Essence Maskara Bazı - Volume Booster Lash Primer 7Ml 4059729005670

238 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Essence Maskara Bazı - Volume Booster Lash Primer 7Ml 4059729005670

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMAĞAN STORE Satıcı Ünvanı: MERVE ARMAĞAN ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620727596
    Bu ürün ARMAĞAN STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acai yağı ve mango yağı ile zenginleştirilmiş baz, maskara altına uygulanır ve kirpiklere ekstra hacim kazandırır. Herhangi bir maskara ile kullanılabilir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir...

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Kıl
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Essence 4059729005670 Volume Booster Lash Primer 7 ml Maskara Bazı

Makyaj yapmak, birçok kadın için vazgeçilmez bir tutkudur. Özellikle kaliteli ve ihtiyaca uygun olan makyaj malzemeleri, kullanan kişinin güzelliğini ön plana çıkartır. Beğenilen ve sıkça tercih edilen makyaj ürünleri arasında Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer yer alır. Göz makyajını kusursuz ve kalıcı hâle getiren ürün, kullanıcılar tarafından çok beğenilir. Maskara bazının hacim veren ve kirpikleri teker teker ayıran etkisi, hem gece hem de günlük kullanımda tercih edilmesini sağlar.

  • Acai yağı ve mango yağı içerir.
  • Fırça tipi: Kıl
  • Renk: Beyaz

Essence Volume Booster Lash Primer Maskara Bazının Özellikleri

Essence Volume Booster Lash Primer Maskara Bazının Özellikleri

Essence maskara bazı – Volume Booster lash primer, fırça yapısı ve içeriği ile dikkatleri üzerine çeker. Kirpiklere dolgunluk ve uzunluk vermeyi sağlayan fırça, sürümün kolay olmasıyla da tercih edilir. Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer içinde bulunan acai yağı ve mango ise besleyici etki gösterir. İçeriğin zengin olması kirpikleri güzelleştirirken bakım yapmasıyla da beğeni kazanır. Essence maskara bazı, rimelin etkisini ve kalıcılığını arttırır. Maskara bazının rengi beyazdır ve tek kat sürmek yeterlidir. Topaklanma ve dökülme yapmayan ürün, hafif mango kokusuyla da beğeni kazanır. Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer, her türlü makyajla uyum sağlar. Maskara bazını kullanan kişi isteğe göre sade ya da abartılı makyajını kolayca yapar. Ürün sayesinde ortaya kusursuz ve hacimli kirpikler çıkar.

Essence Volume Booster Lash Primer Maskara Bazı Nasıl Kullanılır?

Essence Volume Booster Lash Primer Maskara Bazı Nasıl Kullanılır?

Essence Volume Booster lash primer, kullanımı oldukça kolaydır. Maskara bazının, göz makyajının ilk adımı olarak düşünülmesi gerekir. Kirpiklerde hiçbir makyaj ürünü yokken kullanılması oldukça önemlidir. Ürünü sürmeden önce göz ve kirpiklerde makyaj kalıntısı kalmamasına dikkat edilmelidir. Temiz kirpiklerin üzerine Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer uygulanır. İşlemi tüm kirpiklere teker teker uygulamaya dikkat etmek gerekir. Ürün genellikle üst kirpikler için tercih edilir. Fakat alt kirpiklere de sürülmesi bakışlara derinlik ve anlam kazandırır. Özellikle gece makyajı yaparken alt kirpiklere de maskara bazı uygulanması tavsiye edilir. Sürme işlemini zikzak hareketlerle yapabilirsiniz. Kolay sürüm sağlayan aplikatör, tüm kirpiklere ulaşmaya yardımcı olur. Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer uyguladıktan sonra birkaç dakika kuruması beklenir. Ardından üzerine rimel sürülür.

Essence Volume Booster Lash Primer Maskara Bazı Kaliteli midir?

Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer 4059729005670, kaliteli ve işlevsel bir makyaj ürünü olmasıyla beğeni kazanır. Kirpiklere göz alıcı görüntü kazandıran ürün, uzun süre etkisini korumaya devam eder. Maskara bazının kirpiklere sağladığı bakım ve eşsiz görünüm, tek katta bile etkisini ortaya koyar. Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer sayesinde rimelin etkisi ve kalıcılığı artar. Maskara bazı, kirpiklere ağırlık vermeyen benzersiz yapıya sahiptir. Ürünün kirpiklere kazandırdığı uzunluk ve hacim, her makyajda tercih edilmesini sağlar. Ayrıca maskara bazı kirpikleri teker teker ayırarak, bakışlara cazibe kazandırır. Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer yorum ve değerlendirmelerde kullanıcıların ürünle ilgili olumlu ve olumsuz düşüncelerini görmek mümkündür. Yorumlar sayesinde alışverişten elde edilen memnuniyet de artış gösterir. Siz de hemen Trendyol üzerinden Essence maskara bazı – 7 ml Volume Booster lash primer satın alabilir, kaliteli ve ekonomik seçim yapabilirsiniz.