Eti Her Eve Lazım Paketi

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Her Eve Lazım Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petit Beurre Klasik Bisküvi 400 g x 1 Adet
  • Finger 900 g x 1 Adet
  • Burçak 3'lü Tam Buğday Unlu Bisküvi 393 g x 1 Adet
  • Nero 3'lü Kakaolu Kremalı Bisküvi 330 g x 1 Adet
  • Cicibebe Bebek Bisküvisi 400 g x 1 Adet
  • Etimek Klasik 143 g x 1 Adet
Geri Bildirim Ver

Eti Her Eve Lazım Paketi

Eti her eve lazım paketi, çaya, kahveye eşlik edecek lezzetli atıştırmalıklar arayan kullanıcılar için oldukça uygun bir üründür. Eti’nin özenle üretilmiş ürünlerini içeren bu lezzetli paket ile gün içerisinde kendinize ve sevdiklerinize keyifli atıştırmalık molaları verebilirsiniz. Paket içerisindeki ürünler ile birbirinden lezzetli tatlılar hazırlayabilirsiniz. Kremalı bisküvi, pötibör ve etimek gibi ürünler içeren bu paketi alarak, canınız istediğinde çayın, kahvenin yanında tüketebilir ya da misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

  • Petit Beurre Klasik Bisküvi 1000 g, 1 adet
  • Finger 900 g, 1 adet
  • Burçak 3'lü Tam Buğday Unlu Bisküvi 393 g, 1 adet
  • Negro 3'lü 330 g, 1 adet
  • Burçak Sütlü Kremalı 3'lü 300 g, 1 adet
  • Cicibebe 1000 g, 1 adet
  • Etimek Klasik 3’lü Eko Paket 429 g, 1 adet

Eti Her Eve Lazım Paketinde Hangi Eti Ürünleri Bulunuyor?

Eti Her Eve Lazım Paketinde Hangi Eti Ürünleri Bulunuyor?

Etimek her eve lazım paketi içeriğinde Eti’nin yıllardır bilinen lezzetiyle özdeşleşmiş 7 adet ürün bulunur. Bu ürünlerden biri Etimek markalı kıtır ekmek olmakla birlikte diğerleri bisküvi çeşitleridir. Eti denilince akla gelen ilk ürünlerden biri olan Petit Beurre klasik bisküvi bu ürünler arasında dikkat çeker. Petit Beurre ile lezzetli bisküvi pastaları ve mozaik pastalar hazırlayabilirsiniz. Yıllardır en çok bilinen eti ürünleri arasında yer alan Burçak tam buğday unlu bisküvi de bu pakette yer alır. Burçak’ın klasik tam buğday bisküvisi ile birlikte sütlü kremalı çeşidi de pakette mevcuttur. Yine Eti’nin en çok bilinen ürünlerinden biri olan Negro da 3’lü paketle Eti Her Eve Lazım paketinde bulunur. Hem bebeklerin hem de yetişkinlerin lezzetle tükettiği Eti Cicibebe bu paketteki ürünlerden biridir.

Eti Her Eve Lazım Paketindeki Ürünler Lezzetli midir?

Eti Her Eve Lazım Paketindeki Ürünler Lezzetli midir?

Eti, lezzeti ile yediden yetmişe herkesin bildiği bir markadır. Ürettiği bisküviler hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eder. Atıştırmalık ürünler alanında Türkiye’de birçok kişinin aklına kazınmış bir marka olmakla birlikte yıllardır tercih edilir. Dolayısıyla Eti her eve lazım paketi içeriğindeki ürünler oldukça lezzetlidir. Pakette yer alan ürünler, bilinirliği olan ve beğeniyle tüketilen ürünlerdir. Negro, Petit Beurre, Cicibebe, Etimek gibi ürünler hem doğrudan tüketmek hem de tatlılar hazırlamak için uygundur. Eti, tercih edilirliğini ürünlerinin lezzetine, kalitesine ve hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden eşsiz tariflerine borçludur. Dolayısıyla Eti her eve lazım paketi ürününü satın alırken lezzetinden emin olabilir ve sevdikleriniz ile birlikte severek tüketebilirsiniz. Canınız kahvenize veya çayınıza eşlik edecek bir atıştırmalık istediğinde Eti her eve lazım paketi içeriğindeki ürünleri tercih edebilirsiniz.

Eti Her Eve Lazım Paketindeki Ürünler Kaliteli midir?

Lezzet, bir kalite belirtisidir. Eti’nin ürünlerini lezzetli kılan en önemli unsur ürünlerin kaliteli bir içeriğe sahip olması ve doğru yöntemler uygulanarak hazırlanmasıdır. Eti’yi başarılı kılan, ürünlerini üretirken gösterdiği özen ve hassasiyettir. Eti her eve lazım paketi içeriğinde yer alan ürünlerden biri olan Petit Beurre bisküvi bu kalitenin örneği olarak kabul edilebilir. Petit Beurre bisküvinin kıvamı hem doğrudan tüketmek hem de bisküvi pastası, mozaik pasta gibi tatlı tariflerinde kullanılmak için uygundur. Aynı şekilde kıtır ve lezzetli Etimek, çorbalara eklenerek veya yemeklerin yanında yenilebileceği gibi, adıyla anılan tatlısı yapılarak da tüketilebilir. Paketteki her ürünün ayrı ayrı kaliteli olduğunu belirtmek gerekir. Eti her eve lazım paketi yorumlarında ürünün kullanıcıların beğenisini kazandığı görülür. Bu paketi Trendyol aracılığıyla satın alabilir, Eti’nin yılların tecrübesiyle ürettiği leziz ürünlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan kısa bir süre sonra ürün adresinize eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde teslim edilir.