Evde Mantar 1 Kg Istiridye Mantarı Miseli Sezona Uygun Mevsimlik Mantar Tohumu Yetiştirme Rehberi Hediyeli

265 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evde Mantar 1 Kg Istiridye Mantarı Miseli Sezona Uygun Mevsimlik Mantar Tohumu Yetiştirme Rehberi Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evde Mantar Misel Satıcı Ünvanı: TÜLAY ÇALIŞICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260361202
    Bu ürün Evde Mantar Misel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Firmamız Evde Mantar misel üretiminin merkezi olan Polonya'da uzman bir ekiple ortak çalışma yürüterek,Türkiye'nin en kaliteli misellerini (tohumlarını) ülkemize getirmeyi bir görev bilmiştir. En nihayetinde uzun uğraşlar ve harcanan emekler sayesinde bu gün siz değerli halkımıza Polonya'da üretilen, ülkemizin en kaliteli ve verimi yüksek miselini sunmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'de büyük misel ithalatçılarının var olmasıyla birlikte maalesef perakende olarak (3-5 kg) satışlarının olmamasının sektörün bir eksikliği olduğunu gördükten sonra biz Evde Mantar ve Polonya Misel olarak toptan misel satışlarımızın yanında yukarıda bahsettiğim eksikliği giderecek olan perakende satışlara da büyük önem vermekteyiz. Perakende veya toptan alımların mümkün olması, siz değerli müşterilerimize sunduğumuz kesintisiz ve sınırsız destek ile birlikte artık doğru kompostu yapmak çok daha kolay olacak. Siz değerli müşterilerimiz bu sitede bulunan perakende satışı yapılan tohumlarımızdan istediğiniz kadar alabilirsiniz satın aldığınız misellerin içinden kullanım kılavuzu ve yetiştirme rehberi çıkacaktır. İstiridye Mantarı Misel Türleri İstediğiniz istiridye mantarı türünü not olarak yazabilirsiniz PL502 (Kışlık) 14-18 Derece %72-74 Nem Yapraklar büyük ve saplar küçüktür. Rengi koyu gri ve kahverengidir. PL534 (İlk Bahar) 18-21 Derece %74-%82 Nem Yapraklar kışlığa göre biraz daha küçük ancak yazlığa göre büyüktür rengi açık gridir. PL538 (Son Bahar) 19-22 Derece %74-%82 Nem Yapraklar kışlığa göre biraz daha küçük ancak yazlığa göre büyüktür rengi krem rengidir. PL561 (Yaz) 19-25 Derece %70-%80 Yapraklar küçük ve sık. yaprak rengi açık krem rengidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver