Estaqua Naturel Soaps Yosun Ve Çay Ağacı Doğal Sabunu (100G)

143 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Estaqua Naturel Soaps Yosun Ve Çay Ağacı Doğal Sabunu (100G)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTAQUA NATUREL Satıcı Ünvanı: ESTAQUA NATUREL KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380114189500001 Vergi Kimlik Numarası: 3801141895
    Bu ürün ESTAQUA NATUREL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğanın teninize sunduğu ferahlığı hissetmeye hazır mısınız? İçeriğindeki çay ağacı yağı ve yeşil kil cildinizi kirden arındırarak akne oluşumunu önlerken, yosun kurusu ve yosun yağı teninizi pürüzsüzleştirecek. ESTAQUA'nın ferahlığını ve temizlik hissini günün her saatinde teninizde hissedeceksiniz. Zeytin, hindistan cevizi, hint yağları ve shea butter içerikli zengin formülü kaolin kil, deniz tuzu ve E vitamini ile desteklenerek ESTAQUA tarafından sizin için doğal yöntemler ve ürünler kullanılarak üretilmektedir. İçindekiler/Ingredients: Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Yogurt, Parfum, Kaolin (White Clay), Spirulina Platensis Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Maris Sal (Sea Salt), Spirulina Platensis Powder, Tocopherol (Vitamin E), Illite (Green Clay).
Geri Bildirim Ver