Erzurum yöresel gıda - Tandır Lavaş Ekmeği 10 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Erzurum yöresel gıda - Tandır Lavaş Ekmeği 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahar gıda tavuk ve şarküteri Satıcı Ünvanı: SELAMİ AĞIRMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0100301891
    Bu ürün Bahar gıda tavuk ve şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • erzurum köylerinde tandırda pişirilmiş lavaş ekmeğin tadına bayılacaksınız
Geri Bildirim Ver

Erzurum Yöresel Gıda - Tandır Lavaş Ekmeği 10 Adet

Farklı şekil ve görünüme sahip olan ekmek çeşitleri ilgi çekicidir. Yöresel olarak imal edilen yiyecekler özel hazırlanma teknikleri ve eşsiz lezzetleri sayesinde severek tüketilir. Erzurum lavaş ekmeği özenle hazırlanan yöresel gıdalar arasında yer alır. Son derece ince olacak şekilde açılan hamurdan elde edilen ürün, yapısıyla dikkat çeker. Ekmeğin sahip olduğu oval şekil birçok farklı tarzda kullanılmasına olanak sağlar. Bununla beraber bu yiyecek, günün her öğününde rahatlıkla tüketilebilir. Hızlı bir şekilde aperitif yiyecekler hazırlamak istediğinizde bu ekmeğin ince yapısından faydalanabilirsiniz. Erzurum tandır lavaşı hazırlama esnasında kullanılan ham maddeler son derece özenle seçilir. Ürünün içeriğinde bulunan malzemelerden kaynaklanan etkileyici tadı birçok kişi tarafından beğenilir. Siz de bu lezzetli ekmeği sofralarınız için tercih edebilirsiniz.

  • Yöresel tandır ekmeği
  • Tam buğday unu
  • Özel pişirme tekniği

Erzurum Yöresel Gıda Tandır Lavaş Ekmeği Özellikleri

Erzurum Yöresel Gıda Tandır Lavaş Ekmeği Özellikleri

Lavaşın öne çıkan özellikleri arasında oval şeklinde ince bir şekilde açılması yer alır. Bu görünüm kendine özgü olan ürün, pratik bir kullanım imkanı sunar. Özel tandır ateşinde etkili bir biçimde pişirilen ekmekler pişme esnasında ve sonrasında şeklini korur. İçeriğinde kullanılan un çeşidi tam buğday unudur. Paketi açılmadığı sürece yumuşaklığını koruyan yiyecek güzel bir yapıya sahiptir. Yumuşak dokusu kolay bir tüketim sağlar. Bu sayede çocuk ve yetişkinler rahatlıkla ısırabilir. Tandır ekmeğinin iştah açıcı görüntüsü sofralara doluluk katar. İnce açılmış ürünler servis tabağına üst üste dizildiklerinde etkileyici bir sunum elde edilmesini sağlar. Erzurum yöresel gıda - tandır lavaş ekmeği 10 adet olacak şekilde paketlenir. Hazırlanırken tam bir kıvam elde edilinceye kadar özenle yoğurulan hamur eşsiz bir lezzetin oluşmasını sağlar. Siz de güvenle tüketebilirsiniz.

Leziz Erzurum Yöresel Gıda Tandır Lavaş Ekmeği Faydaları

Leziz Erzurum Yöresel Gıda Tandır Lavaş Ekmeği Faydaları

Etkileyici görünümü sayesinde dikkat çeken gıda son derece kaliteli içerikler kullanılarak hazırlanır. Tam buğday unuyla üretildiği için buğdayın kepeği gıdanın içerisinde kulanılır. Bu kepekli yapı sayesinde uzun süre tok tutma özelliği olan ekmek son derece besleyicidir. Aynı zamanda tam buğday bağırsakların çalışma düzenini desteklemeye yardımcı olur. Bununla beraber ince bir yapıya sahip olan yiyecek sağlıklı atıştırmalıklar hazırlarken güzel bir seçenek olabilir. Lavaş ekmeğinin içerisine çeşitli gıda malzemeleri yerleştirilerek sarıldığında güzel bir dürüm hazırlanabilir. Bununla beraber kahvaltılarda sıklıkla tercih edilen ürün, lezzetiyle beğeni toplar. Köfte, kebap, tavuk gibi et yemeklerinin yanına yakışan ekmek üzerine yağ sürüldüğünde keyifli bir tüketim sunar. Müşterilerin bıraktığı Erzurum yöresel gıda - tandır lavaş ekmeği 10 adet yorumları ürünü detaylı biçimde daha yakından incelemeniz için size yardımcı olur.

Erzurum Yöresel Gıda Tandır Lavaş Ekmeği 10 Adet Fiyatı

Erzurum Yöresel Gıda Tandır Lavaş Ekmeği 10 Adet Fiyatı

Erzurum yöresel gıda - tandır lavaş ekmeği 10 adet fiyatı ekmeğin kaliteli malzemesi ve hazırlama tekniği ile doğru orantılı olarak belirlenir. Paket içerisinde bulunan adet sayısı da fiyatın belirlenmesi üzerine etkilidir. Tandır üzerinde pişirilen ekmek, son derece özel bir yiyecek çeşididir. Odun ateşinde hazırlanan tandır üzerine yapıştırılarak hazırlanan yiyeceğin her iki tarafıda ideal oranda pişirilir. Hem hamurun hazırlanmasında hem de pişme süresinin ayarlanmasında kusursuz sonuçlar elde edilmesi için özenle çalışılır. Hazırlanan 10 adet tandır ekmeği özel vakumlu şeffaf poşetler kullanılarak paketlenir. Vakumlu poşet hava geçirmediği için ürünler ilk tazeliğini korur. Ekmeklerin raf ömrü paketin açılmaması durumunda oda sıcaklığında 8 gün derin dondurucuda 60 gündür. Siz de bu taze ve son derece lezzetli olan tandır ekmeğini Trendyol’da inceleyebilir, ürünü buradan satın alabilirsiniz.