Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu 10 Lt X2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
9.6
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
595,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.027,09 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu 10 Lt X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mooi pet Satıcı Ünvanı: DENİZ ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430348550
    Bu ürün Mooi pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu 10 Lt 3.75 Kg x2 ADET Kediler için, hızlı topaklanma gücüne sahip, % 100 doğal çam ağacından üretilmiş granüllerden oluşan, suda çözünebilen ve tuvalete atılabilen, kimyasal madde içermeyen, hijyenik, doğal kedi kumudur. * Doğal içeriği sayesinde kokuları rahatlıkla absorbe etmektedir. * Hiçbir kimyasal içermez. * Yüksek emiş gücü sayesinde ıslaklık hissettirmez. * Minimum tozlanma ile çevrenin kirlenmesini önlemektedir. * Kumdan maksimum düzeyde yararlanmak için geniş gözenekli kürek ile kullanılmalıdır. * Doğal yapısı sayesinde çevreye zarar vermez ve doğada hızla yok olmaktadır. * Yavru kedilerde güvenle kullanılabilir. * Çevreyi kirletmez doğada %100 çözülür * Tuvalete atılabilir ve hiçbir tıkanma yapmaz. Ürünün Kullanım Şekli
  • İlk kullanıldığında kedinizin kuma alışması için ona zaman tanıyınız. Ortalama 30 x 40 cm ebatlarında tuvalet kabı için 5 - 7 cm yüksekliğe kadar koyulması yeterlidir. Normal şartlarda 10 litre orta boy bir kedi için 45-60 gün kullanılabilmektedir. Günlük olarak kirlenmiş kısımları atarak eksilen miktar kadar ilave ediniz. Kumun üstünde kalan dışkıyı geniş gözenekli tuvalet küreği yardımı ile temizleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli Kalın Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
  • Koku Tipi Kokusuz/Naturel
Geri Bildirim Ver

Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu ile Kolay Bakım

Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt x 2 ürün seçeneği, yavru kedilerin de kullanımına uygun olan, doğada %100 oranında çözünebilen bir kedi kumu modelidir. Üretiminde bilhassa tamamıyla doğal çam ağacı kullanılmış, bundan elde edilen granüller, suda çözünebilen özelliktedir. Bu açıdan tuvalete kolaylıkla atabilir ve temizliği kolaylaştırabilirsiniz. Herhangi bir kimyasal madde bulundurmayan yapısı ile 8681144191742P ürün seçeneği, hijyenik ve doğal bir kullanım olanağı sağlar. Bu sayede kedinizin tuvalet ihtiyacını saf bir yoldan karşılayabilirsiniz. Doğal içeriği, bunun yanı sıra oluşabilecek kötü kokuları da önleyecek niteliğe sahiptir. Boşaltım sonucunda oluşabilecek kötü kokuların önlenebilmesi için söz konusu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sahip olduğu yüksek emiş gücü de ayırt edici bir özelliktir. Bu sayede rahatsız edici bir ıslaklık hissettirmez. Minimum tozlanma özelliğiyle dikkat çekicidir.

  • Hızlı topaklaşma özelliği
  • Beyaz renk
  • Yüksek emiş gücü

Ayrıcalıklarıyla Eurocat Doğal Kedi Kumu x 2

Eurocat 10 lt kedi kumu ürününün ikili paket halinde sunulması, daha uzun ancak ekonomik bir kullanım anlamına gelir. Hızlı topaklaşan kedi kumundaki rahatlığı bir kere deneyimledikten sonra devamlı edinmek isteyebilirsiniz. Bu noktada üründen çok sayıda daha ekonomik bir fiyata edinerek avantajlı çıkabilirsiniz. Hızlı topaklaşma özelliğine sahip ürünün bu avantajı, özellikle kedinizin kumunu temizlerken ortaya çıkacaktır. Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt x 2 içeriği içinde bulunan bentonit sayesinde topaklanma ve emiş gücünün yüksek olduğuna siz de tanık olabilirsiniz. Sıvı atık, bir süre sonra bu özellik sayesinde katı kümeler haline gelir ve temizliği kolaylaşmış olur. Bu şekilde temizliğin kolaylaşmasının yanı sıra ortaya çıkabilecek kokular önlenmiş olur. Kumunuzu çok daha uzun süre kullanabilir ve bunu yaparken kötü kokuları da absorbe edebilirsiniz.

Eurocat Doğal Kedi Kumu x 2 Özellikleri

Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt x 2 özellikleri sayesinde kediniz için en doğalını tercih etmenin hafifliğini yaşayabilirsiniz. Bentonit minerali kullanılarak üretilen %100 doğal ürün seçeneği, ideal bir kedi kumunda aradığınız tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Can dostunuzun genel sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal madde içermemesiyle beğeni toplar. Formülü ve hammaddesi sayesinde evcil hayvanınızın konforlu bir şekilde kullanım sağlamasına yardımcı olur. Evcil hayvan hijyeni konusunda uzman bir marka olan söz konusu markaya ait ürün seçkisi, çok uzun dönemdir binlerce hayvan sever tarafından tercih sebebidir. Eurocat kedi kumu seçeneğinin beyaz renkli oluşu da ortaya çıkabilecek sağlık sorunlarını önceden tespit etmenize yardımcı olur. Bunun için kedinizin idrarına dikkat edebilirsiniz. Her renk ürünün beyazlığı sayesinde kolayca ayırt edilebilir. Bu da oldukça önemlidir.

Eurocat Doğal Kedi Kumu x 2 Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt x 2 yorumları üzerine bir inceleme yaptığınızda söz konusu kedi kumu modelinin evcil hayvanınıza ne denli bir fayda sağlayacağını kolayca görebilir ve içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu yüksek emiş gücü, özellikle kullanıcıların işaret ettiği bir noktadır. Kedi kumunu oluşturan granül yapıları yüksek sıvı kapasitesi sağlayarak üstün bir hijyen sağlar. Kediniz idrarını yaptıktan sonra anında topaklanmaya başlar ve bu sayede de sıvının kısa sürede absorbe olmasını sağlar. Mükemmel derecede kuruluk için ürünü tercih edebilir ve kedinize sağlıklı ve temiz bir tuvalet ortamı sunabilirsiniz. İdeal topaklaşma özelliği sayesinde kısa sürede sağlam topaklar oluşturur ve sızdırmaz. Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt x 2 fiyatı da avantajlıdır. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.