Eti Puf Renkli Bisküvi 18 g x 48 Adet

239,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Puf Renkli Bisküvi 18 g x 48 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoyAkca Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190138186
    Bu ürün SoyAkca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eti Puf Renkli 18 gram 48'li Pakette
  • Özel bisküvisinin üzerinde marshmallow, marshmallow üstünde pembe, sarı, mavi, kakaolu, rengarenk garnüller
  • Tatlı ihtiyacınızı pratik ve lezzetli bir şekilde gideren Eti Puf tam bir lezzet şöleni
Geri Bildirim Ver

Eti Puf Renkli 18 gr x 48 Adet

Günlük hayatın koşuşturmacası içerisinde kendinizi özel hissetmek için keyifli zamanlar yaratmak isteyebilirsiniz. Sizi çocukluğunuza götürecek Eti puf renkli 18 g x 48 adet uzun yıllardır severek tüketilen besinlerden biridir. Eti puf renkli, atıştırmalık olarak günlük hayatta sıklıkla tercih edilen popüler bir ürünüdür. Kendinizi iyi hissetmek için bu ürünü gün içerisinde tüketebilirsiniz. Bu atıştırmalık, arkadaşlarınızla çay saatlerinize de eşlik eder. Öğrenciler, ara öğün şeklinde tüketerek ders çalışırken motive olur. Marshmallowlu yapısı ve üstündeki renkli şekerlemeleri ile Eti puf, çoğu kişinin damak zevkine hitap eder. Bisküvisinin üstünde yer alan marshmallowlar yumuşak bir dokuya sahiptir. Tatlı tüketme ihtiyacı duyduğunuz zamanlarda kendinizi bu ürünle şımartabilirsiniz. Mutsuz olduğunuz anlarda bu sevimli bisküvili ile kendinizi motive edebilirsiniz.

  • Yumuşak dolgulu
  • Granül şeker kaplamalı
  • 48 adet

Her Yaşta Sevilen Eti Puf Renkli 18 gr x 48 adet

Her Yaşta Sevilen Eti Puf Renkli 18 G x 48 adet

Beğeni kazanan üründe kullanılan marshmallow, lokuma benzeyen hafif ve süngerimsi bir yapıdadır. Eti puf renkli 18 gr, enfes bisküvisinin üzerine yerleştirilen yumuşak marshmallow ve üzerine serpilen rengarenk granüllerden oluşur. Isırdığınız anda yumuşayan ve ağızda kolayca dağılan bir üründür. Bu sayede kolay biçimde tüketilir. Lezzetli bir atıştırmalık olarak kişilere sunulur. Doğum günlerinde ve okul etkinliklerinde farklı şekiller verilerek görsel olarak da kullanılır. Çay satlarinizin vazgeçilmezleri haline gelen bu küçük lokmalık tatlıları severek tüketebilirsiniz. Özellikle duygusal olarak depresyonda olduğunuz zamanlarda kendinizi ödüllendirmek için bu ürüne yönelebilirsiniz. Çocuklarınızın beslenme çantalarına da ödül yiyeceği olarak koyabilirsiniz. Evinize gelen misafirlerinize bu yiyeceği rahatlıkla ikramlık olarak sunabilirsiniz. Çıtır bisküvisi, marshmallowlu yapısı ve renkli granül şeker kaplaması ile ilk ısırıkta lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Enfes Eti Puf Renkli 18 gr x 48 adet

Enfes Eti Puf Renkli 18 G x 48 adet

Ara öğünler, kan şekerini kontrol etmenin iyi yollarından biridir. Gün arası kaçamaklar, hemen herkes tarafından yapılır. Bu gibi durumlarda lezzetli atıştırmalıklar zamandan tasarruf etmek için yeterlidir. Yumuşak dokulu marshmallow lezzeti, enfes bisküvisi ve renkli şeker kaplamasıyla ara öğünde yenilenebilen bir atıştırmalıktır. Kolay taşınabilir oluşu ve hafif kıvamlı marshmallow yapısıyla lezzetli bir atıştırmalık seçeneği sunar. Çayın ya da kahvenin yanında iyi gider. Bu lezzeti, çocuklarınıza ufak ödüller olarak da verebilirsiniz. Çıtır bisküvisi, şeker kaplaması ilk ısırıktan itibaren lezzeti hissettirir. Marshmallow, rengarenk formlarıyla sadece çocukların değil, her yaştan insanın ilgisini çeken kabarık tatlılardır. Tek tadımlık olması özel günlerde sunum için kolaylık oluşturur. Ayrıca doğum günlerinde ve özel günler için hazırlanan pastalarda Eti puf renkli 18 gr 48 adet seçeneğini süsleme amacıyla kullanabilirsiniz.

Atıştırmalık Eti Puf Renkli 18 gr x 48 adet Fiyatı

Atıştırmalık Eti Puf Renkli 18 G x 48 adet Fiyatı

Yaş fark etmeksizin insanlar, modunu yükseltmek için genel olarak abur cubur tarzı atıştırmalıklara başvurur. Marshmallowlar yumuşak bir dokuya sahiptir. Bu nedenle de hemen herkes tarafından sevilir. Yumuşak marhsmallowlu renkli şeker kaplamalı bisküvili popüler atıştırmalıklardan biridir. Lezzetli tadı, çocukları cezbeden görüntüsü ve hafif yapısıyla ara öğün olarak tüketilir. Kan şekeri dengesini korumak ve enerji kazanmak için de tüketime uygundur. Bu besin, karbonhidrat açısından orantılı ve dengelidir. Bu sayede kan şekerinizi sağlıklı bir seviyede tutabilirsiniz. Eti puf renkli 18 g x 48 adet fiyatı, ürünün özelliklerine göre belirlenir. Lezzetli marshmallow birçok kişinin ağız tadına uygundur. Eti puf renkli 18 g x 48 adet yorumları, ürün hakkında kapsamlı ve yararlı bilgi sahibi olmanızı sağlar. Ürünle ilgili tüm bilgileri Trendyol'dan inceleyip sipariş oluşturabilirsiniz.