Esen Yayınları 11. Sınıf Ileri Düzey Matematik Konu Özetli Soru Bankası

179,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
260 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Esen Yayınları 11. Sınıf Ileri Düzey Matematik Konu Özetli Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Aktüel Satıcı Ünvanı: ANKARA YILDIRIM BASIN YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069046892800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690468928
    Bu ürün Kitap Aktüel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esen 11. Sınıf İleri Düzey Matematik Konu Özetli Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Esen Yayınları 11. Sınıf Matematik Konu Özetli Soru Bankası

Matematik soruları, üniversite giriş sınavlarında önemli bir yer tutar. Bu soruları sınavda başarıyla çözebilmek için bolca alıştırma yapmak ve konu anlatımlarına çalışmak gerekir. 11.sınıf öğrencileri için hazırlanmış olan Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası, detaylı konu özetleri ve özel olarak hazırlanmış matematik soruları ile öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına yardımcı olur. Esen Yayınları tarafından basılmış bu kitap ile öğrenciler, hem sınavlarda hem de derslerde matematik sorusu çözme kabiliyetini geliştirebilir. Sınavlara hazırlanan öğrenciler için uygun olan bu kitap öğretmenler için de iyi bir kaynaktır. Müfredata uygun, açıklayıcı biçimde hazırlanmış sorular ile sınavlara matematiğin temel mantığını kavrayarak hazırlanabilir, özetler sayesinde konuları detaylıca öğrenebilirsiniz.

  • Üniversiteye giriş sınavına uygun sorular
  • Alıştırma soruları
  • Rehber sorular ve çözümleri

Esen Yayınları Matematik Soru Bankasını Kimler Almalıdır?

Esen Yayınları Matematik Soru Bankasını Kimler Almalıdır?

Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası, lise öğrencileri için özel olarak hazırlanmış bir kitaptır. İçeriği 9, 10 ve 11. sınıf derslerini kapsar; dolayısıyla adından da anlaşılacağı üzere lisenin üçüncü yılında olan öğrenciler için uygundur. Üniversiteye giriş sınavlarına erkenden hazırlanmak, sınavda karşılaşılabilecek soru tipleri hakkında bilgi sahibi olarak pratik kazanmak isteyenler tarafından tercih edilebilir. Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası kitabı, lise öğrencilerinin yanı sıra üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanmakta olan yetişkinler için de uygun bir kaynaktır. Matematik konularını çalışıp bilgilerinizi pekiştirdikten sonra rehber soruları inceleyebilir ardından diğer soruları çözebilirsiniz. Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası ile sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.

Esen Yayınları Matematik Soru Bankası Müfredata Uygun mu?

Esen Yayınları Matematik Soru Bankası Müfredata Uygun mu?

Esen Yayınları, başta üniversiteye giriş sınavları olmak üzere bütün resmî sınavlar için soru bankası ve ders anlatım kitapları hazırlayan bir yayınevidir. Bu yayınevinden çıkan kitapları avantajlı kılan temel özellik, eserlerin resmî müfredat takip edilerek detaylı bir biçimde hazırlanmış olmasıdır. Dolayısıyla 2018 yılında basılmış olan Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası kitabı, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına tamamen uygun bir içeriğe sahiptir. Kitapta bakanlık müfredatının incelenmesi sonucunda bu kapsamda yer alan konular işlenir. Esen Yayınları tarafından hazırlanmış olan bu eser, sadece konular değil zorluk seviyesi bakımından da sınav müfredatına uygundur. Sınavda çıkabilecek soru tiplerini tanıtan bu kitap, 11. sınıf seviyesine uygun olarak, okulda işlenen ve üniversiteye giriş sınavlarında yer alan matematik konularını kapsayacak şekilde hazırlanmıştır.

Esen Yayınları Matematik Soru Bankası Sınavlara Yardımcı mı?

Üniversiteye hazırlık sürecinde matematik sorularını çözebilmek ve sınavda yüksek puan alabilmek için hem soru çözme sistematiğine hem de konulara hâkim olmak gerekir. Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası bu açıdan oldukça verimli bir kitaptır. Müfredata uygun ve kapsayıcı sorular içeren bu eser aynı zamanda rehber sorular sayesinde konuların anlaşılmasına yardımcı olur. Bu bakımdan üniversiteye giriş sınavları için oldukça faydalıdır. Kitaptaki konu özetlerini okuyup soruları çözerek matematiğin temel mantığını anlayabilirsiniz. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin en büyük yardımcılarından biri olan bu kitap, öğretmenler için de oldukça yararlı bir kaynaktır. Etütlerde ve derslerde sınavlara hazırlık amaçlı soru çözümleri buradan yapılabilir. Esen Yayınları 11. sınıf matematik konu özetli soru bankası yorumlarında kitabın sınavlara hazırlanmak için iyi bir yardımcı olduğundan bahsedilir. Detaylı konuları basit ve anlaşılır biçimde aktaran bu çalışma ile sınavlara kolaylıkla hazırlanabilirsiniz. Kitabı Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz; siparişiniz adresinize hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaştırılır.