ETİK-FARMA Özel Üretim Organik Su Kefir Mayası [ Canlı Kefir Taneleri ]

299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ETİK-FARMA Özel Üretim Organik Su Kefir Mayası [ Canlı Kefir Taneleri ]

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİK-FARMA SAĞLIK VE YAŞAM ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: DURSUN ÇEVİKDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490173420
    Bu ürün ETİK-FARMA SAĞLIK VE YAŞAM ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağlıkçı Gözetiminde ÖZEL ÜRETİM Tamamı Doğal ve Organik Ürünler Kullanılarak Sterilizasyon ve Fermente Kurallarına Uyularak Hijyenik Olarak Çoğaltma İşlemi Gerçekleşmektedir.
  • SU KEFİRİ MAYASI KİTİ BİR SEFERLİK DEĞİLDİR SÜREKLİ SU KEFİRİ İÇECEĞİ YAPABİLİRSİNİZ.
  • Evinizde su kefiri yapmanın keyfi Hızlı ve çok eğlenceli.
  • Su kefiri içeceğinizi evinizde sürekli kolayca doğal ve damak tadınıza göre lezzetli içecekler yapmak çok kolay.
  • ETİK-FARMA SU KEFİRİ MAYASI BAŞLANGIÇ KİTİ
  • ( SU KEFİRİ MAYASI 1 LİTREYİ MAYALAYACAK MİKTARDA )
  • Süzgeç
  • Su Kefir Mayası Bir Seferlik Değildir Sürekli Su Kefiri İçeceği Yapabilirsiniz.
  • 40 ML Cam kavanoz içerinde su kefir mayası özel saklama sıvısı içerisinde gönderilecektir.
  • Su kefiri yapımı hakkında detaylı açıklama yazılı olarak tarafınıza gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver

Etik-Farma Özel Üretim Organik Su Kefir Mayası Mini Başlangıç Kiti

Etik-farma özel üretim organik su kefir mayası mini başlangıç kiti sayesinde uzun süre kefirinizi yapabilirsiniz. Bu kit sayesinde kefiri sağlıklı ve keyifli bir şekilde ev hijyeninde hazırlayabilirsiniz. Ürün kısa sürede mayalanma özelliği sayesinde hazır hale gelir. Bu sayede damak tadınıza uygun ve keyifli içecekler hazırlayabilirsiniz. Mini başlangıç kitini satın alarak ilk deneyiminizi yaşayabilir ve devamında sağlıklı kefirler yapabilirsiniz. Ürün 500 ml olduğu takdirde 1 litreyi mayalayabilme özelliğine sahiptir. Maya sayesinde sadece bir kez değil ürünün devamı olarak sürekli halde içeceklerinizi hazır hale getirebilirsiniz. Ürün cam kavanoz içinde özel sıvısında muhafaza edilir. Ürünün hazırlanması hakkındaki tüm bilgiler paketin içinde açıklamalı olarak gönderilir. Sağlıklı bir şekilde yaşamak ve sindirim problemlerinizi ortadan kaldırmak için başlangıç kiti olarak satılan ürünü alabilirsiniz.

  • Bağırsak dostu
  • Hazımsızlık önleyici
  • Çoklu kullanım

Sağlıklı ve Etkili Etik-Farma Organik Su Kefiri Mayası

Sağlıklı ve Etkili Etik-Farma Organik Su Kefiri Mayası

Kefir mayası şekerli suya mayanın eklenmesi ile oluşur. Ürün gazlı ve fermente şekilde bir yapıya sahiptir. Müşteriler tarafından son zamanlarda sıkça beğenilir ve tüketilir. Bunun sebebi ürünün tam bir probiyotik oluşudur. Bağırsak dostu olan ürün içerdeki faydalı bakterileri artırarak sindirim problemlerini ortadan kaldırır. Ürün sağlıklı beslenme açısından oldukça önemlidir. Su kefiri mayası genellikle Meksika’da çok fazla tüketilir. Gün içinde düzenli bir şekilde mayalanıp tüketilmesi bağırsak sağlığı için oldukça önemlidir. Maya ilk olarak 1800’lü yıllardan sonra keşfedilip kullanılmaya başlanır. Günümüzde hala kullanımı artarak devam eder. Özel üretim olan ve organik olarak üretilen başlangıç maya kiti sayesinde evinizde sağlıklı içeceğinizi kısa süre içinde hazırlayabilirsiniz. Gün içerisinde hem sevdikleriniz hem de kendiniz için sağlıklı bir içecek türü yaratabilirsiniz.

Etik-Farma Su Kefir Mayası Mini Başlangıç Kiti Yorumları

Etik-Farma Su Kefir Mayası Mini Başlangıç Kiti Yorumları

Su kefiri müşteriye özel sıvının içinde cam kavanozda gönderilir. Geriye sadece kavanozdan hazırlanan mayayı alıp su ile birleştirerek içeceğin hazırlanması kalır. İçeceğinizi serin ve kuru ortamda muhafaza ederek tüketebilirsiniz. Buzdolabında bir ay süreyle saklayabilir ve mayanın etkinliğini koruyabilirsiniz. Ürün içeriğinde bulunan probiyotikler sayesinde mideyi rahatlatarak sindirim sistemini korur. Yapısında yer alan probiyotik bakteriler bağırsakta yaşayan parazitleri yok eder. Böylece sağlıklı bir bağırsak florasına da sahip olabilirsiniz. Etik-Farma özel üretim organik su kefir mayası mini başlangıç kiti yorumları ürünün sağlık açısından çok büyük öneme sahip olduğunu vurgular. Ayrıca ürün mide asitlerini dengeler ve yemeklerin sindirilmesine yardımcı olur. Su kefiri tüketerek midenizin rahatlamasına da katkı sağlayabilirsiniz. Ürünü düzenli bir şekilde hazır mayası sayesinde hazırlayarak tüketebilir, bağırsak ve mide sağlığınızı korumaya alabilirsiniz.

Etik-Farma Organik Su Kefir Mayası Başlangıç Kiti Fiyatı

Etik-Farma Organik Su Kefir Mayası Başlangıç Kiti Fiyatı

Başlangıç maya kitini alarak sadece vücudunuzun bir kısmına değil, her bölgesine ayrı ayrı iyilik yapabilirsiniz. Maya sayesinde hazırlanan ürün ile vücut direncinizi tüm mevsim geçişleri boyunca koruyabilir ve sağlıklı kalmanın yollarını bulabilirsiniz. Bağışıklı sisteminin vazgeçilmezi olan probiyotikler ürünün içinde çok fazla bulunur. Bu sayede bağışıklığınızı düşürmeden hasta olmaktan korunabilirsiniz. Üretilen maya kilo vermek isteyenler için de faydalı bir yağ yakıcıdır. Vücutta yaşanan viral enfeksiyon ve cilt problemlerine karşı da ayrıca kalkan görevi üstlenir. Etik-Farma özel üretim organik su kefir mayası mini başlangıç kiti fiyatı her müşteri grubuna hitap eder. Ürün sağladığı yararlar açısından hem kalite hem de cazip fiyatlarla müşteriye sunulur. Sağlıklı ve sindirim sistemini rahatlatan ürüne cazip fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan hızla ve güvenle sahip olabilirsiniz.