3
Plak kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

sn müzik Plak - Sezen Aksu - Sen Ağlama

519 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

sn müzik Plak - Sezen Aksu - Sen Ağlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İREM MÜZİK Satıcı Ünvanı: FERİDE TOĞRUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2192315658200001 Vergi Kimlik Numarası: 5130409663
    Bu ürün İREM MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parça Listesi A Yüzü 1.Sen Ağlama 2.Haydi Gel Benimle Ol 3.Geri Dön 4.Yeter 5.Bu Gece B Yüzü 1.Dağlar Dağlar 2.Çocuklar Gibi 3.Tükeneceğiz 4.Bir Başka Aşk 5.Bindokuzyüzkırkbeş 6.Neden Yazar: Yayınevi:SN MÜZİK Basım Yılı:2022 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:PLAK YayinEvi:SN MÜZİK Basım Dili:Türkçe Kategori:Türkçe Pop Roman Türü:Türkçe Pop

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Pop
  • Sanatçı SEZEN AKSU
Geri Bildirim Ver

Sezen Aksu Plak - Sen Ağlama | Osso

Plak, ses kayıtlarını kaydedip gramofon ya da pikap gibi cihazlarda dinlemek için üretilen daire şeklindeki levhalardır. Bu levhalar, termoplastikten üretilir. 33'lük, 45'lik ve 78'lik olarak bilinen üç çeşit plak vardır. Bu sayılar, plakların bir dakikada kaç kere döndüğünü belirtir. Plaklar geçmiş yıllarda çok kullanılması sebebi ile eski parçaların orijinal kayıtlarını içeren nostaljik eser niteliğindeki ürünlerdir. Pek çok sanatçı ilk kaydedilen ses izlerinin olduğu plağı saklar. Daha sonra talebe göre oluşturulan ekstra kopyalar bu plaklardan alınır. Türk sanat camiasının önemli isimlerinden biri olan Sezen Aksu da geçmiş dönemlerde plaklar aracılığı ile yaptığı müziği paylaşan isimler arasındadır. Aynı zamanda Sezen Aksu plaklar arasında popülaritesi devam eden bir sanatçıdır. Önde gelen plak başlıkları şu şekildedir:

  • Sen Ağlama
  • Serçe
  • 88 Plak

Osso Sezen Aksu Sen Ağlama Plağındaki Şarkılar

Osso Sezen Aksu Sen Ağlama Plağındaki Şarkılar

Minik Serçe lakaplı sanatçı, pek çok farklı müzik türünde ürettiği eserler ile geniş dinleyici kitlesine ulaşır. Yaptığı besteler yıllar geçse bile aynı heyecanla dinlenir. Bunun yanında nostalji sevenler gramofon ya da pikaplara taktıkları plaklar ile bu müzik keyfinin tadına varır. Vintage müzik tarzını sevenlerin özellikle dinlemeyi tercih ettiği osso plak çeşitleri, unutulmayan müzisyenlerin eserleri ile sizleri buluşturur. Bunlardan biri olan Osso Sezen Aksu, Sen Ağlama plağı çok tercih edilenler arasındadır. Plağın iki yüzünde toplam 11 şarkı yer alır. A yüzünde yer alan şarkılar sen ağlama, haydi gel benimle ol, geri dön, yeter ve bu gece iken B ile kodlanan yüzündeki şarkılar ise dağlar dağlar, çocuklar gibi, tükeneceğiz, bir başka aşk, bindokuzyüzkırkbeş ve Neden şeklindedir. Sanatçının sevenlerinin çokça dinlediği albümlerden biridir.

Osso Sezen Aksu Plak Kullanımı ve Tavsiyeleri

Osso Sezen Aksu Plak Kullanımı ve Tavsiyeleri

Plaklar, vintage stili sevenler için dekoratif bir malzeme olarak evlerde ya da mekanlarda kullanılabilir. Bazen duvarları bazense rafları süslerken görülür. Bunun yanında müzik dinlemeyi seven koleksiyonerler tarafından biriktirilerek de raflarda yerlerini alırlar. Koleksiyon yapanlar genelde antik ve eşsiz parçaların peşindedir. Tekrar üretimi yapılmayan orijinal parçalar ile hem müzik kitaplıkları hem de ev dekorları zenginleşir. Eski ve modern şarkılardan oluşan parçaları biriktirerek kendi kültürel miraslarını oluştururlar. Sen ağlama plak da eşsiz ve koleksiyonlarda bulunması gereken bir parçadır. Minik Serçe'nin aynı isimli ana şarkısının da bulunduğu albüm 1984 yılında satışa sunulur. Tarihi ve kültürel eser niteliğindeki bu albüm şarkılarını gramofon gibi nostaljik aletlerden dinlemek de dinleyicilere ayrıca keyif verir. Bunun yanında plakların kullanımı oldukça kolaydır. Üzerinde bulunan çizgilere gramofon iğnesini denk getirerek çalıştırabilirsiniz.

Osso Sevilen Sezen Aksu Plakları Trendyol'da

Osso Sevilen Sezen Aksu Plakları Trendyol'da

Ülkenin ve dünyanın sevilen sanatçılarından biri olan Sezen Aksu, sayısız eser veren başarılı bir sanatçıdır. Seslendirdiği her şarkı hit olan sanatçının satılan binlerce albümü vardır. Bunun yanında müzik plakları çok satanlar arasında da gösterilir. Üstelik Sezen Aksu plak fiyatları her bütçeye uygundur. Yılın belirli dönemlerinde yapılan kampanyalar ile de bu avantajlı fırsatlara erişmek mümkündür. Bunun yanı sıra plak almak istiyorsanız Sezen Aksu plak yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Almak istediğiniz plağı daha önce alan müşterilerin ürünle ilgili yorumlarını inceleyebilirsiniz. Sevdiklerinize hatırı sayılır bir hediye vermek isterseniz müzik plağı seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Sezen Aksu'nun anlamlı şarkı sözleri ile vermek istediğiniz mesajı daha derin anlamlar ile iletebilirsiniz. Ayrıca sevilen sanatçının imzası bulunan bu plakların kutusunu da dekor olarak kullanarak değerlendirebilirsiniz.