EŞARPUAN Ipek Şal Eşarp Şampuanı 250ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EŞARPUAN Ipek Şal Eşarp Şampuanı 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Eşarpuan® , Tüm makyaj lekelerinde etkili Eşarp Şampuanıdır. Hem tüm inatçı lekeleri çıkartır hem de Canlı renkleri koruma özelliğine sahiptir. EŞARPUAN® Özellikle ipek eşarp ve şallarda makyaj ve cilt yağı gibi problemli lekeleri çıkarıp temizler. Eşarbın renk ve dokusunu koruyarak uzun ömürlü kalmasını sağlar. EŞARPUAN’ı hassas kumaşlarınızdaki lekeler için de kullanabilirsiniz. KULLANIM TALİMATI 1 litre ılık suya iki kapak EŞARPUAN® ilave ederek karıştırın Hafifçe çitileyerek yıkayın Ağır ve çıkmayan lekelere direk uygulanabilir Bu uygulamadan sonra eşarbı soğuk suda durulayın Eşarbınızı nemli iken tersinden ütülemeniz tavsiye edilir. Tüm makyaj lekelerinde etkili, inatçı lekeleri çıkartır.
  • Canlı renkleri koruma özelliğine sahiptir, eşarplarınız daima parlak ve canlı kalır.
  • Özellikle ipek eşarp ve şallarda makyaj ve cilt yağı gibi problemli lekeleri çıkarır.
  • Eşarbın rengini ve dokusunu korur, uzun süreli kullanım sağlar.
  • Hassas kumaşlarınızdaki lekeler için de güvenle kullanabilirsiniz.
  • Eşarpuan® ile eşarplarınızda bir leke endişesi olmadan gönül rahatlığıyla dolaşın. Gelişmiş formülü sayesinde tüm makyaj lekelerine veda edin ve eşarplarınızın güzelliğini uzun süre koruyun. Ürün linki

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

EŞARPUAN İpek Şal Eşarp Şampuanı 250ml

Eşarplar her yaştan kadının severek kullandığı bir aksesuar türüdür. Renkli ve çeşitli modelleriyle pek çok kadınların ilgisini çeker. Bu ürünlerin kumaşının narin olmasından dolayı dikkatli bir bakıma ihtiyaç duyulur. Eşarpuan şampuan ile eşarplarınızın bakımını ve temizliğini yapabilirsiniz. Ürün, rutin olarak yapılan eşarp temizliğinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Narin ve güzel eşarplarınızın bakımını yapan ürün, bu sayede aksesuarın kullanım ömrünü uzatır. Aynı zamanda eşarpta oluşan kir, leke ve tozları temizlemek için kullanılan ürün, sizi her anlamda memnun eder. Bu sayede eşarplarınızı ilk günkü gibi temiz ve canlı görmenize olanak sağlar. Ürün, eşarbın kumaşına zarar vermeden temizleyerek size her daim canlı renkleriyle temiz ürün kullanma imkanı tanır. Elde yıkama için kullanılabilen ürün müşterilerin beğenisini kazanır.

  • Renkleri koruma
  • Lekelerde etkili
  • Kumaşın yapısına zarar vermeyen formül

İpek Şal ve Eşarplar İçin Eşarpuan Şampuan

İpek Şal ve Eşarplar İçin Eşarpuan Şampuan

Eşarplar, çoğu kadının tercih ettiği, günlük ve özel hayattaki stillerine dikkat edenlerin ilgi duyduğu bir aksesuar çeşididir. Çeşitli amaçlar için sahip olunan eşarpların bakımı oldukça önemlidir. Özellikle makyaj sonrası oluşan lekelerin giderilmesi EŞARPUAN ipek şal eşarp şampuanı 250 ml ile mümkündür. Ürün, inatçı ve çıkmayan lekeler üzerinde etkili olması sayesinde müşteriler için avantaj sağlar. Kadınlar, çok ilgi gösterdiği eşarp renklerinin ilk günkü gibi canlı kalmasını ister. Ürün, canlı renkleri koruma özelliği sayesinde müşterileri memnun eder. Eşarp ve şallar üzerinde etkili bir temizlik sağlar. Ayrıca ürün, bu aksesuarların kumaş yapılarını koruyarak bunların uzun süre kullanılmasına olanak tanır. Ürünü, hassas eşarp kumaşlarında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bununla birlikte her türlü kumaş seçeneklerinde de şampuanın kullanımı uygundur. Ürün, ağır ve çıkmayan lekeler üzerinde etkilidir.

Eşarpuan İpek Şal Eşarp Şampuanı Kullanımı

Eşarpuan İpek Şal Eşarp Şampuanı Kullanımı

Eşarp ve şalların narin kumaşları vardır. Ürünlerin bakımını yaparken veya bunları yıkarken oldukça nazik davranmanız gerekir. Bu kumaşa uygun şampuanlar ile ürünleri temizlemeniz önemlidir. Eşarpuan şampuan sayesinde eşarplarınıza istenilen özenli bakımı sağlamış olursunuz. Ürün, bütün kumaş türleri ve özellikle hassas kumaş türlerinde etkilidir. EŞARPUAN ipek şal eşarp şampuanı 250 ml kullananlar, ürünü lekeler üzerindeki etkisinden ve başarısından dolayı tercih eder. Eşarbınızın dokusunu ve rengini koruyan ürün, sizi her anlamda memnun eder. EŞARPUAN ipek şal eşarp şampuanı 250 ml yorumlarında müşterilerin memnuniyetlerini dile getirdiği görülür. Şampuanla yıkama sonrası eşarp ve şallarda hoş bir koku kalır. Ürün, özel günlerinizde kullandığınız eşarpların kenarlarında oluşan ağır makyaj atıklarını dahi temizler ve size eşarplarınızı tekrar tekrar kullanma fırsatı sağlar. Ayıca yağlı ciltlerin bıraktığı yağ kalıntılarını da temizler.

Eşarpuan İpek Şal Eşarp Şampuanı Fiyatları

Eşarpuan İpek Şal Eşarp Şampuanı Fiyatları

Kadın müşterilerin aksesuar olarak ilk tercihleri arasında yer alan eşarplar, giyim modasında önemli yer tutar. Desenlerine, kumaşlarına, renklerine göre çeşitlilik gösteren eşarp ve şallar müşterilere çeşitli alternatifler sunar. Farklı yaşam tarzına sahip her kadının tercihi arasında yer alan eşarpların bakımı ve temizliği oldukça önemlidir. Bu bağlamda eşarp şampuan kullanımı ideal bir tercihtir. Ürün, lekelerdeki etkili başarısı sayesinde herkesten tam not alır. EŞARPUAN ipek şal eşarp şampuanı 250 ml fiyatları ise ürünün bütün bu özellikleriyle belirlenir. Temizlik ve hijyene önem verenlerin tercihi olan ürün, eşarplarına bakım yapmak isteyenlerin tercihidir. Kumaşa zarar vermez; her daim kumaşın canlı ve ilk günkü görünümünde kalmasını sağlar. Bu sayede ürün, sağladığı yüksek performansıyla ön plana çıkar. Eşarplarınızın bakımına önem veriyorsanız, ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.