Euro Bor 300 ml Benzin Yakıt Katkısı Enjektör Temizleyici

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Euro Bor 300 ml Benzin Yakıt Katkısı Enjektör Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TM GROUP Satıcı Ünvanı: TUĞBA GÖRGÜLÜ ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4090590452
    Bu ürün TM GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Euro bor 300 ml nitro boron gasoline injektor cleaner Nano teknolojik benzin enjektör temizleyici yakıt katkısı) Önemli duyuru: euro bor ürünleri seyranlıoğlu ltd şti tarafından, ıso 9001-14001 standartlarına uygun tesiste üretilmiştir. Ürün özellikleri: turbo olsun olmasın, ister kurşunlu, ister kurşunsuz tüm benzinli araçlarda yakıt sistemini temiz tutmak ve motorun maksimum verimlilikle çalışmasını sağlamak için enjektörlü motorlarda motorlarda kullanmak üzere tasarlanmış çok fonksiyonlu yakıt katkısıdır. Katalitik konvertör ve oksijen sensörlerine zarar vermez. Tüm yakıt sistemini ( enjektör memelerini, süzgeçler, filtreler, yakıt boruları, subaplar) temizler. Daha rahat ve sarsıntısız bir çalışma sağlar. Yakıt tasarrufu sağlar ve motor gücünü artırır. Yakıt sisteminde ki suyu giderir. yakıt hattında ki donmayı engeller. Pas ve korozyonu önler. Yakıt enjektörlerinde ki şişme çekiş düşmesi titreme ve kalkış problemlerine yol açan tortuları temizler. Rölantiyi düzeltir motorun zamansız stop etmesini önler, soğuk motorun çalışması ve ilk kalkışı kolaylaşır. Egzoz dumanını ve hava kirliliğini azaltır bu sayede çevreyi korur. Öneri: motorunuzu uzun yıllar koruma altına almak ve yakıt tasarrufu sağlamak için eurobor nano aktif motor yenileyiciyi motor yağınızda mutlaka deneyin. Ürünümüz hakkında detaylı bilgi almak için firmamız ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz. Teknik personelimiz en kısa sürede sizlere yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Litre 200 ML
  • Viskozite 0W-30
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver