Esma Yayınları Şems'ül Maarif'ül Kübra - Imam Ahmet Bin Ali El Buni - 4 Cilt

1.280 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Esma Yayınları Şems'ül Maarif'ül Kübra - Imam Ahmet Bin Ali El Buni - 4 Cilt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinan Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÖKHAN KAYİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380369454
    Bu ürün Sinan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şems'ül Maarif'ül Kübra - İmam Ahmet Bin Ali El Buni - 4 Cilt Esma yayınlarından çıkan H. Mustafa Varlı tarafından derlenen ve İmam Ahmet Bin Ali El Buni tarafından yazılan Şems'ül Maarif'ül Kübra & Güneşler Güneşi adlı bu 4 Ciltlik kitabın tanıtım ve takdiminde diyor ki
  • İnsanların faydası için yapılmış bazı eserleri yayınlamak gereklidir. İşte bende sizlere elinizde bulunan İmamı Ahmet bin Ali el-Buni Kaddes Allahü Sırrahu hazretlerinin Şems'ül Maarif'ül Kübra Güneşler güneşi isimli bu eseri sizlerin beyninde bulunan bir ukteyi günümüz türkçesine çevirerek bu eserin asıl metin ve temsili resimlerinde siz saygı değer okurlarıma harf ebcedi de sizlere geniş bir izahları ile ilâve olarak görüşlerinize sunmuş bulunmaktayım. Bugüne kadar bu konu ile ilgili birçok eserler çıkmış olup bunlar günümüz insanını oyalamaktan başka birşey olmadğı sizlercede malum olup kendi tarafından sizlere açıklamaya gerek görülmemektedir. Bu dev eserin faydalı şifalı yararlı yönleri olduğu gibi manevi zararlı yönleri olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu eserin içinde bulunan nice ayetler bulunmaktadır. Bu ayetleri ve kelâmullahı maddi çıkarlarınıza sermaye ederek nefsinizin esiri olmayınız. Nefis insanı hezimete götürür. Cenab-ı Mevlâ cümlemizi nefsin ve şeytanın ilgasından muhafaza buyursun. Bizim eserimizden faydalanmak isteyenler abdest ve taharetlenmiş olarak, yani abdestli iken eline almalı ve Allah'ın adını sürekli zikretmelidir. Kısaca zikir ehli olmalıdır. Böylece Allah'ın rızasını kazanmak suretiyle bu kitaptaki başarıya ulaşabilirsin.Ayrıca bu kitaptaki bilgileri Allah'ın rızasına taalluk eden meselelerde kullanmak şarttır. Çünkü ben bu Şems'ül Maarif'ül Kübra adlı kitabı salih, arif, itaatli her yönüyle Allah'a bağlı kısaca her yönüyle İslamın şartlarını prensiplerini yaşayanlar için yazmış bulunuyorum. Kitabım kısaca İslamın bütün vecibelerini yerine getirenler içindir. Bu kitaptan ne az, nede çok isteklerde bulunma. Güven ve inancın doğru olmalıdır. Kitabın içindeki gerçeklere inanmalısın. Çünkü bütün ameller niyetlerle başlar, önce samimiyet ve ihlastır. Esas temel de budur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar El-İmam Ahmed İbni Muhammed El-Kuduri
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Esma Yayınları 9789750000241 4 Cilt Set Şems'ül Maarif'ül Kübra-İmam Ahmet Bin Ali El Buni

Dini ilimlerin sırları her yerde bulunmadığı için okurlar bu konular hakkında hakikate ulaşmakta güçlük yaşarlar. Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra serisi, okurların dünyasını aydınlatmak için yazılmış eserlerden oluşur. İçerisinde harflerin ve sayıların ilmine, yıldızlar hakkında bilgilere detaylı bir şekilde yer verilmiştir. Yazar bu kitabı İslam’a uygun yaşayan kişiler için yazdığını belirtir. Kitapta yer alan bilgileri sadece yararlı alanlarda kullanarak başarıya ulaşabileceğiniz not düşülmüştür. Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra tasavvuf alanına ilgi duyan her kullanıcının keyifle okuyabileceği bir seridir.

  • Cilt: 4 adet
  • Yazar: İmam Ahmet Bin Ali El Buni
  • Boyut: Normal boy

Esma Yayınları 4 Cilt Şems'ül Maarif'ül Kübra Kitabının Konusu Nedir?

Esma Yayınları 4 Cilt Şems'ül Maarif'ül Kübra Kitabının Konusu Nedir?

Bâtınî ilimlerin ansiklopedisi olarak görülen Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra kitabı, kırk bölümden oluşur. Kitapların içerisinde, harfler, sayılar, cefr, vekfler, zayirçe, yıldızlar, felekler, burçlar, rukyeler ve simya gibi birçok ilme dair bilgiler bulunur. Harf ve sayıların muvafakatiyle ortaya çıkan ilahi hikmetleri açıklayan kitaplar okurların yoluna ışık tutar. Aynı zamanda kitabın girişinde esmâ-i hüsnânın yüceliğinden bahsedilir. Kitaplar, içeriği sayesinde tasavvuf alanına ilgi duyan insanların yararlanabileceği en kapsamlı kaynaklardan biridir. Harflerin sırları, gün ve saatlerin insanlar üzerindeki etkisi, burçların içerdiği gizli işaretleri ve besmelenin içerdiği sırları gün yüzüne çıkaran kitaplar okurların ufkunu aydınlatmayı başarır. Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra oldukça faydalı bilgiler içerir.

Esma Yayınları 4 Cilt Şems'ül Maarif'ül Kübra Kimlere Hitap Eder?

Esma Yayınları 4 cilt Şems’ül Maarif’ül Kübra, İslam dinine ilişkin gizli ilimleri öğrenmek isteyen herkesin ilgiyle okuyabileceği bir seridir. Manevi konularda daha fazla bilgi sahibi olmak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kitapların zengin içeriği, dini konular hakkında ufkunuzu genişletmeye yardımcı olur. Harflerin hikmetini, burçlar ve gezegenlerin üzerimizdeki etkisini, tılsımlar hakkında yeni şeyler öğrenmeyi isteyen her okur bu kitapla bilgi hazinelerini genişletebilirler. Daha önce hiçbir yerde bulamadığınız detaylı bilgiler, tasavvuf yolunda size yardımcı olur. Bu alandaki en kapsamlı bilgilere sahip olan Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra, okurlarının merak ettiği bütün sorulara cevap verir. Dini ilimler hakkında en doğru bilgilere ulaşmak isterseniz bu kitaplar size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Esma Yayınları 4 Cilt Şems'ül Maarif'ül Kübra Nasıl Okunmalıdır?

Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra eserini okumak istediğiniz zaman vücudunuzu iyice temizlemelisiniz. Kitapları elinize almadan önce bütün kirlerden arınmış, taharetlenmiş ve abdest almış olmanız gerekir. Kitabı eline alan kişi Allah’ın ismini sürekli olarak tekrar eden zikir ehli kişiler olmalıdır. Yalnızca bu sayede kitabın içerisinde yer alan bilgileri değerlendirerek başarıya ulaşması mümkündür. Ayrıca bu bilgilerle sadece Allah’ın rızasına taalluk eden konularda kullanmanız tavsiye edilir. Kötüye kullanılmaması konusunda okurlar uyarılır. Yazar, bu kitapları İslam’ın şartlarını prensip haline getiren, dini vecibelere uyan kişiler için yazdığının altını çizer. Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra fiyatının uygunluğu sayesinde de sevilir. Siz de bu dini ilimlere ait bilgilere sahip olmak isterseniz ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncesinde ise Esma Yayınları 4 cilt İmam Ahmet Bin Ali El Buni – Şems’ül Maarif’ül Kübra yorumlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.