaştırır. İngilizce’yi temelden en üste çıkarma konusunda yardımcı olur. A1 seviyesinden C2 seviyesine kadar uygun özelliklerdedir. Ersin yayınları İngilizce Eğitim Seti 2 Kitap+ 50 Saatlik Video Link kampanya imkanları ile ulaşılabilir bir düzeydedir. İngilizce’yi sıfırdan öğrenmek için de üst seviyeye çıkarmak için de uygundur. İki kullanıma da uyumludur. Temeli oluşturup İngilizce’yi ilerletmeye yardımcı olan akılda kalıcı özellikleri bulunur.

Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti Yorumları

Ders notlarını artırmak isteyen öğrenciler ve İngilizce öğrenerek mesleğine katkıda bulunmak isteyenler çeşitli öğrenme yollarıyla bilgilerini pekiştirebilirler. Set içeriği ile yeni dil öğrenmeye yardımcı olarak doyurucu bilgi vermeyi hedefler. Yeni nesil öğrenim tekniklerine sahip olması doğru öğrenme şekline sahip olmanıza imkân verir. Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti 2 kitap+ 50 saatlik video link içeriği hızlı öğrenme yeteneklerinizi geliştirmenize imkân verir. 2 adet kitap bulunan set içeriği işlevsel özellikler taşımasını sağlar. Kelime alanını geliştirmek için de uygundur. 1000 kelimelik kitabı kelimeleri öğrenmeyi kolaylaştırır. 50 saatlik video içeriği pratik yaparak öğrenebilme imkân verir. Videolara cd olarak değil link olması, her yerden ulaşabilmeniz için uygundur. Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti yorumları önceden kullananların deneyimlerini aktarabilmeyi sağlar. Sayfada yer alan aktiviteler ile İngilizce öğrenmeyi daha pekiştirici şekilde öğrenebilirsiniz. Fotoğraflı yorumlar ile setteki her parçayı görebilmenize yardımcı olur.

Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti Avantajları

Yüksek kaliteli kitap içeriği ve sayfa yapısı olarak uzun ömürlü kullanmaya uygundur. Normal boyutları seti her yere taşıyabilme imkânı verir. Set şeklinde satın alınabilmesi fiyatının daha avantajlı olmasını sağlar. Ersin yayınları İngilizce eğitim seti 2 kitap 50 saatlik video link indirim imkanları sayesinde avantajlı şekilde sete sahip olabilirsiniz. İngilizce dilini yeni öğrenmek isteyenler veya bilgilerini yenileyerek düzeyini ilerletmek isteyenler için pratik bir eğitim setidir. 50 saatlik videoları ile de görsel hafızada kalıcı bir İngilizce öğrenme alternatifidir. Yüksek işlevli öğrenim sunan özellikleri performansını güçlendirir. Hem çocuklara hem de büyük yaşlara uyumlu olması ile her yaşa uygundur. Ersin yayınları İngilizce Eğitim Seti 2 Kitap+ 50 Saatlik Video Link satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Ersin Yayınları İngilizce Eğitim Seti 2 Kitap+ 50 Saatlik Video Link indirim dönemlerinde ürünü uygun fiyatlara yakalayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan İngilizce video eğitim seti ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.