Escada Magnetism Edp 75 ml Parfüm

2.300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL

Ürün Bilgileri

Escada Magnetism Edp 75 ml Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harvey Cosmetics Satıcı Ünvanı: CENGİZ KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4980550962
    Bu ürün Harvey Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Escada Magnetism EDP Parfüm 75ml Oryantal vanilya. Frenk üzümü, gül, hindistan cevizi, karamel. İçgüdüsel, seksi, çekici bir kişilik. Güçlü ve kendinden emin yanınızı açığa çıkartan tatlı ve yoğun, sofistike bir koku.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Escada Magnetism Edp 75 ml Kadın Parfümü

Kokulu uçucu yağların ve diğer aroma bileşenlerinin birleştirilmesiyle oluşturulan parfümler, kişisel bakımın ayrılmaz bir parçasıdır. Escada Magnetism her müşterinin tenine ve kullanım amacına uygun özelliklerde tasarlanır. Magnetism EDP 75 ml kadın parfümü 3393670000027 kokusuyla mutluluk ve enerji vererek bulunduğunuz her ortamda fark edilmenizi sağlar. Güçlü, öz güvenli ve kendinizden emin bir şekilde hareket etmenize yardımcı olan aromalar sayesinde günün her anında mutlu hissedebilirsiniz. Kokular hafızanızda önemli bir yere sahiptir. Bu yüzden bu parfümü kullanmak anılarınızın canlı tutulmasını ve hatırlanmanızı sağlar. Şık ve pembeye yakın renk tonuna sahip şişesiyle ayna önlerinde hoş bir görünüm yaratır. Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen şişeler, çevreden gelen darbelere ya da düşmelere karşı da oldukça dayanıklıdır.

  • Uzun süreli kalıcılık
  • Doğal bileşenler
  • Şık ve estetik görünümlü şişe tasarımı

Magnetism EDP Kadın Parfümü Özellikleri

Magnetism EDP Kadın Parfümü Özellikleri

Escada, tasarladığı bu parfümle her müşterinin zevkine yanıt verir. Dikkat çekici bu kokular kadınlar için üretilir. Escada Magnetism EDP 75 ml kadın parfümü ilgiyi üzerinize toplar. Üretim aşamalarında kullanılan teknikler ve formüllerde bulunan bileşenlerle günün her anında keyifli hissedebilmenizi sağlayan parfümün özelliklerine bakabilirsiniz. Kokusuyla tüm dikkatleri üzerine toplayan ürün, bulunduğunuz her ortamda fark edilmenizi kolaylaştırır. Bir mıknatıs görevi görerek çevrenizdekilere hoş kokular yaymanızı sağlar. Kalıcı bileşenleri sayesinde ter kokusunun bastırılmasına yardımcı olur. Doğal bileşenlerden elde edilen formülün cildinize zarar verici bir etkisi yoktur. Hindistan cevizi, vanilya, frenk üzümü, gül ve karamel aromalarının kullanıldığı bu parfümler doğal bir kokuya sahip olmanıza yardımcı olur. Tüm gün boyunca kalıcılığını kaybetmeyen formüller sayesinde rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Dayanıklı şişe ve kapak tasarımı sayesinde kokunun uçuculuğunu kaybetmesi önlenir.

Magnetism EDP 75 ml Kadın Parfümü Avantajları

Magnetism EDP 75 ml Kadın Parfümü Avantajları

Gün içinde ter kokusunun oluşmasını engelleyerek temiz ve hijyenik kalmanızı sağlayan parfümün hazırlanmasına öncülük eden marka, kadınlara özel kokusuyla dikkatleri üzerine toplar. Diğer müşteriler tarafından yapılan Escada Magnetism EDP kadın parfümü yorum ve önerileri sayesinde zevkinize uygun olan seçimi yapabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda her an kendinizi iyi ve mutlu hissetmenize yardımcı olan parfümlerden biri olan Escada Magnetism’ın avantajlarına bakarak da karar verebilirsiniz. Sevilen bu kokuyla öz güveniniz artabilir. Bu sayede bulunduğunuz her ortamda kendinizden emin hareket edebilirsiniz. Sevdikleriniz tarafından ilgi görmenizi de sağlayan bu kozmetik ürünüyle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Bu parfüm enerjik, mutlu ve keyifli hissetmenize yardımcı olur. Parfümü kullandığınız andan itibaren ruh halinizde olumlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ürün fiyatlarının da her bütçeye uygun olarak sunulması sayesinde bütçenizi aşmadan alışveriş yapabilirsiniz.

Magnetism EDP 75 ml Kadın Parfümü Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Magnetism EDP 75 ml Kadın Parfümü Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Escada Magnetism EDP kadın parfümü kaliteli, sağlıklı ve kalıcı kokusuyla her anınızda yanınızda bulunur. Sizlerin keyifli, mutlu ve enerjik hissetmenize de yardımcı olan kokuyla gününüzü iyi bir şekilde geçirebilirsiniz. Doğa ve insan sağlığına hiçbir zarar verici etkisi bulunmayan formülleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürün, cildiniz üzerinde kaşıntı, kızarıklık ya da kabarıklık gibi alerjik reaksiyonlara neden olmadığı için her an rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Magnetism kadın parfümü tatlı ve yoğun aromasıyla kalıcılığı üst seviyelere taşır. Escada’nın ürettiği bu parfüm çeşidine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Diğer müşteri yorumlarını ve önerilerini de inceleyerek ürün detaylarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İndirimli fiyat seçenekleriyle sizlere sunulan bu parfüm sayesinde bütçenizde aşım ya da zorlama yaşamadan seçim yapabilirsiniz. Bu sayede avantajlı bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.