Everest Rampage KB-R90 ORİON RGB Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Mavi switch

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everest Rampage KB-R90 ORİON RGB Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Mavi switch

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akım Teknoloji Satıcı Ünvanı: SEVDA YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9641213300
    Bu ürün Akım Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AçıklamaMekanik Oyuncu Klavye
  • MarkaRampage ModelKB-R90 ORION RenkSiyah Klavye Zemin AydınlatmasıRGB Tuş AydınlatmasıRGB HID Klavye bilgilendirme hızı0.2 mili saniye Buton Anahtarlama TipiMekanik Mavi Anahtar ArayüzUSB 2.0 Klavye BağlantısıKablolu Tuş Algılama Kuvveti60gf ±15gf Tuş algılama mesafesi2.2mm ±0.60mm Kablo TipiÖrgülü kablo Kablo Uzunluğu1.8m Klavye DüzeniTR-Q Tuş Sayısı105 Klavye Tuş Ömrü50 milyon kez Medya ControlVar Makro Atama DesteğiYok Aynı Anda Agılanan Tuş SayısıTüm tuşlar (Anti ghosting) Bilek DayanağıVar Güç GirişiUSB porttan beslenir Ayarlanabilir YükseklikVar Boyut (Full/TKL)Ful (Numaratörlü) USB ÇoklayıcıYok İşletim Sistemi UyumluluğuWindows/Mac OS/Linux Yazılım İhtiyacıYok Kullanım şekliTak-kullan Kutu içeriğiÜrün + Garanti/Kullanma Kılavuzu Ürün Boyutu480mm x 180mm x 36mm Ürün Ağırlığı1120gr ±%5 Toplam Ağırlık1270gr ±%5 Kutu Boyutu59mm x 213mm x 488mm
Geri Bildirim Ver

Everest Rampage KB-R90 ORİON RGB Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Mavi switch

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q mekanik klavye, mavi switchleri ile kullanıcılarına sunulur. Klavyenin RGB arka aydınlatması ve ayarlanabilir parlaklık seviyeleri mekanik klavye deneyiminizi zenginleştirir. Mekanik klavyenin kablolu tasarımı, kablosuz klavyelere kıyasla daha güvenli ve kesintisiz bir deneyim sağlar. Mekanik klavyenin 104 tuşu ile farklı işlevleri kolayca kontrol edebilirsiniz.

 
  • 16,8 milyon renk RGB aydınlatma
  • 50 milyon anahtar sıkıştırma ömrü
  • 4,0 mm tuş hareketi

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q Mekanik Klavye Özellikleri

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q Mekanik Klavye Özellikleri

Everest Rampage KB-R90 Orion Gaming klavye, kullanımı kolay ve çok yönlü bir mekanik klavyedir. Bu klavyede, özelleştirilebilir farklı renk RGB aydınlatma, kullanıcı tarafından programlanabilen anahtar tuşları gibi özellikler bulunur. Mekanik mavi anahtar, hafif ve sessiz bir düğme basımı sunar. Ayrıca, klavye USB bağlantı noktasına sahiptir. Kolayca yeni özellikler ve fonksiyonlar eklenebilir. Rampage KB-R90 Orion RGB bir oyuncu klavyesinin gerekli tüm özelliklerini içeren şık tasarımlı bir klavyedir. Mavi anahtar tipine sahip bu klavye, 50 g kuvvet ve 4,0 mm tuş hareketi sağlayarak oyuncuların ihtiyaç duyduğu kaliteyi sunarken rahat bir kullanım sağlar. 104 tuşu, dahili makro işlevselliği ve RGB aydınlatması ile özelleştirilebilir ve oyun oynamak için doğru atmosferi yaratmanıza olanak tanır.

 

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q Mekanik Klavye Yorumları

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q Mekanik Klavye Özellikleri

Everest KB R9 klasik tuş kapağı tasarımının sağlam dayanıklılığını Q anahtarının teknolojik avantajlarıyla birleştiren mekanik bir klavyedir. Optimum bir oyun deneyimi sağlamak için 104 kırmızı anahtar ve özel tasarlanmış bir Q mavi anahtar ile donatılmıştır. Dahili RGB aydınlatma, klavyeyi tercihlerinize göre kişiselleştirmenizi kolaylaştırır. Mavi switch kullanımı oldukça basittir. Basıldığında, mavi switchler harekete geçer ve hemen sonra yüksek bir geri çekme dayanımı ve geri çekme sesi ile sert bir tepki verir. Ergonomik konfor ve olağanüstü performans sunar. Everest Rampage KB-R90, 104 tuşlu, LED arka aydınlatmalı ve mekanik anahtarlı profesyonel bir oyun klavyesidir. Klavyenin kullanımı güç çalışanları için daha da kolay hale getirmek için FN tuşu eklenmiştir. Bu tuşa basarak, harf tuşlarının fonksiyonlarını, medya kontrollerini ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.

 

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q Mekanik Klavye Fiyatı

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q Mekanik Klavye Fiyatı

Everest Rampage KB-R90 Orion RGB Q mekanik klavye, mavi anahtarlarıyla oyuncular için uygun bir seçenek olarak kabul edilir. Everest Rampage KB-R90 Orion RGB anahtarı kullanmak oldukça kolaydır. Anahtarlar sert ve yumuşak hareketleri kolaylaştıran akıcı mekanizmalarla tasarlanmıştır. Anahtarların kullanımı kolay, anahtar tuşlarının aşırı sert olmaması ve tuşların kolayca basılmasına izin vermesi sayesinde oyun oynarken veya yazı yazarken çok daha hızlı ve kolay hareket etmenizi sağlar. Sizler de eşsiz bir oyun deneyimi yaşamamak adına Rampage KB-R90 Orion driver klavyeyi Trendyol’dan inceleyebilir, kullanıcı değerlendirmelerini görebilir ve ürünü kolayca satın alabilirsiniz.