Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 g x 24 Adet

344 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
352,64 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
352,64 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEHİR GIDA TOPTAN Satıcı Ünvanı: SERVET ERCAN ÇAĞLAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410222729
    Bu ürün NEHİR GIDA TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun bitter kreması ve ağızda eriyen kat kat gofret yapraklarıyla kendine has benzersiz bir deneyim
  • Kaliteli kakao aroması ile çikolataya doyuran Eti Karam'ın tadı uzun süre damağınızda kalmaya devam edecek
  • Bitter çikolatalı oluşu ile çikolata krizleri için birebir
Geri Bildirim Ver

Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 gr x 24 Adet

Çikolata, yediden yetmişe herkesin sevdiği tatlı atıştırmalıklardan biridir. Çikolatanın üç farklı çeşidi vardır. Bunlar; sütlü, beyaz ve bitter şeklindedir. Birçok tatlıda yer alan bu lezzet, özellikle gofret ile birlikte eşsiz bir tat yaratır. Gofret çıtırlığı ve çikolatanın akışkanlığı tatlı krizlerine birebir gelir. Eti Karam Gurme bitter çikolatalı gofret 50 g x 24 adet, size eşsiz bir deneyim yaşatır. Yoğunluğu ve kat kat gofreti ile birlikte güzel anılarınızda size eşlik eder. Beş çaylarında, akşam kahvelerinde ya da sevdiklerinizle sohbetlerinizde damağınızda unutulmaz bir deneyim bırakır. Kaliteli kakao aroması ile üründen %100 verim almanızı sağlar. Ürünün yaşattığı deneyim, son derece keyiflidir. Gofret yapraklarının çıtırlığı sayesinde benzersiz bir haz yaşatır. Bu lezzeti zevkle tüketebilirsiniz.

  • 24 adet
  • 50 gr hacim
  • Bitter aromalı

Lezzetli Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 gr

Lezzetli Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 Gr

Bitter aromalı gofret, hemen herkes tarafından çok sevilir. Özellikle çikolataya düşkünlüğü olan kişiler için özel bir yeri vardır. Ürün sayesinde tek bir pakette tüm tatlı ihtiyacını giderebilirsiniz. Size doyum yaşatan ürünün bir taraftan gofretli oluşu da kişiler için tercih sebeplerinden biridir. Bitterin yoğun tadı ve ince gofret yapraklarının çıtırlığı bir araya geldiğinde muhteşem bir uyum doğar. Gerçek çikolata hazzı yaşatan Eti Karam Gurme bitter çikolatalı gofret 50 g x 24 adet fiyatı, ürünün kaliteli özellikleri baz alınarak belirlenir. Ürün, bitter sevenler için yeni bir deneyimin kapılarını aralar. Lezzeti ile birlikte ağızda eriyen gofret yaprakları sayesinde kendinizi şımartabilirsiniz. Bitter aromalı gofret; güneş ışığından uzak, serin ve kuru ortamda muhafaza edilir. Set halinde satılan ürün, acil çikolata krizi anlarınızda sizi yalnız bırakmaz. Her ısırıkta mutlu olabilirsiniz.

Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 gr Yorumları

Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 Gr Yorumları

Yorumlar sayesinde müşterilerin ürün ile ilgili deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteriler, bu seçenekle keyifli bir deneyim yaşar. Ürünün pek çok kişinin aniden yakalandığı tatlı krizlerine birebir geldiğini söylerler. Eti Karam Gurme bitter çikolatalı gofret 50 g x 24 adet yorumları size çikolata tadının gofretle uyumundan bahseder. Bu seçeneğin fazla şekerli olmaması takdir toplar. İhtiyacınız olan bitter lezzeti size sunulur. Gerçek bitter çikolata sayesinde benzersiz bir deneyim yaşarsınız. Ürün, uzun süredir müşteriler tarafından beğenilerek tüketilir. Kaliteli içeriği ile zararlı katkı maddeleri içermez. Sevdiklerinizi mutlu etmenin iyi yollarından biridir. Çünkü çikolata kişide serotonin hormonunun artmasına ve kişinin iyi hissetmesine yardımcı olur. Marka güvenilirliği ve bilinirliği müşteriler için tercih sebeplerinden biridir. Bu lezzeti gönül rahatlığıyla yiyip misafirleriniz geldiğinde onlara ikram edebilirsiniz.

Enfes Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 gr

Enfes Eti Karam Gurme Bitter Çikolatalı Gofret 50 Gr

Gerçek bir çikolata deneyimi ile tatlı krizlerinizi giderebilirsiniz. Özellikle bitter çikolata ve gofretin birlikte olan uyumu, sizi farklı bir maceraya sürükler. Bir çikolatada aranan tüm özellikleri tek pakette kolayca bulabilirsiniz. Akışkan çikolata kremasının yanında ince gofret yaprakları ile çıtır bir lezzete kavuşursunuz. Her yaprak arası olan yoğun bitter çikolata sayesinde uzun süre damağınızda bu deneyimi yaşamaya devam edersiniz. Eti Karam Gurme gofret 50 gr ile çikolata hazzıyla bambaşka bir yolculuğa çıkarsınız. Sevdiğiniz insanlarla paylaştığınız zamanlarda size eşlik eder. Güzel anılarınızda küçük bir rol oynar. Günlük hayatının hızlı ve rutin oluşu bazen sizi çok stresli bir hale sokabilir. Karam Gurme ile böyle anlarınızdan kurtulabilirsiniz. Çikolatanın insanı sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği vardır. Ürünün yoğun çikolata lezzeti sayesinde rahatlayabilirsiniz. Size doyum sağlayan bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.