eryatex Walker Yürüteç Rolatör Medikal Yürüteç Engelli Yaşlı Hasta Yürüteç Yürüteci Rölatör Wolkır Volkır

550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

eryatex Walker Yürüteç Rolatör Medikal Yürüteç Engelli Yaşlı Hasta Yürüteç Yürüteci Rölatör Wolkır Volkır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eryatex Satıcı Ünvanı: YASEMİN MURAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6240625377
    Bu ürün eryatex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WALKER YÜRÜTEÇ ROLATÖR MEDİKAL YÜRÜTEÇ ENGELLİ YAŞLI HASTA YÜRÜTEÇ YÜRÜTECİ ROLLATÖR WOLKIR VOLKIR AYNI GÜN İLE ADRESİNİZE KARGOLANACAKTIR ENGELLİ YAŞLI HASTA YÜRÜTECİ WALKER ROLLATÖR YÜRÜTEÇ
  • WALKER YÜRÜTEÇ ÜRÜNÜ YERLİ - KALİTELİ OLDUKÇA FAYDALI VE KULLANIŞLI HASTA ÜRÜNÜDÜR. HASTA YÜRÜTECİ ÜRÜNÜ YÜRÜME ZORLUĞU ÇEKEN HASTALAR İÇİN YÜRÜMELERİNE KOLAYLIK VE DESTEK SAĞLAMASI İÇİN ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞ YÜRÜMEYE YARDIMCI ÜRÜNDÜR. HASTA WALKER YÜRÜTEÇ ÜRÜNÜ KATLANABİLİR ÖZELLİĞİ, HAREKETLİ OLMASI GİBİ ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE KULLANICIYA KOLAY KULLANIM İMKANI VE KOLAY TAŞIMA VE DEPOLAMA İMKANI SUNMAKTADIR. WALKER YÜRÜTEÇ ÖZELLİKLERİ
  • HAREKETLİ KATLANABİLİR VE YÜKSEKLİK AYARI ÖZELLİK (79 - 97 CM ARASI) TOPLAM GENİŞLİK: 67 CM WALKER AĞIRLIK: 2.9 KG

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

EryaTex Engelli Yaşlı Hasta Medikal Rolatör Yürüteç Çeşitleri Trendyol'da!

Eryatex hasta yaşlı engelli metalik medikal yürüteç, yürüme zorluğu bulunan kişilerin gün içinde rahat bir şekilde hareket edebilmelerine imkân sağlamak amacıyla üretilmiştir. Ayarlanabilir boyu sayesinde pek çok farklı boydan ve yaştan hastanın kullanabileceği bir ürün olan yürüteç, katlanabilir özelliktedir. Bu özelliğiyle depolama konusunda hiçbir sorun çıkmasına sebep olmaz. Sağlam gövdeli bu ürün, formunu koruyan kaliteli bir materyalden üretilmiştir. Bağlantı noktalarının sağlam olması, kullanışlı olmasına katkıda bulunur. Alt kısmında yer alan plastikler, ev içi kullanım için de uygun olarak tasarlanmıştır. Eryatex yürüteç, yürüme zorluğu çeken herkes tarafından kullanılmaya uygun şekilde tasarlanmıştır.

  • Ayarlanabilir boy seçeneği bulunur.
  • Katlanabilir özelliktedir.
  • Sağlam gövdelidir.

Eryatex Hasta Yaşlı Engelli Medikal Yürütecin Özellikleri Nedir?

Eryatex Hasta Yaşlı Engelli Medikal Yürütecin Özellikleri Nedir?

Eryatex medikal yürüteç, katlanabilir özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlar. Yükseklik ayarının bu şekilde yapılıyor olması, bu ürünün herkes tarafından rahatlıkla kullanılması için birebirdir. Ürünün ulaştığı maksimum yükseklik 90 cm'dir. Daha kısa boylu hastalar için yürütecin boyunun kısaltılması da mümkündür. Bu ayarda ürünün indirilebildiği yükseklik 79 cm'dir. Ev içinde kullanıma oldukça uygun şekilde tasarlanan bu ürünün genişliği ise 67 cm'dir. Bu sayede ev kapılarından rahatlıkla geçerek kullanıcısına ekstra kolaylık sunar. Katlanabilir özelliğiyle kolayca depolanabilen bu ürünün kendi ağırlığı yalnızca 3 kilogramdır. Ürünün gövde sağlamlığının yanında hafif bir ağırlıkta oluşu kullanacak kişilerin kolay bir şekilde yürümelerine destek olur. Yürümek için destek alınan kısımda, ellerin rahat bir şekilde kavramasını sağlamak ve uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkmasını engellemek için sünger kullanılmıştır.

Eryatex Hasta Yaşlı Metalik Medikal Yürüteç Kullanışlı mıdır?

Eryatex yaşlı yürüteci, birçok özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. İşlevsel detaylarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan bu yürüteç pratik bir uygulama sunar. Bunun yanı sıra kullanılmadığı zamanlarda belirlenen yerlerinden katlanabilmesi ürünün dar alanlarda muhafaza edilebilmesini sağlar. Bu özellik aynı zamanda yürütecin pek çok alandan takılmadan geçebilmesine de yardımcı olur. Eryatex rollator, kaliteli malzemeleri sayesinde uzun ömürlüdür. Hafif ve hareketli olması sayesinde yürüme zorluğu çeken kişilerin hareket imkânını artırır. Tutacaklarının sünger, ayaklıklarının plastik oluşu hem tutma kolaylığı sağlar hem de zeminin zarar görmesini engeller. Ayrıca kullanıcının boyuna göre ayarlanabilir olması yaşı nispeten daha küçük ve gelişme çağındaki hastaların değişimine de uyum sağlar. Eryatex hasta yürütecinin hareket imkânını artırma özellikleri sayesinde kullanıcıları tarafından oldukça kullanışlı bir ürün olarak nitelendirilir.

Eryatex Hasta Yaşlı Metalik Medikal Yürüteç Sağlam mıdır?

Eryatex hasta yaşlı engelli metalik medikal yürüteç, alüminyumdan üretilir. Bu özelliği, ürünün her kiloya uygun bir alet olmasını sağlar. Yürütecin sağlam gövdesi ve bağlantı yerleri hastanın yürümesini kolaylaştırır. Tutacak kısmındaki süngerler, sağlam materyalden üretildiği için uzun süre boyunca sorunsuz biçimde kullanılabilir. Bunlar aynı zamanda ergonomik kullanıma da elverişlidir. Eryatex engelli walker ayaklıklarında yer alan tabanlıklar, sağlam ve kaliteli plastikten üretilmiştir. Tabanlığın sağlam malzemesi ürünün dayanıklı olmasına yardımcı olur. Yürüteç hafifliği sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün dayanıklı bağlantı yerleriyle dikkat çeker. Hem parçaları hem bütünü oldukça nitelikli özelliklerle donatılan bu yürüteç oldukça kullanışlıdır. Bu yürüteci kendiniz ya da yakınlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz. Ürün hakkındaki gerçek kullanıcı tecrübelerinden yararlanmak için Eryatex hasta yaşlı engelli metalik medikal yürüteç yorumları incelenebilir. Bu ürünü Trendyol'un avantajlı fırsatlarından yararlanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.