3
Bebek Nevresim Takımı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Enlora Home Junior Nevresim Seti Tek Kişilik Dinazorus Mavi

339,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Enlora Home Junior Nevresim Seti Tek Kişilik Dinazorus Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enlora Home Satıcı Ünvanı: MURAT YETİŞKİN EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624174201800001 Vergi Kimlik Numarası: 6241742018
    Bu ürün Enlora Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim Düğmeli Olması Sayesinde Kolay ve Hızlı Yorgan Geçirilir.Paket İçeriği 2 Parça Üründen Oluşmaktadır. Nevresim (1 adet) + Yastık Kılıfı (1 adet) Setidir.Set İçinde Çarşaf Yoktur.Kolay Ütülenir ,Hızlı Kurur ,Akma Yapmaz. Nevresim Boyutu (140x200 cm) + Yastık Boyutu (50x70 cm)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 140 x 200
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Renk Mavi
  • Desen Hayvan Desenli
  • Özellik Çift Taraflı

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Ev & Ev Home Ep-022025 Junior Dinazorus Mavi Tek Kişilik Nevresim Seti

Çocuk odası tekstilinin en önemli parçalarından biri nevresim takımlarıdır. Ev&Ev Home Junior nevresim seti tek kişilik Dinazorus mavi, şık tasarımı ile kullanıldığı alanın havasını değiştirir. Ürün oldukça canlı ve eğlenceli bir tasarıma sahiptir. Nevresim takımının ön yüzünde renkli dinozor figürleri yer alır. Bu çok renkli tasarım detayları sayesinde ürün hemen her dekorasyona kolayca uyum sağlayabilir. Ev & Ev Home Junior Dinazorus mavi tek kişilik nevresim setinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Set İçeriği: Nevresim ve yastık kılıfı
  • Ebat: 140 x 200 cm
  • Materyal: Pamuk ve PES

Ev & Ev Home Junior Tek Kişilik Nevresim Setinin Materyali

Ev & Ev Home Junior Tek Kişilik Nevresim Setinin Materyali

Ev & Ev Home Junior Dinazorus mavi tek kişilik nevresim seti, 1. sınıf iplikler kullanılarak üretilir. Setin kumaşı, %65 pamuk ve %35 PES içerir. Pamuk, doğal bir üründür ve nevresim setinin kumaşında yoğun şekilde bulunur. Bu materyal, yumuşak dokusu ile sete konfor kazandırır. Ev & Ev Home Junior tek kişilik mavi nevresim setinde kullanılan bir diğer materyal ise PES olur. Polyester temelli bu madde, nevresimde pamuğa göre çok daha düşük oranda bulunur. Böylece sağlık açısından bir olumsuzluğa neden olmaz. PES, aynı zamanda ürünün ütülenmesini kolaylaştırarak setin kullanımını konforlu kılar. Bu kumaş türü, parlak ve esnek bir yapıya da sahiptir. Bu özellikleri sayesinde nevresim setinin renkleri çok daha göz alıcı görünür. Ayrıca renkleri solmayarak ilk günkü güzelliğini korur.

Ev & Ev Home Dinazorus Tek Kişilik Nevresim Setinin Ebatları Nasıldır?

Ev & Ev Home Dinazorus Tek Kişilik Nevresim Setinin Ebatları Nasıldır?

Ev & Ev Home Junior nevresim seti tek kişilik mavi iki parçadan oluşur. Nevresim ve yastık kılıfı içeren ürün, tek kişilik yataklara uygun ölçülerde üretilir. Setin nevresimi, 140 x 200 cm'dir. Bu ölçüleri sayesinde standart tek kişilik yorganlar ile rahatlıkla kullanılabilir. Nevresim aynı zamanda düğmeli bir tasarıma sahiptir. Bu sayede yorgan ve battaniye üzerine rahatlıkla geçirilebilir. Setteki yastık kılıfı ise 50 x 70 cm ölçüsünde üretilir. Bu boyutlar da standart yastık ölçüleri ile uyum gösterir. Kişiler ürünü evlerindeki yastıklar ile herhangi bir uyum sorunu yaşamadan rahatlıkla kullanabilir. Set içerisinde ayrıca bir çarşaf yer almaz. Ancak standart tek kişilik yatak ölçüleri ile uyumlu olan tüm çarşaflar, bu takım ile kullanılabilir. Nevresim renkli tasarımı sayesinde hemen her çarşaf modeline uyum sağlar.

Ev & Ev Home Mavi Tek Kişilik Nevresim Seti Kaliteli midir?

Ev & Ev Home Mavi Tek Kişilik Nevresim Seti Kaliteli midir?

Ev & Ev Home Junior Dinazorus mavi tek kişilik nevresim seti oldukça kalitelidir. Ürün dayanıklı materyallerden üretilir. Bu sayede kullanım sırasında oluşabilecek gerilmeden minimum düzeyde etkilenir. Dayanıklı yapısı sayesinde kumaşta herhangi bir delinme veya yırtılma görülmez. Ürünün kaliteli baskısı, uzun süreli kullanımda bile solmaz. Setin temizliği de oldukça kolaydır. Ürün, 30 derecede renkli kumaşlar için uygun bir deterjan ile yıkanabilir. Bu setin temizliğinde ağır kimyasallar kullanılmaması önerilir. Ürün, etikette belirtilen talimatlara uygun şekilde yıkandığı takdirde deseninde bozulma ve yıpranma olmadan uzun yıllar kullanılabilir. Nevresim takımı kaliteli kumaşı sayesinde kolayca ütülenir ve oldukça hızlı bir şekilde kurur. Bu özellikler de ürünü konforlu kılar. Dilerseniz ürünün kalitesi hakkındaki değerlendirmeleri incelemek için Ev&Ev Home Junior nevresim seti tek kişilik Dinazorus mavi yorumlarına göz atabilirsiniz. Şık bir renge ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan bu seti Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.