Essence All About Matt! Fixing Kompakt Pudra

297 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL

Ürün Bilgileri

Essence All About Matt! Fixing Kompakt Pudra

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Essence All About Matt! Fixing Compact Powder Sabitleyici Mat Pudra Eğer tercihin sıkıştırılmış pudra ise bu harika kompakt pudra tam sana göre! Cildini matlaştırmak için fondöten üstüne uygulayabilir ve makyajını tamamlayabilirsin. Mat, doğal ve pürüzsüz bir cilt için.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Beyaz
  • Form Kompakt
Geri Bildirim Ver

Essence 4250587735543 All About Matt! Fixing Kompakt Pudra

Kadınlar, günlük hayatlarından özel günlere kadar hayatlarının her anında severek makyaj yaparlar. Her cilt için farklı malzemeler tercih ediliyor olsa da tüm kadınları ortak bir paydada buluşturan ürünler vardır. Bu ürünlerin başında gelen Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra, mükemmel tamamlayıcılığı ile ten makyajını pürüzsüz bir bitiş için hazırlar. Hafif ve ferah bir kullanım imkanı tanıdığı için yüzde ağırlık hissi oluşturmaz. Sıcakla birlikte akarak, makyajın bozulup kötü bir görüntü oluşmasına sebebiyet vermez. Essence All About Matt fixing kompakt pudranın yapısı benzer birçok ürünün aksine oldukça dayanıklıdır. Bu sayede dağılma, dökülme gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmadan keyifle kullanmaya devam edilebilir.

  • Sıkılaştırılmıştır.
  • Beyaz renklidir.
  • Parlama karşıtıdır.

Essence All About Matt! Pudra Ne İşe Yarar?

Essence All About Matt! Pudra Ne İşe Yarar?

Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra, kusursuz bir ten makyajının aranan ürünlerindendir. Her kadının cildi, birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Yağlı, karma ve kuru olmak üzere üçe ayrılan cilt tiplerinde en önemli nokta yüzdeki parlamayı önlemektir. Yüzün özellikle alın, burun, yanaklar ve çene kısımları daha yağlı olduğu için parlamaya daha yatkındır. Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra, kullanıldığı andan itibaren parlamaların önüne geçer. Siz makyajınızı temizleyene kadar ürün etkisini kaybetmeden muhteşem görüntünüzü korumaya devam eder. Cilt yüzeyindeki çeşitli lekeleri gizlerken, renk tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Essence All about Matt! fixing 8 g kompakt pudra beyaz renkte olduğu için göz altı kullanımında aydınlatıcı bir etki oluşturur.

Essence Fixing Kompakt Pudranın Özellikleri Nelerdir?

Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra, bir makyaj malzemesinden alınabilecek maksimum verimi sağlar. Kaliteli içeriklerle oluşturulan formülü sayesinde ipeksi bir yapıya sahiptir. Cilde uygulandığında, kadife yumuşaklığını hissettirir. Mikronize pigmentleri, cilde renk bütünlüğü kazandırarak yüzünüze daha canlı bir hava katar. Çizgi ve gözeneklere dolmadan cilde uyum sağlar. Sabitleyici görevini üstlenerek makyajın kusması ve dağılması gibi durumların önüne geçer. Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra, ideal boyutu ile her an her yerde rahatlıkla taşıyabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Uzun ömürlü olması için sıkıştırılmış formdadır. Kir ve toz tutmaması için kapaklı olacak şekilde üretilmiştir. Kapağı, yukarıya doğru itme hareketiyle kolay bir şekilde açılır ve aşağıya doğru iterek güvenle kapatılır.

Essence 8 gr Beyaz Pudranın Uygulanışı Kolay mıdır?

Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra, özenli uygulandığı takdirde kullanımı son derece kolaydır. Ürünü uygulamak için ihtiyacınız olan tek araç bir adet pudra fırçası olacaktır. Ten makyajınız için son adıma geldiğinizde bir pudra fırçasını temiz olmasına dikkat ederek elinize alın. Pudranın üzerinde fırçayı gezdirerek yeterli miktarda pudrayı fırçaya aldığınıza emin olun. Fazla pudranın uçması için fırçayı çırpın. Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudrayı yüzünüzün tam ortasından başlayacak şekilde uygulayın. Doğal ve eşit bir görüntü için fırçayı dairesel hareketlerle yüzünüzün dışına doğru dağıtarak uygulamayı sonlandırın. İşte hepsi bu kadar! Artık ipeksi cildiniz, makyajınız ile bütünleşerek güzelliğinizi ön plana çıkaracaktır. Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra yorumları, gerçek kullanıcıların deneyimlerinden oluşur. Essence All About Matt! fixing 8 g kompakt pudra fiyatını öğrenmek ve satın almak istediğinizde Trendyol üzerinden hızlıca siparişinizi verebilir, birbirinden avantajlı fırsatların keyfini sürebilirsiniz.