6
Maskara kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282,95 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
3. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CETİN COSMETİC Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FARUK ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450903008
    Bu ürün CETİN COSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Muhteşem hacim için ekstra geniş plastik fırça Her bir kirpiği derin siyah, kremsi bir dokuyla kaplar
  • oftalmolojik olarak test edilmiştir.
  • Ürünlerimiz Lisanslı Eczacıbaşı ürünüdür. Essence Extreme Hacim Maskara, kremsi ve yoğun yapısıyla kirpiklere hacim verir Tane tane tarayarak yelpaze etkisi yapar. Essence I Love Crazy Volume Hacim Maskara, göze ve cilde zararlı madde içermeyen dayanıklı bir makyaj ürünüdür. Yalnızca mükemmel belirginlikte kirpikler yaratmakla kalmaz aynı zamanda olağanüstü bir hacim de katar. Tere ve neme karşı dayanıklıdır, yoğun renklerin akmasına izin vermez. Ambalajı açılmış ürün iadesi kabul edilmez.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Plastik
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara

Maskara makyaj malzemeleri arasında önemli bir yer tutar. Güzelliğine önem veren kadınlar olduğundan daha çekici görünmek ister ve bunun için makyaj ürünlerinden yardım alır. Essence siyah I Love Extreme Crazy Volume maskara kremsi ve yoğun yapısıyla beğeninizi kazanır. Essence siyah I Love Extreme Crazy Volume maskara kullananlar makyaj çantasından ürünü eksik etmez. Kirpiklere hacim vermesiyle ön plana çıkar. Essence siyah maskara sayesinde arzu ettiğiniz görünüme kavuşursunuz. Böylece gün boyu kendinizi iyi hissedersiniz. Güzel görünmek istediğinizde makyaj malzemesi seçiminize önem verirsiniz. Markası, güvenilirliği ve ürünün kalitesi oldukça önemlidir. Göze ve cilde zararlı madde içermemesi sayesinde güveninizi kazanır. Bu sayede rahatlıkla tercih edersiniz. Vazgeçemediğiniz makyaj malzemeleri arasında ön sırada yer alır.

  • Muhteşem hacim
  • Dolgun görünüm
  • Geniş plastik fırça

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara Kalitesi

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara Kalitesi

Güzel ve çekici olduğunuzu bilmek sizi mutlu eder. Siyah renkli ve ekstra fırçalı Essence maskara makyaj çantanızda vazgeçilmeziniz olur. Etkileyici bir görünüme kavuşmanızı sağlayan Essence I Love Extreme Crazy Volume maskara uzun süre kalıcılığını korur. Tere ve neme karşı dayanıklı olması size avantaj sağlar. Güne güzel başlamanızı sağlayan maskara sıklıkla tercih edilir. Gün boyu çekici görünmenin tadını çıkarabilirsiniz. Öz güveninizi artırarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. 4250587739084 koduyla satışa sunulan ürün kirpiklerinizi ayırıp topaklanma yapmaz. Çarpıcı bir makyaj için kirpiklerinizin önemi fazladır. Dolgun ve hacimli görünen kirpiklere ulaşmanıza yarayan bu ürün, farkınızı ortaya koymanıza yardımcı olur. Orijinal boyu ile taşıma kolaylığı sunan Essence maskara, kalıcı etkisiyle de size hitap eder. Beğeninizi kazanan bu ürünü çantanızdan eksik etmezsiniz ve gün boyu kendinizi güvende hissedersiniz.

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara Yorumları

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara Yorumları

Çarpıcı bir görünüme sahip olmak için gözlere yapılan makyaj büyük oranda etkilidir. Bu anlamda kirpikler ön plana çıkar. Hacimli, dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak sizi mutlu eder. Geniş plastik fırçası sayesinde kirpiklerinize hacim sağlayan I Love Extreme maskara siyah dolgun görünüm vermeye yardımcı olur. Performansı yüksek olan bu ürün sayesinde kirpikleriniz istediğiniz kadar uzun görünür. Gözlerinizi ön plana çıkararak beğeni toplayabilirsiniz. Gözlerinizdeki bakışı daha da anlamlaştırmak için maskara kullanmak etkili bir yoldur. Essence siyah I Love Extreme Crazy Volume maskara yorumları ürünün beğenilirliğini ve kalitesini gözler önüne serer. Girdiğiniz her ortamda ve her saatte makyajlı görünmek sizi mutlu eder. Spor ya da şık kombinlerinizi tamamlamaya yardımcı olur. Kalitesi ve kalıcılığıyla ilginizi çeken bu ürünü kullandığınızda istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara Fiyatı

Essence Siyah I Love Extreme Crazy Volume Maskara Fiyatı

Kaliteli marka güvenilirliği ile ön plana çıkan Essence’ın siyah maskarası kremsi bir yapıya sahiptir. Kirpiklerinizi tane tane tarayan geniş fırçası yelpaze görünümü oluşturur. Neme karşı dayanıklı olma özelliği sayesinde kirpiklerinizdeki yoğun renk akmaz. Essence siyah I Love Extreme Crazy Volume maskara satın aldığınıza memnun kalırsınız. Bu ürünü sevdiklerinize rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz. Dışarı çıktığınızda ya da özel bir davete katıldığınızda sizi tamamlayan bu maskara, iyi zamanlar geçirmenize yardımcı olur. Essence siyah I Love Extreme Crazy Volume maskara fiyatı ile de size cazip gelebilir. Olduğunuzdan daha güzel görünmek istediğinizde makyaj çantanızda hazır halde bekler. Boyutunun orijinalliği sayesinde yanınızda rahatlıkla taşıma fırsatına erişirsiniz. Olmazsa olmazınız makyaj malzemeleri arasında ön sırada yer alır ve büyük oranda beğeninizi kazanır. Uygun fiyat avantajlı bu ürüne Trendyol'dan sahip olabilirsiniz.