Evdeka Tcl Tab 10 S 10.1 Inç Uyumlu Üniversal Stand Olabilen Tablet Kılıfı

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evdeka Tcl Tab 10 S 10.1 Inç Uyumlu Üniversal Stand Olabilen Tablet Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVDEKA HEDİYELİK EŞYA TEKSTİL SAN. VE DI Satıcı Ünvanı: EVDEKA HEDİYELİK EŞYA TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022927700013 Vergi Kimlik Numarası: 3820229277
    Bu ürün EVDEKA HEDİYELİK EŞYA TEKSTİL SAN. VE DI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tablet kılıfı özelikleri -Ürün oldukça şık tasarıma sahip olup tabletinizi dış etkenlerden korur... - kullanımı rahat ergonomik ve zarif tasarımıyla tabletinizi tamamlayacak ve renk katacak bir aksesuardır. -cihaza kolayca monte edilebilen ergonomik tasarımı sayesinde ürün kullanımında herhangi bir zorluk yaşamadan tabletinizin tüm işlevlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. -kılıf tabletinizin lcd ekranını koruyacağı gibi kirden tozdan muhafaza edilmesine yardımcı olur. -ergonomik şık kalıp kesimi ve esnekliği sayesinde tabletinize kusursuz bir biçimde uyacaktır. -kolaylıkla takılıp çıkarılabilecek son derece şık bir kapaktır sade ve eşsiz tasarımı sayesinde tabletiniz artık güvende ve daha şık. -ürünümüz kaliteli suni deridir kesinlikle kalitesiz çin ürünlerinden değildir. -kullanımı kolay ergonomiktir. Dönebilen yapısı ile yan ve dik olarak stand olarak kullanabilirsiniz. Tablet kullanımında önemli olan cihazınızı stand konumunda sağlam olarak kullanabilmektir.Bu üründe bu mümkündür. Kademeli stand özelliği ile istenilen düzeyde yataylık sağlanabilir. Cihaz kılıf içerisindeki kısma oturtularak kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Uyku Modu Yok
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
  • Uyumlu Marka Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver