Eti Hoşbeş Fındık Kremalı Gofret 142 g x 20 Adet

560 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
650 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Hoşbeş Fındık Kremalı Gofret 142 g x 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncecik gofret yapraklarının fındık kreması ile mükemmel uyumu
  • Ağızda eriyen incecik çıtır lezzet
Geri Bildirim Ver

Eti Hoşbeş Fındık Kremalı Gofret 142 g x 20 Adet

Çay saatlerinin ve kahve molalarının vazgeçilmezi olan atıştırmalıklar, oldukça enfes bir tada sahiptir. Gofretler bu molalarda sıklıkla tercih edilen lezzetli ürünlerdir. Eti tarafından satışa sunulan Hoşbeş 142 gr şeklinde satışa sunulan ve fındık kremasıyla süslenen bir çeşittir. Fındıkların bir araya gelerek üretildiği bu yoğun lezzet, ağızda dağılan muhteşem bir yapıya sahiptir. İncecik gofret yapraklarından üretilen bu atıştırmalık, kendine has kremasıyla birleşir. Böylelikle molaların ve sunumların vazgeçilmez bir atıştırmalığı haline gelir. İdeal boyutu ve kaliteli paketleme ile müşterilerine uzun süre tüketebilecekleri bir imkan sunar. Ürün, her biri 140 gramdan oluşan 20’li paketler halinde satışa sunulur. Siz de Eti Hoşbeş fındıklı dolguya sahip olan bu ürünü satın alabilir ve avantajlı paketinden faydalanabilirsiniz.

  • İncecik yapı
  • Ağızda dağılan lezzet
  • Yoğun fındık kreması

İncecik Yapısıyla Eti Hoşbeş Fındık Kremalı Gofret

İncecik Yapısıyla Eti Hoşbeş Fındık Kremalı Gofret

Gofretler, ince yapısıyla kolay tüketilebilen atıştırmalıklar arasında yer alır. Aynı zamanda lezzetli kremalarıyla da 7’den 70’e herkesin tüketebileceği bir yapıya sahiptir. Eti hoşbeş fındık kremalı gofret ince yapraklardan oluşur. Çıtır çıtır gofretlerin arasında bulunan fındık kreması damak zevkinizi katlayarak leziz bir tüketim elde edebilmenizi sağlar. Kaplamasız yapısı sayesinde zahmetsizce tüketebileceğiniz bu ürünü dilerseniz okulda dilerseniz de pikniklerinizde tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda iş yerinizde de tüketerek çay ve kahve molalarınızı renklendirebilirsiniz. Bununla birlikte eve gelen misafirlerinizi şık ve lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz. Eti Hoşbeş fındıklı 142 gr şeklinde ve 20’li paketler halinde satışa sunulur. Bu sayede uzun süreli bir tüketim için oldukça uygundur. Siz de kalabalık misafirleri kolaylıkla ağırlamaya yardımcı olan ince yapraklı bu ürünü satın alabilir, sunumlarınızı renklendirebilirsiniz.

Ağızda Dağılan Eti Hoşbeş Fındıklı Gofret Lezzeti

Ağızda Dağılan Eti Hoşbeş Fındıklı Gofret Lezzeti

Hoşbeş, ince yapraklarıyla ağızda kolay dağılabilen bir yapıya sahiptir. Adından gelen ünü de bu özelliği ile ortaya çıkar. Isırıldığı andan itibaren ağızda dağılan incecik gofreti ve kreması bulunur. Müşteriler arasında Hoşbeş fındık kremalı gofret 142 g paketi sıklıkla tercih edilir. Hem ideal bir boyuta hem de lezzetli bir tada sahip olan bu ürün, keyifli bir şekilde tüketilir. Dilerseniz evde ya da okulda dilerseniz de piknikte ya da ofisinizde tüketerek lezzetli bir atıştırmalıkla öğününüzü tamamlayabilirsiniz. Enfes lezzetinden faydalanarak kolaylıkla yiyebilir ve sindirim konusunda sıkıntı çekmeden gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Eti Hoşbeş fındıklı gofret 142 gr şeklinde satışa sunulur. Aynı zamanda bir paket içerisinde 20 adet Hoşbeş bulunur. Ürünü ekonomik bir şekilde satın alabilir, ağızda dağılan lezzetiyle damak zevkinizi katlayabilirsiniz.

Avantajlı Paketiyle Fındık Kremalı 20 Adet Eti Hoşbeş

Avantajlı Paketiyle Fındık Kremalı 20 Adet Eti Hoşbeş

Gofret çeşitlerini satın alırken müşteriler, tercih edilen ürünün fiyatına son derece önem verir. Eti Hoşbeş gofret 142 gr şeklinde avantajlı fiyatıyla satışa sunulur. Yoğun fındık kremasının hakim olduğu bu atıştırmalık lezzetli yapısıyla enfes bir deneyim imkanı sunar. Ürünün paketlemesi de oldukça kalitelidir. Aynı zamanda bu gofretin içerisinde herhangi bir alerjen ya da zararlı bir malzeme bulunmaz. Böylelikle gönül rahatlığıyla sağlıklı bir şekilde tüketilebilir. Eti Hoşbeş fındık kremalı gofret 142 g x 20 adet olarak müşterilerin bütçesine uygun bir şekilde satışa sunulur. Raf ömrü uzun olan bu gofreti rahatlıkla saklayabilir, istediğiniz zaman kolaylıkla tüketebilirsiniz. Trendyol sayesinde Eti Hoşbeş fındık kremalı gofret 142 g x 20 adet fiyatını inceleyebilirsiniz. Bütçenizi sarsmadan satın alabilir, yoğun fındık kremasıyla lezzetli bir tüketim imkanı elde edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Eti Hoşbeş fındık kremalı gofret 142 g x 20 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.