Euro Bor Nano Aktif Motor Yenileyici Onarıcı Koruyucu Motor Yağ Katkısı 375 ml Enb500

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Euro Bor Nano Aktif Motor Yenileyici Onarıcı Koruyucu Motor Yağ Katkısı 375 ml Enb500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TM GROUP Satıcı Ünvanı: TUĞBA GÖRGÜLÜ ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4090590452
    Bu ürün TM GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOTOR İÇİ SÜRTÜNMEYİ AZALTIR
  • MOTOR İÇİ AŞINMAYI ÖNLER
  • MOTOR PERFORMANSINI ARTIRIR
  • MOTOR İÇERİSİNİ KOROZYONDAN KORUR
  • YAKITTAN MAXİMUM TASARRUF SAGLAR
  • GÜRÜLTÜSÜZ VE SESSİZ ÇALIŞMASINI SAGLAR
  • YAĞ EKSİLTMESİNİ MİNİMUMA İNDİRİR

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Euro Bor Enb500 375 Ml Nano Aktif Motor Yenileyici Onarıcı Koruyucu Motor Yağ Katkısı

Araç bakımı, kullanılan taşıttan en iyi derecede verim alabilmek ve aracın ömrünü uzatabilmek bakımından aksatılmaması gereken bir durumdur. Araçlarda kimi zaman kullanım yoğunluğuna ve şekline bağlı olarak yıpranmalar görülebilir. Bu durumda takviye niteliğindeki araç bakım ürünlerinden yararlanmak uygun olacaktır. Euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısı, özel olarak geliştirilmiş güçlü formülü ile aracınızı yeniler ve aşınmaya bağlı problemleri onarır. Böylece aracınızın servise gitme sıklığı azalmış, araç motorunuzun kullanım ömrü uzamış olur.

  • Euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısı, sürtünme ve aşınmayı minimum düzeye indirir.
  • Daha keyifli bir sürüş deneyimi sağlar.
  • Motor gücünü artırır.

Euro Bor Motor Yağ Katkısı Kaliteli midir?

Euro Bor Motor Yağ Katkısı Kaliteli midir?

Euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısı, araçlar üzerinde olumlu etkiler yaratan kaliteli takviye ürünlerden bir tanesidir. Bu motor yağ katkısını diğerlerinden ayıran en önemli özellik, özel formülü ve güçlü içeriğidir. Bu ürün, euro nitro boron (enb) ismi verilen akıllı bor moleküllerinin gücünden faydalanır. Nano büyüklükteki bor moleküllerinin üretilmesi elektriksel yalıtkanlık, ısıl iletkenlik ve yüksek yağlayıcılık gibi olumlu sonuçların elde edilmesini sağlar. Euro bor motor yağ katkısı, euro nitro boron teknolojisine sahip olan nitelikli motor yağ markalarından birisidir.

Euro Bor Motor Yağ Katkısı Motora Faydaları Nelerdir?

Euro Bor Motor Yağ Katkısı Motora Faydaları Nelerdir?

Kullanımı gittikçe yaygınlaşan motor yağ katkısının pek çok faydası bulunmaktadır. Motor yağı katkı maddeleri, özellikle artık motor yataklarına tutunamayan pistonların arasındaki mesafeyi daraltır ve böylece aracın yağ kaçırmasını önler. Motor katkı yağları, aracın motor gücünü artırma konusunda da büyük katkı sağlarlar. Güçlendirilmiş özel formülü ile Euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısının faydaları oldukça fazladır. Pistonlar arasında yüzen akıllı bor molekülleri motor yağının sıcaklığını en ideal seviyede tutarak yağlanmanın optimal düzeyde tutulmasını sağlar. Böylece motor içi sürtünme ve aşınma da önlenmiş olur. Euro bor yağ katkısı, motor gücünü artırmaya yarar. Ürünün bir diğer faydası ise yakıttan tasarruf sağlamasıdır. Euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısı, motorunuzun daha sessiz çalışmasına da katkıda bulunur.

Euro Bor Motor Yağ Katkısı Nasıl Kullanılır?

Euro Bor Motor Yağ Katkısı Nasıl Kullanılır?

Euro Bor nano aktif motor yenileyici onarıcı motor yağı, her türlü yakıtla çalışan araçlarda

kullanılabilir. Lpg, dizel ya da benzin kullanılan tüm araçlarda bu yardımcı üründen faydalanılabilir. Euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı motor yağı katkısının hangi oranda kullanılacağına mutlaka dikkat edilmelidir. 5 litrelik yağ kapasitesine sahip araçlar için 300 ml Euro bor kullanılması yeterli olacaktır. Motor yağı katkısını kullanmadan önce öncelikle aracınızı 10-15 dk çalıştırın. Motor yağı çok fazla ısınmadan aracı çalışır vaziyetten çıkarın, daha sonra ise motorunuzu kendi yakıtıyla doldurun. Son aşamada ise euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısını çalkaladıktan sonra motor yağına ilave edin. Üründen optimal düzeyde verim almak için her iki yağ değişiminde de euro bor nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısını kullanmanız tavsiye edilir. Euro bor 375 ml nano aktif motor yenileyici onarıcı koruyucu motor yağ katkısı yorumlarını okuyarak ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerine dayalı bilgilere sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak isterseniz Trendyol’da hızlı ve kolayca ödeme işlemlerini tamamlayabilirsiniz.